Skocz do zawartości

Wody w okolicach Wrocławia

analityk

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie! Michale przecież mamy wypad nad wodę zaległy, daaaawno temu planowany Że już nie wspomnę o Mateuszu <_<

Co powiecie na jakiś piątek? Ewentualnie poniedziałek? obojętnie który

Jest jedno ALE. Jak Mateusz zaciągnie nad wodę A.L to czuję, że się tłoczno zrobi nad wodą

Pozdro

Witam ja bym się pisał, tylko nie znam miejsca i jakby ktoś jechał z wrocławia to możemy jechać razem , z tym że ja na nocne łowienie sandaczy bym sie nie pisał. Czy ktoś chętny do jazdy? ja mieszkam na karłowicach i dysponuję samochodem.

Witaj Michale również na jerkbait.pl :D

Widzę że zainteresowanie mamy fajne tylko termin wielu nie pasuje.

Kolejny weekend to już święto - więc odpada bo część osób wyjeżdża itp. Potem to już 7-8. XI. W grę więc wchodzi albo najbliższa niedziela 18.X albo 8.XI. Pewno jednak więcej osób byłoby w niedzielę niż w piątek czy poniedziałek.

Proponuję małe głosowanie na forum kto deklaruje przyjście na który termin: mi osobiście pasują wszystkie trzy terminy tj. 18.X, 25.X i 8.XI. Proszę o Wasze deklaracje.

dojazd:

Dobry dojazd jest od Wrocławskich Stabłowic - jedziesz przez most na Bystrzycy na Wilkszyn (w prawo za mostem) i dalej główną drogą przez wioski – dojeżdżasz do Księgienic – tam w lewo (w prawo dojechałbyś do elektrowni Wały) – przejazd przez tory i w prawo na skrzyżowaniu – dojeżdżasz do Głoski i przez wioskę prosto (nie w lewo) – jedziesz jak na prom – przejeżdżasz wał i jakieś 500 m przed Odrą (promem) skręcasz w polną drogę w lewo wzdłuż Odry (tam są główki i można łowić) - jedziesz drogą do końca – jakieś 1,5 km – jest tam mini parking – potem przejście przez rów (jak jest sucho to można jechać dalej autem – odbijając w lewo w drugą polną jakieś 100 m przed miniparkingiem) i po 300m na wprost masz starorzecze a na prawo opaskę.

Pozdrawiam Jacek Puchalski

SIERAK a Ty gdzie mieszkasz ? ANALITYK ja pojadę swoim samochodem i my sie umówimy gdzieś we wro i poprowadzisz. Ja oczywiście mogę zabrać kogoś tylko ja z powrotem na nocne łowienie sandaczy nie bedę się pisał , muszę być we wro o 19 także ewent. powrót z kim innym. Dziś byłem na rybach i spiningistów multum a ryb 0.

SIERAK a Ty gdzie mieszkasz ? ANALITYK ja pojadę swoim samochodem i my sie umówimy gdzieś we wro i poprowadzisz. Ja oczywiście mogę zabrać kogoś tylko ja z powrotem na nocne łowienie sandaczy nie bedę się pisał , muszę być we wro o 19 także ewent. powrót z kim innym. Dziś byłem na rybach i spiningistów multum a ryb 0.

Umówmy się o 10:30 na pierwszej stacji benzynowej po skręcie na Wilkszyn za mostem na Bystrzycy - jest taka po prawej stronie jakis 2-3 km za Wrocławiem,