Slavobeer Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Po dobrej imprezce to do południa się nie wyśpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nito82 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Chyba że jesteś Sławozbirem, to i po godzinie snu na rybki pojedziesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 http://jerkbait.pl/topic/34124-odzyskanie-konta-oleix/ Pozdrawiam Panowie! Liczę na Waszą pomoc i mam nadzieje że jak pomożecie przycisnąć zarząd forum to może wkońcu ruszą dupe i coś w tej sprawie zrobią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Jak można przejąć czyjeś konto...?W jakim celu się to odbyło..?Może jakieś "słowo" wyjaśnienia od kogoś władnego o co chodzi...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Poprostu ładnie napisałem chodzi mianowicie o włamanie... ot... tylko tyle... Taka mała psotka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Poprostu ładnie napisałem chodzi mianowicie o włamanie... ot... tylko tyle... Taka mała psotka...Teraz tym bardziej "ktoś" powinien zabrać głos w sprawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) Oczywiste jest to że powinni ale Panowie walą w ... że tak bym pieknie napisał... Teraz to nawet zablokowali temat,ciekaw jestem kiedy go usuną... Edytowane 13 Stycznia 2014 przez oland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Michał, spokojnie - jesteśmy z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 A może na alletego już wystawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 W końcu wszystko wróciło do normy.Dziękuje Administracji forum za przywrócenie mnie do żywych Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Oleix to teraz strugasz dla każdego kto trzymał kciuki za Ciebie po woblerku tylko łownym ! p.s. ja trzymałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Oleix to teraz strugasz dla każdego kto trzymał kciuki za Ciebie po woblerku tylko łownym ! p.s. ja trzymałem ja też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Chyba że jesteś Sławozbirem, to i po godzinie snu na rybki pojedziesz:) Tylko ja w takim stanie wtedy jestem, że trzeba mnie zawieźć i pilnować nad rzeką Ale za to potrafię coś złowić, haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Michał, trzeba było dać mi znać.Można było potwierdzić, że Ty to Ty, a oland to oland Fajnie, że wszystko załatwione A ja nie zaglądam regularnie na forum ostatnio bo tyle się dzieje w pracy i w domu, że zwyczajnie nie mam czasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Panowie,ja rozumiem, że karnawał jest, ale nikt z Was nigdzie się nie wybrał?Mróz Was odstraszył? Bo mnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Panowie,ja rozumiem, że karnawał jest, ale nikt z Was nigdzie się nie wybrał?Mróz Was odstraszył? Bo mnie tak Panowie,ja rozumiem, że karnawał jest, ale nikt z Was nigdzie się nie wybrał?Mróz Was odstraszył? Bo mnie tak Kiedyś to były mrozy ! Teraz na minusie 10 i już wszyscy narzekają, że tak zimno! Ale niejednokrotnie to -10 nie pozwala na pewne akcje, jak ta - wiosną - tej zimy. W końcu po wichurach musieliśmy lecieć zatankować awionetkę. 12 stycznia br. były dopuszczalne warunki do lotu, choć niesamowicie wiało ! Po napełnieniu zbiorniczków i wyjęcia troszkę grosza z kieszonki w drodze powrotnej, polecieliśmy nad nasz znany dolnośląski zbiornik zaporowy Mietków, słynący z pięknych sandaczy, ale niestety dostępnych z głębin - tylko z "pływadła". Z góry wygląda to tak Pozdrawiam, Harjer Jak zawsze przed wyjściem z hangaru - sprawdzane jest wszystko ! Kierujemy się na Mietków Słońce chyli się ku zachodowi, jeszcze dosłownie kilka minut i musimy robić nawrotkę na laotnisko do lądowania Jesteśmy Jak miło obejrzeć to z góry ! Zawsze na kołyszącej się łajbie nad taflą wody, wpatrzeni w jej lustro i obserwowanie szczytówki. Uderzy, czy nie !? Edytowane 26 Stycznia 2014 przez Harjer 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Teraz wiem kto mi płoszy ryby i lata do góry kołami nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 ....oooo jest woda w tym roku!!!dziwne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Tak, woda jest, tylko, gdzie te rybki - jak co rusz spuszczają ją ? Kiedyś to były tam "sandałki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Fajna relacja Harjer Startujecie z Szymanowa może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 (edytowane) Jak zawsze W maju lecimy na Giżycko - na szczupłego. Zawsze jest szansa, że trafi się tam okazik Edytowane 27 Stycznia 2014 przez Harjer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom92 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Witam mam dosyć originalną prośbę,otóż niedługo zamierzam wynająć jakiś pokój we Wrocławiu i chciałbym mieć blisko do jakiegoś łowiska ,moglibyście podpowiedzieć w jakich okolicach szukać?? Interesuje mnie tylko spinning głównie szczupak i okoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Witam mam dosyć originalną prośbę,otóż niedługo zamierzam wynająć jakiś pokój we Wrocławiu i chciałbym mieć blisko do jakiegoś łowiska ,moglibyście podpowiedzieć w jakich okolicach szukać?? Interesuje mnie tylko spinning głównie szczupak i okońTakie ryby są w miarę smaczne, więc może być problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Witam mam dosyć originalną prośbę,otóż niedługo zamierzam wynająć jakiś pokój we Wrocławiu i chciałbym mieć blisko do jakiegoś łowiska ,moglibyście podpowiedzieć w jakich okolicach szukać?? Interesuje mnie tylko spinning głównie szczupak i okoń Proponuję Krzyki np. Hallera, okolice Carrefoura, będą w sam raz na dział rybny rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi