Kamil Z. Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 No właśnie! Michale przecież mamy wypad nad wodę zaległy, daaaawno temu planowany Że już nie wspomnę o Mateuszu <_< Co powiecie na jakiś piątek? Ewentualnie poniedziałek? obojętnie który Jest jedno ALE. Jak Mateusz zaciągnie nad wodę A.L to czuję, że się tłoczno zrobi nad wodą Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Nikomu nie powiemy hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekR Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Hamera, Szymańskiego zaproście i będzie komplecik a i bym zapomniał rexa hunta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superuszy Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Witam ja bym się pisał, tylko nie znam miejsca i jakby ktoś jechał z wrocławia to możemy jechać razem , z tym że ja na nocne łowienie sandaczy bym sie nie pisał. Czy ktoś chętny do jazdy? ja mieszkam na karłowicach i dysponuję samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Witam ja bym się pisał, tylko nie znam miejsca i jakby ktoś jechał z wrocławia to możemy jechać razem , z tym że ja na nocne łowienie sandaczy bym sie nie pisał. Czy ktoś chętny do jazdy? ja mieszkam na karłowicach i dysponuję samochodem.Witaj Michale również na jerkbait.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Hamera, Szymańskiego zaproście i będzie komplecik a i bym zapomniał rexa hunta Rex Hunt to ta wędkarska sierota całująca ryby tak? To nieee, lepiej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superuszy Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Witam szkoda że nie możesz jechać, życzę życiowego karpiszona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Jakbyście zmodyfikowali ten termin to ja też się piszę, zwłaszcza poniedziałki mi pasują, bo mam wolne, ale ktoryś weekend tez ewentualnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 14 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Widzę że zainteresowanie mamy fajne tylko termin wielu nie pasuje. Kolejny weekend to już święto - więc odpada bo część osób wyjeżdża itp. Potem to już 7-8. XI. W grę więc wchodzi albo najbliższa niedziela 18.X albo 8.XI. Pewno jednak więcej osób byłoby w niedzielę niż w piątek czy poniedziałek. Proponuję małe głosowanie na forum kto deklaruje przyjście na który termin: mi osobiście pasują wszystkie trzy terminy tj. 18.X, 25.X i 8.XI. Proszę o Wasze deklaracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub_kolo Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Mi pasuje 25 X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 U mnie w tygodniu nie ma szans, w grę wchodzi sobota/niedziela, najchętniej 25.X,pozdrMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superuszy Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Mi pasuje 25 i 8 P S zgubiłem wędkę w urazie na wałach w środę 24.10 może komuś się obiło o uszy że ktoś coś znalazł, było też pudełko z przynętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 16 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 ok więc mamy cztery osoby którym pasuje 25.X (niedziela) więc ustawiamy się na ten termin - pogoda ma być sprzyjająca - to może i rybki się ożywią. Do zobaczenia nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superuszy Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Ja niestey nie znam miejsca, więc prosiłbym o jakąś pomoc z dojazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 18 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 dojazd: Dobry dojazd jest od Wrocławskich Stabłowic - jedziesz przez most na Bystrzycy na Wilkszyn (w prawo za mostem) i dalej główną drogą przez wioski – dojeżdżasz do Księgienic – tam w lewo (w prawo dojechałbyś do elektrowni Wały) – przejazd przez tory i w prawo na skrzyżowaniu – dojeżdżasz do Głoski i przez wioskę prosto (nie w lewo) – jedziesz jak na prom – przejeżdżasz wał i jakieś 500 m przed Odrą (promem) skręcasz w polną drogę w lewo wzdłuż Odry (tam są główki i można łowić) - jedziesz drogą do końca – jakieś 1,5 km – jest tam mini parking – potem przejście przez rów (jak jest sucho to można jechać dalej autem – odbijając w lewo w drugą polną jakieś 100 m przed miniparkingiem) i po 300m na wprost masz starorzecze a na prawo opaskę. Pozdrawiam Jacek Puchalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superuszy Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 OK dzięki za opis dojazdu. A może by sie ktoś ustawił ze mną na trasie o jakiejś godzinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 19 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Jeżeli jedziesz z Wrocka to możemy się umówić i pojedziemy razem - daj znać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierak Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Witam,Też bym się chętnie na zlocik pisał, tylko będę miał problem z dojazdem(brak samochodu). Także jak ktoś będzie miał wolne miejsce to się z chęcią zabiore. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Cześć, ja także bym się psiał, mieszkam na krzykach, jeżeli by się znalazło wolne miejsce u kogoś w samochodzie chętnie się zabiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Kurde nooooo a ja niestety jestem w tą niedzielę na Uniwerku Mam nadzieję że innym razem dołączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 20 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 auto jest 5 osobowe więc jakość się pomieścimy, wyjadę z Kleciny o godz 10:00 - ustawcie mi się Panowie jakoś mniej więcej na trasie to Was chętnie pozbieram Dajcie znać na priv gdzie bedziecie czekać, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superuszy Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 SIERAK a Ty gdzie mieszkasz ? ANALITYK ja pojadę swoim samochodem i my sie umówimy gdzieś we wro i poprowadzisz. Ja oczywiście mogę zabrać kogoś tylko ja z powrotem na nocne łowienie sandaczy nie bedę się pisał , muszę być we wro o 19 także ewent. powrót z kim innym. Dziś byłem na rybach i spiningistów multum a ryb 0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 21 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 SIERAK a Ty gdzie mieszkasz ? ANALITYK ja pojadę swoim samochodem i my sie umówimy gdzieś we wro i poprowadzisz. Ja oczywiście mogę zabrać kogoś tylko ja z powrotem na nocne łowienie sandaczy nie bedę się pisał , muszę być we wro o 19 także ewent. powrót z kim innym. Dziś byłem na rybach i spiningistów multum a ryb 0. Umówmy się o 10:30 na pierwszej stacji benzynowej po skręcie na Wilkszyn za mostem na Bystrzycy - jest taka po prawej stronie jakis 2-3 km za Wrocławiem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierak Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Witam, ja mieszkam na placu grunwaldzkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superuszy Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi