Skocz do zawartości

Wody w okolicach Wrocławia

analityk

Rekomendowane odpowiedzi

Jeziorm,
za drapieżnym białorybem puść się poniżej elektrowni w Wałach. Rybek sporo tam pływa :) Pikne kleniuchy i bolusia można zobaczyć. Na pewno nie będziesz się nudził :)

Tylko na pastwiska uważać musisz bo tam byczki ostro od tyłu zapinają jałówki i lepiej im w tym nie przeszkadzać, hehehe :)

Slavo

• Like 1

Brzeg i Brzeg Dolny to dwa różne miasta :) o którym piszesz? Żeby było śmieszniej to oba są nad Odrą i oba obok Wrocławia, ale po przeciwnych stronach :D. Lepiej to doprecyzować bo możesz pozałatwiać wszystko od dupy strony :).

Dokładnie! Można się śmiać ale wiele wiele osób już się tak pomyliło:

http://niezalezna.pl/47676-fachowcy-z-bor-u-szykujac-ochrone-pomylili-miasta

Słyszałem, że paczki kurierskie też się tak gubią. Znam nawet osobiście historię pewnego Pana który przenosił się w ramach pracy ze śląska do Brzegu (myślał, że opolskiego a wyszło ostatecznie po fakcie, że 100km dalej).

• 2 tygodnie później...

Oj nieprędko tymczasowa grobla jeszcze stoi  ;) do puki będą prowadzone prace kanał będzie użytkowany tylko w wyjątkowych sytuacjach czytaj POWÓDŹ ^_^ .

Ale nie ma co narzekać trzeba zasuwać nad wodę ryba bierze pogoda nie najgorsza tylko machać wędą :D .

Dziś dwa przypadkowe zębacze okonek i kleń ok 40centów wszystkie rybki wyczepione w wodzie ze względu na brak podbieraka no bo kto zima podbierak wozi a by się kurna przydał ^_^ .

post-49788-0-31161200-1422727373_thumb.jpgpost-49788-0-48556000-1422727354_thumb.jpg

• Like 3

Oj nieprędko tymczasowa grobla jeszcze stoi  ;) do puki będą prowadzone prace kanał będzie użytkowany tylko w wyjątkowych sytuacjach czytaj POWÓDŹ ^_^ .

Ale nie ma co narzekać trzeba zasuwać nad wodę ryba bierze pogoda nie najgorsza tylko machać wędą :D .

Dziś dwa przypadkowe zębacze okonek i kleń ok 40centów wszystkie rybki wyczepione w wodzie ze względu na brak podbieraka no bo kto zima podbierak wozi a by się kurna przydał ^_^ .

attachicon.gif20150131_160909.jpgattachicon.gif20150131_154657.jpg

Kilkadziesiąt metrów w górę kanału,bliżej tej kładki,połowiłem ze dwa lata temu fajnych garbusów.Widzę,że mnie prawie "podsiadłeś" :lol:

Ps.Zabawę dzisiaj miałeś fajną... ;) :)

Pzdr

Kilkadziesiąt metrów w górę kanału,bliżej tej kładki,połowiłem ze dwa lata temu fajnych garbusów.Widzę,że mnie prawie "podsiadłeś" :lol:

Ps.Zabawę dzisiaj miałeś fajną... ;) :)

Pzdr

No to teraz stoją tam za kamieniami obcinaki do paprochów :lol: niestety skutecznie rozgoniły okonie :) . Podobno bliżej mariny okonie się przeniosły ale dziś zawiało tam resztki lodu ^_^ i musiałem w drugą mańkę pomaszerować :ph34r: .