Skocz do zawartości

Wody w okolicach Wrocławia

analityk

Rekomendowane odpowiedzi

Na takie duże zbiorniki jak topola to chyba się nie jeździ w kwietniu czy maju, nie mówiąc już o tym że bez środka pływającego nie ma co się tam fatygować,zainteresowałem się mściwojem ponieważ moja kierowczyni pochodzi z okolic ale jeśli piszecie że nie warto to raczej się nie wybiorę :)

Ja teraz mieszkam we Wrocku,nie lubię łowić na rzekach więc mam problem,a okolice Kamieńca też nie zachwycają, Pilce i Bartniki to pustynia,Topola i Kozielno powoli też ale dodatkowo są za duże dla kogoś kto łowi z brzegu

Edytowane przez venom92

Ja teraz mieszkam we Wrocku,nie lubię łowić na rzekach więc mam problem,a okolice Kamieńca też nie zachwycają, Pilce i Bartniki to pustynia,Topola i Kozielno powoli też ale dodatkowo są za duże dla kogoś kto łowi z brzegu

A próbowałeś na odrzańskich "zatoczkach" ? Jedna w okolicach milenijnego druga ciut dalej koło policji( Kozanów)? Poza tym coś by się jeszcze znalazło ;)

Stałe połączenie z Odrą sprawia że są to na prawdę ciekawe łowiska. Objętościowo też niczego sobie.

bjpol tutaj masz rację, zbiera się tam trochę elementu :mellow:  W zeszłym roku byłem na łowisku Czarna Łacha, całkiem ciekawie, malowniczy zakątek i ryba można spotkać ;)

Czarna Łacha jest ogólnodostępna ? kiedyś było tylko dla członków koła "Czarna Łacha" przy ZEC

Czarna łacha jest łowiskiem ogólnodostępnym , odradzam jednak wjazd samochodem na łąkę .Mogą tam wjeżdżać tylko osoby posiadające przepustkę tj. członkowie koła i posiadające zezwolenie z Lasów Państwowych. 

Konkret info, to lubię.

Dla zainteresowanych pozostaje niezły spacerek z buta :) Ale cisza i spokój są bezcenne.