woder Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Kiedyś zwróciłem jednemu dziadkowi uwagę , że jego sandacz nie na wymiaru . Wypuścił go , ale mordował mnie wzrokiem i kloł pod nosem . BEZCENNE!!! Gratuluje wyników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,95327,15814479,Co_w_Odrze_plywa___pokaza_to_w_zoo__Juz_w_lipcu.html Boleni nie wolno łowić (a kuszą złośliwce). k"LENIE" łowić trzeba wolno co mnie nudzi - chyba pójdę gdzieś na liny? Czy ktoś może polecić jakąś sadzawkę gdzie mieszkają liny (zanim tą w zoo otworzą)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Jacku napisałem do Ciebie na prv ale masz chyba skrzynkę zawaloną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 w poniedzialkowy wieczór po kilka jazików ze Sławkiem złowiliśmy na Odrze , bez konkretówSławozbir miał jedno mocne bummm, murowanie i obcinkastrasznie niska woda, dawno takiej wiosny nie było 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 mistrzowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Bardzo ładny kołowrotek, taki niebieski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Ponoć do d.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Właśnie miałem pisać-ładny młynek Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Był ktoś na Widawie ??? Dzieje się coś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zboki jedne sprzętowe !!Zamiast na rybę patrzeć, to się czepiają kręcioła Wędka jaka fajna !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 w poniedzialkowy wieczór po kilka jazików ze Sławkiem złowiliśmy na Odrze , bez konkretówSławozbir miał jedno mocne bummm, murowanie i obcinkastrasznie niska woda, dawno takiej wiosny nie było A co wyprawiały bolki, tłukąc obok mnie w odległości 2-3 metry i strasząc mnie, to już nawet nie wspomnę.... Mają szczęście zarazy, że ja taki dobry człek jestem i nie noszę w kwietniu Spiritów... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Mają szczęście zarazy, że ja taki dobry człek jestem i nie noszę w kwietniu Spiritów... Wy to musicie je za darmo dostawać że tak reklamujecie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 I to wiadrami Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Oj... co ja bym dał za wiadro spirytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Pierwszy dzień maja i zarazem łykend nasz polski, długi - już tuż, tuż... Najgorsze, że równocześnie może się rozpocząć "sezon grillowy" i kultury biesiadnej nad wodą przejawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) @Erin,za darmo to nie, ale zanim zamówimy większą ilość to zasiadamy przy stole do negocjacji No i jak je rozpierdzielimy na kamieniach, połamiemy stery i dokonamy na nich masakry to ładnie prosimy o pomoc i naprawę Fajnie mamy tu we Wrocku bo i producent miejscowy. Reklamować ich nie trzeba, wszyscy je znają, niektórzy używają.Póki co, od iluś tam lat, to jedyne poza Thrill-ami, wobasy, na które udało mi się skusić bolki. A sporo ich przerzuciłem od różnych producentów. Wizualnie są jakie są Nie imitują wiernie uklei, są pod tym względem bardziej realistyczne "uklejki" boleniowe, ale rybki je lubią i za to ja je lubię. W tym roku, aby nie nosić dwóch kijów nad wodą, będę próbował łowić nowym kijem kleniowym także bolenie. Ciekawe co z tego wyjdzie... Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Za darmo to nie, ale zanim zamówimy większą ilość to zasiadamy przy stole do negocjacji No i jak je rozpierdzielimy na kamieniach, połamiemy stery to ładnie prosimy o pomoc i naprawę Fajnie mamy tu we Wrocku bo i producent miejscowy.Sławek,zaproś mnie na te negocjacje... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Pierwszy dzień maja i zarazem łykend nasz polski, długi - już tuż, tuż... Najgorsze, że równocześnie może się rozpocząć "sezon grillowy" i kultury biesiadnej nad wodą przejawy. Tomek,w Twoich rewirach to raczej grillownicy nie bywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 To są głupie żarty Sławku, nic się Pan nie tłumaczy Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Sławek,zaproś mnie na te negocjacje... :lol: Ależ proszę bardzo ! Odbywają się, co prawda nieregularnie, ale jednak są, we wrocławskich knajpach.Niektórzy zmienili miejsca zamieszkania i już nam się ciężko spotkać, tak na szybko bez wcześniejszego planowania. Kiedyś nawet na mecze Ligi Mistrzów można było się w knajpie ustawić i gadając o rybach sponiewierać umysł i go zresetować Wyobraź sobie minę ludzi w lokalu jak np. Tomek z Huntera wyciąga pudła z woblerami i się zaczyna jazzzzzda z wybieraniem, hahahahaLudzie pewnie myślą: Ale zjeby Co oni tam oglądają????? Miło będzie jak przy następnej okazji wpadniesz na "pyfko" albo na "spiryta" hehehe Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Dziękuję szczerze.My to chyba szybciej na "Kleniu..." się spotkamy i może tam coś ustalimy..?Teraz jak wrócę to w sumie dwa miesiące będę w Polsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 No to wreszcie będzie okazja zapolować na kluski na rewirach Nad Widawą widzimy się "zaniedługo" w opolskim. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Dziękuję szczerze.My to chyba szybciej na "Kleniu..." się spotkamy i może tam coś ustalimy..?Teraz jak wrócę to w sumie dwa miesiące będę w Polsce... A zapisany jesteś :-P Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 A zapisany jesteś :-P Wysłane z mojego C6903 przy użyciu TapatalkTak,dzwoniłem do Wojtka Zająca i zapisał mnie bez problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 WitamPierwszy wypad nad wodę (pogoda fatalna, woda opadająca) ale klusek się skusił.51cmTen moment wyjścia ryby do ataku (bezcenne), ten ruch wody, ciężar na kiju, jak narkotyk.połamania. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi