Sandacz23 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Kozielno, topola. Np.;-) Kozielno i Topola umiera.... a i karpiarze nie mają już czego tam szukać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Ja nie mówię o karpiarzach, okonia to tam trochę jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom92 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Na takie duże zbiorniki jak topola to chyba się nie jeździ w kwietniu czy maju, nie mówiąc już o tym że bez środka pływającego nie ma co się tam fatygować,zainteresowałem się mściwojem ponieważ moja kierowczyni pochodzi z okolic ale jeśli piszecie że nie warto to raczej się nie wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SławomirW Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Mściwojów to porażka, potwierdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom92 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 w takim razie gdzie jeździć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 w takim razie gdzie jeździć? Ja jeżdżę w twoje okolice Kamieniec ,Paczków i nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom92 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) Ja teraz mieszkam we Wrocku,nie lubię łowić na rzekach więc mam problem,a okolice Kamieńca też nie zachwycają, Pilce i Bartniki to pustynia,Topola i Kozielno powoli też ale dodatkowo są za duże dla kogoś kto łowi z brzegu Edytowane 22 Marca 2015 przez venom92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Ja teraz mieszkam we Wrocku,nie lubię łowić na rzekach więc mam problem,a okolice Kamieńca też nie zachwycają, Pilce i Bartniki to pustynia,Topola i Kozielno powoli też ale dodatkowo są za duże dla kogoś kto łowi z brzeguW takim razie Bajkał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Ja teraz mieszkam we Wrocku,nie lubię łowić na rzekach więc mam problem,a okolice Kamieńca też nie zachwycają, Pilce i Bartniki to pustynia,Topola i Kozielno powoli też ale dodatkowo są za duże dla kogoś kto łowi z brzeguA próbowałeś na odrzańskich "zatoczkach" ? Jedna w okolicach milenijnego druga ciut dalej koło policji( Kozanów)? Poza tym coś by się jeszcze znalazło Stałe połączenie z Odrą sprawia że są to na prawdę ciekawe łowiska. Objętościowo też niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 W takim razie BajkałI Prężyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 ....na Kozanowie łowienia nie polecam. Nie dość, że tłum ludzi, to jeszcze towarzystwo nieciekawe, wieczorem bym się tam nie wybierał .... obecnie jest to pijalnia pod chmurką i miejsce koczowania kwiatu kozanowskiej młodzieży J. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 bjpol tutaj masz rację, zbiera się tam trochę elementu W zeszłym roku byłem na łowisku Czarna Łacha, całkiem ciekawie, malowniczy zakątek i ryba można spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom92 Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Ciepło się robi muszę się porozglądać za jakimiś łowiskami,bo póki co to jestem trochę w d... jeśli chodzi o rejony wrocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 bjpol tutaj masz rację, zbiera się tam trochę elementu W zeszłym roku byłem na łowisku Czarna Łacha, całkiem ciekawie, malowniczy zakątek i ryba można spotkać Czarna Łacha jest ogólnodostępna ? kiedyś było tylko dla członków koła "Czarna Łacha" przy ZEC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 ..... a sprawdzał ktoś starorzecza za Janówkiem (Miłoszyn)? Byłem przejazdem, widziałem wędkarzy, woda "ma klimat", ale brzegi strasznie zarośnięte i ze spinem mogłoby być ciężko J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Czarna Łacha jest ogólnodostępna ? kiedyś było tylko dla członków koła "Czarna Łacha" przy ZECOgólnodostępna nie jest, ale godna polecenia na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom92 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) A łowi ktoś na jeziorze Leśniańskim ,z tego co czytałem jest tam wypożyczalnia sprzętu wodnego co by mi się przydało Edytowane 27 Marca 2015 przez venom92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalvcf Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ktoś chetny jutro na wypad nad Widawe w Świniarach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniu394 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Czarna łacha jest łowiskiem ogólnodostępnym , odradzam jednak wjazd samochodem na łąkę .Mogą tam wjeżdżać tylko osoby posiadające przepustkę tj. członkowie koła i posiadające zezwolenie z Lasów Państwowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Czarna łacha jest łowiskiem ogólnodostępnym , odradzam jednak wjazd samochodem na łąkę .Mogą tam wjeżdżać tylko osoby posiadające przepustkę tj. członkowie koła i posiadające zezwolenie z Lasów Państwowych. Konkret info, to lubię.Dla zainteresowanych pozostaje niezły spacerek z buta Ale cisza i spokój są bezcenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Co tam na Oderce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Nic nie wiem, nie byłem, zarobiony jestem, poważnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Koparki, sporo koparek, ładne sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Ładne sztuki koparek, czy spacerowiczek? A jakieś dopływy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 ..... w Ślęzy klenie biorą, wymiarowo to raczej marnie, ale zawsze to jakaś zabawa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi