Radeon Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Ostatnio małe polowanie z pseudoaparatem.Wrocławskie kleksy. Widok zacny hehe fajna fota, pięknie, bądź fumfel napisz gdzie to pójdę na nie zapolować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Radeon Ja sam kleksów nie łowię od 15 lat tylko podglądać je lubię bo sentyment został. Miejscówka arcytrudna ale zasobna bo pływają tam okazy grubo ponad 50cm jak nie więcej. Podałbym namiary ale jak pokłujesz wszystkie to pozować nie koniecznie będą chciały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 rozumiem , ja ostatni byłem na pewnej rzeczce i znalazłem kilka sztuk, najbliższy wypad zamierzam je nakarmić .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Na wstępie przywitam się.Marcin vel bobik. Wędkarz od wielu boleści... Feeder, Match, Spinning (poczatkujacy).Pogoda nie za fest dzisiaj ale jadę 2h porzucać boleniom pod nos @bobik,milo nam. Witamy na forum w wątku dla miejscowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 A tu taki klenik z Odry z wczorajszego wieczora Nagłe ochłodzenie chyba ostatecznie zakończyło tarło i już można próbować je łowić nie przeszkadzając w "amorach". Jak są na głodzie to powinny zażerać co im nad głową spływa Slavo 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Fajny kleniuch i super fotka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Ja dzisiaj naogladalem sie jak drapieznik ukleje maltretowal .... ok 30x ryba tlukla... ok 5x metr ode mnie. Katem oka tylko zielonkawa lune widzialem... 3h tam stalem i wszystko co mialem boleniowego kladlem lecz bez brania. Po drugiej stronie cypla na stojacej wodzie mlynowki tez tluklo ale bardziej szczupakowo. Szkoda, ze bez brania ale przynajmniej oko uradowane kotlujaca sie woda :] Wodom czesc! Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka I to jest właśnie to co już setki razy było wałkowane: chlapiom i nie bierom Bolenie nauczą cierpliwości i pokory każdego kto je będzie próbował łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobik Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Podchodzilem do spiningu dzisiejszego z wielka pasja i zaciekawieniem. Nie irytowalem sie lecz wciaz ciekawosc kontaktu z wieksza ryba na kiju powoduje niedosyt Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Slavobeer gratulacje ładna rybka!Widzę że dobra passa trwa, oby jak najdłużej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 To, Fido, Panowie Proponuję ognisko 04.07 (tradycyjnie pod mostem w Lubiążu) o godz. 14:30ci (taki wakacyjny obiadek przy ognisku i piwie).Potem kto chce to do domu/kto chce to na rybki.Później jakieś nocne rozmowy przy ognisku i rano na rybki ponownie. Może rozszerzymy koncepcję spotkania o giełdę wymiany niepotrzebnego sprzętu? Każdy tam pewno nagromadził super wobki (itp.) które jednak leżą nieużywane w pudełkach - byłaby okazja na handel wymienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 A jakie to koszulki "złów i wypuść" bo nigdy nigdzie takich nie widziałem. I szkoda, że tak jest, tego sie spodziewałem ale nie tego oczekiwałem. Mam taką Fido, sam zrobiłem. Może nie będę zakładał bo się źle będzie kojarzyła.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 A tu wczorajszy wieczorny rozbójnik. Chyba pierwszy mój boleń złowiony po ciemku. Upatrzony, biegał sobie w okolicach warkocza jednej z główek i zagryzł podanego w poprzek warkocza woblerka BOLT ze stajni Huntera.Wcześniej wziął spod brzegu na Bulleta mały klenik. Ta cisza, spokój nad rzeką po zapadnięciu zmroku jest fantastyczna Spławiające się wielgachne leszcze, jazie, bolenie atakujące uklejki. Coś pięknego, rzeka żyje na całego. Baba nie może tego zrozumieć, że ja wieczory spędzam nad rzeką i na mnie krzyczy, a ja nie widzę lepszego sposobu na relaks po pracy niż wypad nad wodę.A jeszcze jak się rybka trafi do zdjęcia to już pełnia szczęścia. Slavo 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobik Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Pieknie! Ja dzis od 15:30 do 17:40 rzucalem Slidery F i S na żwirowni w okolicach Bolesławca, po godzinie kilka deep runnerow meczylem a na koniec wieksze twistery... Szczuply nie mial ochoty. Natomiast 10-cio cm slidery odprowadzaly 6cm okonie hehe:) Ogolnie nad woda spokoj... jedynie ukleje oczkowaly. W weekend jednak feeder Wodom czesc! Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobik Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Hej. Koledzy chcialbym zapytac o Wasze opinie dotyczące stawu w Leśnicy. Jak sprawa populacji wystepujacych tam gatunkow wyglada? Od wielu lat mialem zamiar tam podjechac lecz najpierw chcialbym zasiegnac wiedzy na temat tej wody Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Dzisiaj kolejna wyprawa nad Odrę, warto było wstawać rano i nie marudzić że chce się spać, a w nagrodeudało się kilka rybek złowić w tym nowy PB 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobik Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Ladna rybka. Na jaka przynete wzial? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Na smużaka!Bromba ma MOC!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobik Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Ych wybralbym sie kiedys z doswiadczonym spiningista na wspolna wyprawe... Zadnych efektow nie mam na spining poza okoniem marcowym :/ Chyba zbyt wiele bledow popelniam i zbyt wiele przypadkowosci w moich nawykach jest. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Panowie Czy na Rędzinie odbywają się jakieś zawody w grilowaniu wątróbki nocą ? Opakowań ostatnio było chyba z pięć przy miejscu na ognisko. Może jakaś oficjalna ekipa by się wybrała, bo przy samym jazie też się ciekawe rzeczy dzieją. Podpowiem, że jest tam wydeptana już alejka na świeżo ułożonej ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Ych wybralbym sie kiedys z doswiadczonym spiningista na wspolna wyprawe... Zadnych efektow nie mam na spining poza okoniem marcowym :/ Chyba zbyt wiele bledow popelniam i zbyt wiele przypadkowosci w moich nawykach jest. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka http://jerkbait.pl/topic/8379-wody-w-okolicach-wroclawia/?p=1687843 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobik Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 To, Fido, Panowie Proponuję ognisko 04.07 (tradycyjnie pod mostem w Lubiążu) o godz. 14:30ci (taki wakacyjny obiadek przy ognisku i piwie).Potem kto chce to do domu/kto chce to na rybki.Później jakieś nocne rozmowy przy ognisku i rano na rybki ponownie.Pisze sie. Do zobaczenia. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Hej. Koledzy chcialbym zapytac o Wasze opinie dotyczące stawu w Leśnicy. Jak sprawa populacji wystepujacych tam gatunkow wyglada? Od wielu lat mialem zamiar tam podjechac lecz najpierw chcialbym zasiegnac wiedzy na temat tej wody Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Bobik, to nie to forum. Musisz znaleźć jakieś z gatunku "mięsiarsko-karpikowo-pstrągowotęczakowo-zarybieniowo-dziadowego". Tam zapewne będą wiedzieli kiedy i ile wrzucą karpia i pstrąga tęczowego aby dziadostwo ze składek przez 2 dni się z nimi pobawiło. W końcu składka musi się zwrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Panowie Czy na Rędzinie odbywają się jakieś zawody w grilowaniu wątróbki nocą ? Opakowań ostatnio było chyba z pięć przy miejscu na ognisko. Może jakaś oficjalna ekipa by się wybrała, bo przy samym jazie też się ciekawe rzeczy dzieją. Podpowiem, że jest tam wydeptana już alejka na świeżo ułożonej ziemi. A na Straż dzwoniłeś jak dziady siedzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zastałem tylko opakowania po wątróbce, więc nie było o co dzwonić. Myślę, że najciekawsze akcje dzieją się tam nocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobik Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Bobik, to nie to forum. Musisz znaleźć jakieś z gatunku "mięsiarsko-karpikowo-pstrągowotęczakowo-zarybieniowo-dziadowego". Tam zapewne będą wiedzieli kiedy i ile wrzucą karpia i pstrąga tęczowego aby dziadostwo ze składek przez 2 dni się z nimi pobawiło. W końcu składka musi się zwrócić Slavobeer: Jestem wedkarzem... nie glodomorem. Bogaczem nie jestem ale stac mnie na dorsza....Gdybym chcial swieża rybe moge podjechac do Makro i kupic z akwarium lub zlowic w Szczodrym za kilka zl... Po prostu brak mi wiedzy na temat polowow rzecznych a stojacej wody w okolicach Wro nie znam... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi