Skocz do zawartości

Wody w okolicach Wrocławia

analityk

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...

Witam

Ja zamierzam w czwartek uderzyć w okolice mostu milenijnego w dół. Z racji tego, że nie byłem tam jeszcze mam pytanie: który brzeg jest wart większej uwagi? Na zachodnim(lewym) widzę że jest sporo dużych główek, szczególnie ta ostatnia przy wlocie do jakiejś zatoki lub przystani może być ciekawa. Warto się tam wybrać na sandacza lub szczupłego?

post-2712-1348914488,6179_thumb.jpg

Patrzac z Mostu Millenijnego w dół rzeki to powinnieneś łowic na lewym poniewaz prawy jest niedostepny gdyż sa to tereny Wojskowe i znajduje sie tam poligon. Ogółnie masz szanse na sandacza i szczupłego jednak osobiście jakos nie moge sie wpasowac w to łowisko...Jest to bardzo głeboki odcinek rzeki. Doły po 8m to normalka. Osobiście wybrał bym odcinek poniżej Redzina no ale próbuj próbuj może cos wyskubiesz.

Pozdro

Witam wrocławian! Ktoś chętny na piątkowy wypad? Dysponuję całym dniem wolnym, więc jak ktoś niechcący nie pracuje to można skoczyć przygiąć kija czy to pod mętnookim czy to zębatym :D

Pozdrawiam

Kamil

Cześć,

chętnie się dołączę - ustalmy tylko gdzie - proponowałbym gdzieś poza wrocław, najbardziej pasowałoby mi tak pomiędzy 8:30 a 16:30

nr telefonu podaję na priv,

Pozdrawiam,

Panowie,

Proponuję lokalny wrocławski zlocik pod hasłem zakończenia sezonu - choć ten nigdy sie nie kończy :D

Wjazd: po dwie kiełbaski i naręcze drewna na ognisko (z pobliskiego lasu),

Miejsce: np. starorzecze na Głosce (do obłowienia: starorzecze, główki i opaska),

Termin: niedziela 25.10.2009, godz. 11:00

Plan:

1. zbieranie drzewa: 11:00-11:15;

2. odprawa :D godz. 11:15-11:30,

3. towarzyskie zawody C&R 11:30 - 16:30,

4. Ognisko,

5. a póżniej dla wytrwałych sandaczowanie po zmroku,

Czy są chętni?

Co do zlociku jak pisałem @analitykowi- niestety w weekendy pracuję, a 25 wyjątkowo nie ale...już wcześniej rezerwowałem czas...zdradzam znowu spina i jadę na kilka dni na karpie

Pozdrawiam i owocnego spotkania życzę :D

hm, ja to widzę tak, że jak się kolega Baloo odezwał ;) , to i może by się nawet udało kolegę Lipińskiego jakoś namówić (może ze względu na zawody chociażby - towarzyskie, ale zawsze :mellow: ) bo jak wiadomo nie ma to jak rywalizacja z kolegami na świeżym powietrzu :D może faktycznie warto zastanowić się nad nowym terminem (zwłaszcza, że kolega Pasiasty też by się stawił)

pozdr

Michał