Gość Erin Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 (edytowane) Daj sobie z tymi kaczymi dołami spokój. Gdyby tam coś sensownego pływało to by ktoś tam łowił. Choć zawsze na Stabłowicach siedzi ten sam grunciarz. Edytowane 14 Czerwca 2013 przez Erin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 może sandacze,wielkie szczupaki i garby z piątką z przodu łowi na grunt...? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 oj można się zdziwić , ja w tamtym roku z kaczego dołka pobiłem życiówke szczupaka, do tego pierwszy raz tam wędkowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Łowiłem tam kilka razy, zawsze jest trochę dziadków ze spławikiem/gruntem. W weekend przypuszczam, że może być ciężko z miejscem. Generalnie nic czym można się pochwalić tam nie upolowałem ale zawsze jakąś rybę skaleczyłem. Z jerkami bym się tam nie wybierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 na stawie przy ul. Głównej jest bardzo ładny okoń, szczupaka (wymiarowego) nie widziałem, kilka maleństw w tamtym roku na woblery się uwiesiło, ale też słabo, bardzo słabo ..... do Odry nie ma porównania. Do stawu mam kilka minut na piechotkę, więc jestem tam często (na godzinkę, dwie). Staw ma dostępne brzegi ..... i duuuże obłożenie (zwłaszcza w weekendy). Za każdym razem (prawie) jak jestem ze spinningiem to widzę kogoś biczującego wodę, ale ryb u nich nie widziałem ..... czasem jakiegoś maluszka okonka wypuszczali, duże trudno skusić, ale są takie ponad 40 cm (widziałem zdjęcia), a takie powyżej 30 sam łapałem ...... czyli trzeba próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Generalnie nic czym można się pochwalić tam nie upolowałem ale zawsze jakąś rybę skaleczyłem. Z jerkami bym się tam nie wybierał oj można się zdziwić , ja w tamtym roku z kaczego dołka pobiłem życiówke szczupaka, do tego pierwszy raz tam wędkowałem.W takich "kaczych dołkach" łowiłem dużo i metrówki tam zawsze są. I właśnie użycie jak największych przynęt jest drogą do ich złowienia. Sam używam tam twisterów takich 15cm a obrotówki w rozmiarze 5. Jak kupowałem takie blachy w sklepie wędkarskim i mówiłem gdzie łowię, w stawku obok, gdzie 20 cm wody i metr mułu to oczy na wierzchu gościu miał, do czasu jak mu pokazałem co tam pływa No i długi kij podniesiony wysoko, plecionka, raczej cienka aby cięła zielsko i jedno branie na miesiąc ale jak weźmie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Wczorajszy.., z fali kulminacyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Jak on to robi? Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Jak on to robi? Gratki. Surfuje na tej fali z wędką chyba i wtedy dogania te bolki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 (edytowane) Tak, tak.., był element czysto sportowy - na ryby pojechałem rowerem. A aby podjąć bolenia, w nurty Odry wkroczyłem w obuwiu SPD (rowerzyści wiedzą co to znaczy ). Edytowane 18 Czerwca 2013 przez Tomasz K 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Przynajmniej się nie poślizgnąłeś w nich Jeszcze raz graty za bolka,piękny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Dzięki Mariusz; poślizgu nie było, szybko przeschłem - pogoda sprzyjała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nito82 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Dla ożywienia tematu, odrzański sandałek z opadu.Foto by Ziomal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 ładne zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Chłopaki, potrzebuję szybkiej pomocy.Padły mi wodery i szukam takich (model 986) we Wrocku:http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/lemigo-wodery-986-g10-a88-p134-k690.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 zapytaj w hurtowni u Fabiańczuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 wybacz, ale nic mi to nie mówi nawet google nie wiedzą o jakiego Fabińczuka chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Kupowałem chyba takie w Środzie Śląskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Jack__Daniels poszedł priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Maciek, ładny sandał, gratuluję raz jeszcze, robienie Wam fot to przyjemność dziś musiałem sobie sam robić, wjechało jeszcze kilka mniejszych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwr Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Koledzy za okne chmara majowych żuczków, jakiś masowy wylęg. Czy macie wyniki na smużaki przy połowie kleni? Jutro choćby na godzinęale muszę wyskoczyć i to sprawdzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 (edytowane) Można było zrobić zlocik w ten weekend bo woda jednak szybko opadła (ale błoto na maxa po brzegach).Kleni nie widziałem wcale - nic nie zbierały. Bolki złowiłem trzy (ale nieduże). Ziom - brawo za 70tkę (ja o swoją w tym roku muszę jeszcze powalczyć). Edytowane 23 Czerwca 2013 przez analityk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczis Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 błoto na maxa po brzegachBłoto i do tego wczorajsza plaga komarów bardzo mnie zniechęciła. Pierwszy raz od dawna więcej się oganiałem niż spinningowałem.Gratuluje ładnego bolka ziom7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 W hurtowni Fabiańczuka nie mają mojego rozmiaru. Czy wiecie gdzie jeszcze można kupić ww wodery? Sprawa niecierpiąca zwłoki bo w końcu w ten weekend zlocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Dla ożywienia tematu, odrzański sandałek z opadu.Foto by Ziomal@nito,gratulowałem Ci nad rzeką, gratuluję i teraz. Fajna rybka, ciężko Ci było ją podebrać, hehe. Ślizg do wody miałeś niezły, ale za to jak pięknie zasiorbał całą gumę w paszczę... Nie miał szans wypiąć się. Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi