Kamil Z. Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 We Wrocku wszędzie blisko nad wodę Po pewnym czasie nie zwracałem uwagi na ludzi przyglądających się kolesiowi w spiningowej kamizelce i kijem w łapie maszerującym przez Rynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom92 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 (edytowane) Proponuję Krzyki np. Hallera, okolice Carrefoura, będą w sam raz na dział rybny rzut beretem Jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to się nie udzielaj w wątku bo tylko spamujesz Edytowane 3 Lutego 2014 przez venom92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Psie Pole, Maślice, Popowice, Kozanów ..... wszędzie blisko nad wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 możesz w Urazie coś wynająć, będzie blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Wielka Wyspa czyli np. Biskupin, Sępolno, Bartoszowice i będziesz otoczony przez wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 (edytowane) Ajajaj, niedobrze z koleżeństwem, słaba forma psychiczna, na browara idziemy ? Może wtedy jakoś tę zime da się przeczekać. Edytowane 4 Lutego 2014 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Jak zawsze W maju lecimy na Giżycko - na szczupłego. Zawsze jest szansa, że trafi się tam okazik Noo to mamy na sto % wspolnego znajomego znajomych :-) z lotniska :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Fido dobrze mowi. Czas na poprawke ostatniego spotkania. Ja tym razem bez fury zajade :-) i bede nadawal na tych samych falach co Wy :-) A kolega @venom niech sie nie denerwuje. Same zgrywusy tu sa. Faktycznie we Wrocku woda jest dookola. Na ryby wszedzie jest blisko.Ja tam w weekend uderzam za jakims jaziem, kleniem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Nie dziwię się, po ostatnich parkingowych meandrach Czekaliśmy cierpliwie... jak na rybach. Trzeba zmienić tylko lokal i damy radę. To kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Jeden z forumowiczów dziś został Tatą (po raz drugi) - Wielkie gratki To dobry pretekst do opijania - może uda mi się go zachęcić aby postawił kolejkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Jeden z forumowiczów dziś został Tatą (po raz drugi) - Wielkie gratki To dobry pretekst do opijania - może uda mi się go zachęcić aby postawił kolejkę. To fakt - jest pretekst. Ale jak go nie ma to ja zawsze sobie jakiś znajdę sam Można się napić za byle co Niech się pochwali ten TATO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 O w mordeczkę kiełbikowi, sprawdziłem kajecik i dopiero za trzy tygodnie mam wolny weekend i mógłbym z wami małe co nieco za zdrówko Wasze i Nasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Dajcie znać, co i jak, ale jak miałbym bez auta być, to albo nocleg by mi się przydał, albo wiecie....studenckie czwartki itd... :D (a koniec sesji tuż tuż... i się zacznie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Cieszyć się? http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,15455478,Pieniadze_na_Odre_zaskoczyly_RZGW__Odpuscili_400_mln.html#LokWrocTxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 A kij z nimi wszystkimi. Przynajmniej Malczyc nie skończą i będzie dalej ładna rzeka Ja się z tego cieszę (wędkarsko). Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 (edytowane) Kompletna bzdura. Ostrogi nie podniosą poziomu wody , poziom wody podniesie tama - a ta zawsze niszczy rzekę. Niestety kaskę trzeba na coś wydać, ale nasze europejskie podmioty już nawet z tym nie nadążają, ach ta Unia... Zrobienie kanału żeglownego z Odry to jeden z głupszych i niczym nieuzasadnionych pomysłów, ale część społeczeństwa ma już tak przeprane mózgi, że uwierzyć skłonni w konieczność zawrócenia rzeki Będzie tak, jak troszkę wyżej: kaska płynie z wolna z nurtem, albo nie płynie - rzeka stoi !!!!! My mamy kilka metrów głębiej, więcej syfu na dnie i palantów w szybkich łodziach którzy nigdy nie zwalniają. A!, bym zapomniał, barka z niemieckim statkiem popłynie... do samego Szczecina Edytowane 15 Lutego 2014 przez Tomasz K 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Kompletna bzdura. Ostrogi nie podniosą poziomu wody , poziom wody podniesie tama - a ta zawsze niszczy rzekę. Niestety kaskę trzeba na coś wydać, ale nasze europejskie podmioty już nawet z tym nie nadążają, ach ta Unia... Zrobienie kanału żeglownego z Odry to jeden z głupszych i niczym nieuzasadnionych pomysłów, ale część społeczeństwa ma już tak przeprane mózgi, że uwierzyć skłonni w konieczność zawrócenia rzeki Będzie tak, jak troszkę wyżej: kaska płynie z wolna z nurtem, albo nie płynie - rzeka stoi !!!!! My mamy kilka metrów głębiej, więcej syfu na dnie i palantów w szybkich łodziach którzy nigdy nie zwalniają. A!, bym zapomniał, barka z niemieckim statkiem popłynie... do samego Szczecina Masz kolego rację jeszcze niech elektownie pobudują ja umnie, brzegi kamieniem usypią i będziesz miał nic innego jak Adolf hitler kanal dla nie ząjcych historii to nic innego jak kanał Gliwicki))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 ..... a na razie trzeba nad Ślęzę iść ...... ponoć we Wrocławiu pstrągi biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 komuś z hodowli uciekły czy zarybieniowe maleństwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 ... maleństwa, a skąd się wzięły nikt nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 pewnie ktoś z forum zapuścił i hodowlę założył.... Ja dziś 2 godzinki powalczyłem nad Oławką koło Oławy. Zero brań niestety, ale chociaż płuca przewietrzyłem i przetestowałem możliwości rzutowe nowego kijka na kleniojazie Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 ... maleństwa, a skąd się wzięły nikt nie wie Może być coś na rzeczy. Byłem w połowie zeszłego tygodnia w okolicach okołostadionowych i spotkałem kontrolę, co mi się jeszcze na tej rzece nie zdarzyło. Pstrąga nie złapałem, klenia tez, ani nic innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 przetestowałem możliwości rzutowe nowego kijka na kleniojazie Pochwal się, czym teraz machasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Pochwal się, czym teraz machasz A taka tam "wykałaczka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Już to widzę Grunt, żeby się gięła pod kabanami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi