superuszy Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 SIERAK jak chcesz to podjadę po Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 23 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Panowie, Cieszę się że zebrało się nas kilka osób. Przypominam o ze nasz plan gry wygląda tak: Wjazd: po dwie kiełbaski i naręcze drewna na ognisko (z pobliskiego lasu), Miejsce: starorzecze na Głosce (do obłowienia: starorzecze, główki i opaska), Termin: niedziela 25.10.2009, godz. 11:00Plan: 1. zbieranie drzewa: 11:00-11:15; 2. odprawa godz. 11:15-11:30, 3. towarzyskie zawody C&R 11:30 - 16:30, 4. Ognisko, 5. a póżniej dla wytrwałych sandaczowanie po zmroku, Proszę o punktualność - inaczej wszyscy rozejdą sie nad wode i nie uda nam się wzajemnie poznać - pogadać a to jest przecież sedno tego spotkania, itp. Precyzyjne miejsce zbiórki - na starorzeczu pierwsza główka licząc od końca starorzecza. Zachęcam do udziału w ognisku (kiełbaski itp). Byłem na rozpoznaniu: okonie biorą - większe drapieżniki pokazują sie czasami na powierzchi ale potrzebni są lepsi fachowcy ode mnie do ich złowienia (ze mną nie chciały wspólpracować). Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Byłem wczoraj popołudniu także na Głosce. Na Odrze uczepiły sie dwa niewielkie sandacze i do tego sporo niezaciętych brań wiec cos sie tam dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 KRZYSIU nie stresuj mnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 KRZYSIU nie stresuj mnie tak Mistrzu szukaj tam u siebie jakiejś fajnej wody to przylecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 23 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 A jeszcze - warto zabraś buty gumowe na Głoskę (jest płytki rów z wodą do przejścia) aby nie trzeba było iść dookoła, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Narazie widziałem tylko w centrum taki płytki zarośniety kanał. Aż śmierdziało szczupakami ale jesli wogól tam zaglądne to dopiero po zimie, dzisiaj zaczynam prace wiec narazie musze się przyzwyczaić do tutejszego życia Pozdrawiam i Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superuszy Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 My jesteśmy umówieni o 10 30 na stacji , ja będę z Sierakiem. HOMEGEON masz z kim jechać? Przypominam też że jeat w niedzielę zmiana czasu z 3 na 2 więć żeby nikt sie nie zagapił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 tak, z analitykiem juz się zabieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
androlek Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Nie chcę was martwić ,ale coś mi się zdaje że w niedzielę ma zawody jakieś koło z Srody Śląskiej , i mają zbiórkę przy rowie przed starorzeczem.Tak ,że bedziecie mieli konkurencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekR Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Posrało ich, tydzień temu rokita robiła zawody, i do reklamówy do reklamówy okonek 15 cm do reklamówy - - gdzie tu logika w tym Prl-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 24 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Nie chcę was martwić ,ale coś mi się zdaje że w niedzielę ma zawody jakieś koło z Srody Śląskiej , i mają zbiórkę przy rowie przed starorzeczem.Tak ,że bedziecie mieli konkurencję. No to pech !!! - faktycznie koło nr 20 ze Środy Śląskiej - proponuję zmianę miejsca ! - na Wały koło elektrowni lub Lubiąż. Proszę aby każdy się wypowiedział kto jeszcze przeczyta tą wiadomość abyśmy mogli się domówić bo inaczej się rozjedziemy a tego bardzo bym nie chciał, Na priv podaje moj nr telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 24 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 jeżeli odzew na forum będzie mały to pozostaniemy na Głosce - przynajmniej tam zrobimy zbiórkę a potem zobaczymy jak liczne są te zawody i coś postanowimy, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 26 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Witam, MiniZlocik obył się – dziękuję wszystkim którzy byli i z którymi miło mi było się spotkać. Ryb (jak to zwykle na zlotach) było co prawda niewiele ale za to kiełbaska z ogniska smakowała jak zawsze. Pozdrawiam i do następnego zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 napisz cos wiecej np. gdzie lowiliście jakie rybki padły itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Dzięki chłopaki za spotkanie, trzeba zaplanować następne ps. połapaliście wieczorem?pozdrMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Niestety, z pewnych przykrych przyczyn nie moglem się z wami wybrać ale następnego spotkania nie opuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 A ja z zupełnie innej beczki.Chodzą słuchy, że w Wałach padł sandacz 138 cm 16 kg.Czy ktoś to może potwierdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 No właśnie mi też znajomy mówił ze dowiedział się że pare dni temu padła sztuka blisko 150cm sandacza...Więc chyba coś jest na rzeczy skoro kolejni o tym mówią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Właśnie dostałem MMS fotkę od kumpla, który dostał ją od kumpla, kumpla, kumpla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superuszy Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Witam niechce mi sie wierzyć w tego sandacza rekord polski z tego co sie orientuję chyba wynosi 109 cm, na zdjęciu raczej też dużo mu brakuje do tej długości , jak kumpel kumplowi wysyłał to może każdy dodał po parę cm i wyszła jakaś zwrotna długość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Panowie sandacz sandaczem, ale czekam na jakiś opis zlotu i fotki z niedzielnego spotkania Ja na rybach też byłem, no ale innych na jakie się nastawialiście. Następnym razem najlepiej jakiś termin w tygodniu i połowimy razem PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Witam niechce mi sie wierzyć w tego sandacza rekord polski z tego co sie orientuję chyba wynosi 109 cm, na zdjęciu raczej też dużo mu brakuje do tej długości , jak kumpel kumplowi wysyłał to może każdy dodał po parę cm i wyszła jakaś zwrotna długość. Wiem że to może nie na temat, ale jeśli uważasz że nie ma sandaczy ponad 109 cm to jesteś w bardzo dużym błędzie sam byłem świadkiem złapania na pewnym zbiorniku sandacza 134 cm. A napewno ten który jest na focie ma sporo ponad 100 cm. Szkoda tylko że już nigy nie wyda potomstwa... Pozdrawiam i nie odbierz tego jako atak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 A Ty Dawid sam byś może pokazał pierwsze efekty?(o ile już coś tam łowisz?? ) Co prawda nie z okolic Wrocławia, ale zawsze PozdroKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Narazie cięzka praca i kupe spraw do załatwienia. Myślę że dopiero w przyszłym roku zaczne jakie kolwiek łapanie a dużo wody w tej Angli nie ma przynajmniej jeszcze nie widziałem prócz jeziorka z i Muszą mi wystarczyć 2 tyg nad wodą przed wylotem Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi