rzewo Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 czy nikt nic nie łowi w okolicach Wrocławia z uwagi na rozpoczynające się Mistrz. Europy w Koszykówce!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekR Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Łowi się łowi...cały czas.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzewo Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 nie pytam gdzie - lecz co!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 1 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Witam, Tak dla podniesienia motywacji: znajomy złowił we Wrocku - parę dni temu bolka 94 cm - na poperka - poszedł do wody i czeka niecierpliwie na następnego wedkarza który go złowi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 LOL...no to piekna sztuka. Ja ostatnio same do 60cm....wczoraj czterdziestak na smużaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixiuuu Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 dawaj zdjecie tego bolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixiuuu Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Kamil : Ty musisz jeszcze pocwiczyc <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Się odezwał Może jakiegoś suma złowisz wreszcie?? <_< A bolka takich rozmiarów, chyba nie tylko ja chętnie zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixiuuu Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 no jesli jakies sumy przezyly to lipcowo-sierpniowe szalenstwo to za rok od lipca bedziemy ostro lowic... a bolka ponad 90cm zobaczysz spokojnie hehehe niech tylko bede mial mniej pracy to zaraz zlowie :DDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Czekam z niecierpliwością Ja zadowolę się 15cm mniejszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 5 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Cześć, LOL...no to piekna sztuka. Ja ostatnio same do 60cm....wczoraj czterdziestak na smużaka Jak Ty to robisz że jeszcze biorą tobie Bolki ? - dla mnie skończyły się wraz z końcem sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 niestety, przyszedł chłodek bolki znikły o dziwo. U mnie ostatnio na smużaka koło 45cm przedszkolak, ładne jazie i jakieś okonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Witam wrocławian! Ktoś chętny na piątkowy wypad? Dysponuję całym dniem wolnym, więc jak ktoś niechcący nie pracuje to można skoczyć przygiąć kija czy to pod mętnookim czy to zębatym PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierak Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 WitamJa zamierzam w czwartek uderzyć w okolice mostu milenijnego w dół. Z racji tego, że nie byłem tam jeszcze mam pytanie: który brzeg jest wart większej uwagi? Na zachodnim(lewym) widzę że jest sporo dużych główek, szczególnie ta ostatnia przy wlocie do jakiejś zatoki lub przystani może być ciekawa. Warto się tam wybrać na sandacza lub szczupłego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Patrzac z Mostu Millenijnego w dół rzeki to powinnieneś łowic na lewym poniewaz prawy jest niedostepny gdyż sa to tereny Wojskowe i znajduje sie tam poligon. Ogółnie masz szanse na sandacza i szczupłego jednak osobiście jakos nie moge sie wpasowac w to łowisko...Jest to bardzo głeboki odcinek rzeki. Doły po 8m to normalka. Osobiście wybrał bym odcinek poniżej Redzina no ale próbuj próbuj może cos wyskubiesz. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 13 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Witam wrocławian! Ktoś chętny na piątkowy wypad? Dysponuję całym dniem wolnym, więc jak ktoś niechcący nie pracuje to można skoczyć przygiąć kija czy to pod mętnookim czy to zębatym PozdrawiamKamil Cześć, chętnie się dołączę - ustalmy tylko gdzie - proponowałbym gdzieś poza wrocław, najbardziej pasowałoby mi tak pomiędzy 8:30 a 16:30 nr telefonu podaję na priv, Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 13 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Panowie, Proponuję lokalny wrocławski zlocik pod hasłem zakończenia sezonu - choć ten nigdy sie nie kończy Wjazd: po dwie kiełbaski i naręcze drewna na ognisko (z pobliskiego lasu), Miejsce: np. starorzecze na Głosce (do obłowienia: starorzecze, główki i opaska), Termin: niedziela 25.10.2009, godz. 11:00Plan: 1. zbieranie drzewa: 11:00-11:15; 2. odprawa godz. 11:15-11:30, 3. towarzyskie zawody C&R 11:30 - 16:30, 4. Ognisko, 5. a póżniej dla wytrwałych sandaczowanie po zmroku, Czy są chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Witam Kolegów, chętnie się pojawię. Głoska jest w okolicach Brzegu Dolnego?Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub_kolo Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Witam,Ja bym się na to pisał ale w sobotę idę na wesele i nie wiem jak się sytuacja potoczy . Także wstępnie przyjadę ale o trochę późniejszej godzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Co do zlociku jak pisałem @analitykowi- niestety w weekendy pracuję, a 25 wyjątkowo nie ale...już wcześniej rezerwowałem czas...zdradzam znowu spina i jadę na kilka dni na karpie Pozdrawiam i owocnego spotkania życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 13 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Tak ale po drugiej stronie Witam Kolegów, chętnie się pojawię. Głoska jest w okolicach Brzegu Dolnego?Michał Czekamy niecierpliwie na więcej zgłoszeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Nie pogodzę tego ze zlotem głowatkowym... A pomysł super! Bawcie się dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 termin kiepski. MOże inny weekend wypali. JA też 25.10 mam już zaklepany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 No to widzę, że może jednak spotkanko Wam wypali...Oby. Zawsze jak jest jakaś akcja to w weekendy... Ja chyba muszę robotę zmienić <_< Pozdrawiam i czekam na relację z wypadu Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 hm, ja to widzę tak, że jak się kolega Baloo odezwał , to i może by się nawet udało kolegę Lipińskiego jakoś namówić (może ze względu na zawody chociażby - towarzyskie, ale zawsze ) bo jak wiadomo nie ma to jak rywalizacja z kolegami na świeżym powietrzu może faktycznie warto zastanowić się nad nowym terminem (zwłaszcza, że kolega Pasiasty też by się stawił)pozdrMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi