FidoAngel Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 No chiba na rowerze się nie będziecie wybierać, jakieś wolne miejsce się pewnie znajdzie, Sławek daj mi znać bo z Tomaszką se cały rok okoniujemy to i ten jeden raz więcej nie zrobi wielkiej różnicy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 OK,jak będę pewny, że mam czas to się zdzwaniamy i lecimy na pasiaki. Michał Ty też planuj wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 OK,jak będę pewny, że mam czas to się zdzwaniamy i lecimy na pasiaki. Michał Ty też planuj wyjazd Tak Michał będzie okazja się poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalvcf Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Witam, ktoś chętny na wspólne wedkowanie za sandaczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Sławku pomyśle i dam znać raczej chętnie:) tylko póki co to biegam tak jak Ziom za bolkami bo biorąDzisiaj przed pracą 2 sandały i 2 Bolki plus coś co chciało mnie wciągnąc do wody 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carloss83 Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Za okoniem to i ja chętnie bym pośmigał . Jakby co to wybieram się poniedziałek i wtorek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Jak połowy? W tym tygodniu dwa razy na zero, a w zeszłym dwa razy ok 40 cm sandaczyki. Zobaczmy jutro... Jak u was z sandaczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Totalny brak czasu.Mam nadzieje że w przyszłym tygodniu uda się wybrać na jakiś wypad.Widzę że jest większa ekipa która połowiła by okonia. Panowie może jakieś spotkanie "Okoniowe" ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 nawet był bym za... tylko gdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 (edytowane) Bujo pisywał, że u niego pełno takich 30-40, no po prostu w ch..j, może Londynek ? Edytowane 24 Października 2015 przez FidoAngel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 A może nasze lokalne łowisko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Panowie polecicie kogoś kto czyści i serwisuje multiplikatory we Wrocławiu ? Oprócz pana w spinning na sw. Macieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał123 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 chodzi ktoś w Was na kozanów? chodzi mi o te główki co zostały po remoncie. Jakieś efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Ja kompletnie nie miałem kiedy iść na ryby przez ostatnie 2 weekendy.Może w ten coś się uda zaplanować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) Ja teżale jutro pójdę poszukać wody - póki jeszcze jest---Stan wody na rzeczce Oderka w Malczycach 27 cm (Minimum okresowe)Czy ktoś umie wywoływać deszcz ? Please. Edytowane 6 Listopada 2015 przez analityk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Tak to wygląda na przestrzeni lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN W Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Tak to wygląda na przestrzeni latStanOdryMalczyce.pngHmm... muszą jeszcze poszerzyć i pogłębić jak to zrobili we Wrocławiu Tak poważnie brak systematycznych opadów zaczyna już powoli bardzo nam utrudniać a w perspektywie kilku najbliższych tygodni czy miesięcy może doprowadzić do katastrofy. Wiadomo, że rzeka nie wyschnie, są przecież źrodła podziemne ale pokrywa śnieżna oraz sukcesywny opad byłby wskazany. W samym Wrocku mamy wodę spiętrzoną czego aż tak bardzo nie widać no może poza uciągiem ale poza miastem w szczególności na odcinkach przebudowanych jak najbardziej tak. Dla przykładu na zimowiskach barek poziom lustra wody po modernizacji oraz w trakcie suszy obniżył się o dobre 1,5 metra. Tak więc czekamy na porządny deszcz który poza epizodami frontów burzowych tego roku w lipcu miał miejsce w zeszłym roku na przełomie sierpnia oraz września.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Jak w tym roku nie będzie śniegu zimą to znów będzie lipa. Odra nie wyschnie ale inne małe rzeczki mogą się zgubić, a ryba sobie poradzi tylko nam wędkarzom będzie trudniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Niestety same opady mogą nie wystarczyć albo wystarczyć na bardzo krótko. Ręka człowieka sprawia, że rzeki zaczynają być maksymalnie wyprostowane. Przejście frontu pomaga tylko na chwilę a woda spływa bardzo szybko zasilając rzeki tylko na krótko. Wodę wezbraniową można wykorzystać bardziej efektywnie i rozłożyć ją w czasie. Polecam parę minut filmu, który otwiera oczy (i cały cykl "woda w górach"): 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekF Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Może ktoś był ostatnio zerknąć na Topolę, dzieje się coś może przybywa wody ? Z tego co się orientuje obowiązuje tam zakaz połowu. Ale chodzi mi o stan wody w zbiorniku. Zastanawiam się czy będzie po co tam jeździć za rok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Byłem tydzień temu przejazdem od garbatego mostu i dalej masakra, krajobraz księżycowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Może ktoś był ostatnio zerknąć na Topolę, dzieje się coś może przybywa wody ? Z tego co się orientuje obowiązuje tam zakaz połowu. Ale chodzi mi o stan wody w zbiorniku. Zastanawiam się czy będzie po co tam jeździć za rok Widziałem, łowiłem w tym sezonie kilka razy. Jest tragedia. Z Kozielnem podobnie. Jeżeli będzie zima to po rybie, za rok można jechać owszem, ale opalać się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Dmyszewicz Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Panowie, na zawodach w Brzegu Dolnym było jakieś info o zbiórce 11 listopada w Lubiążu na ostatnie zawody w tym sezonie. Ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) ... Odra nie wyschnie .. Optymistą dobrze być - pamietałem z geografi, że Jangcy to duża rzeka jest a jak kliknąć w google to mamy (a raczej mieliśmy) takie info: ... Jangcy wyschnięta, statki ugrzęzły. Jangcy, najdłuższa rzeka Azji, z powodu największej suszy na przestrzeni ostatnich 50 lat, została zamknięta dla żeglugi. W niektórych miejscach rzeka wyschła całkowicie, a statki osiadły na jej dnie ....http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci/108642,jangcy-wyschnieta-statki-ugrzezly Jak popadało to woda do rzeki wróciła ale to nie ta sama rzeka już. + parę innych maga rzek z problemamihttp://portalwiedzy.onet.pl/4868,11127,1454043,1,czasopisma.html Dziś dla kontrastu dostałem nadmiar wody w Brzegu D. - Zrobili fale z 50 cm na 269 cm i spowrotem w dół. Jak rosło to tyle syfu płynęło że nie było rzutu bez zielska na kotwiczce a rybki sie ruszyły - potem jak zaczęło spadać to cisza. Edytowane 7 Listopada 2015 przez analityk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Panowie, na zawodach w Brzegu Dolnym było jakieś info o zbiórce 11 listopada w Lubiążu na ostatnie zawody w tym sezonie. Ktoś coś wie?http://www.pzw.org.pl/ks-wroclaw/wiadomosci/122248/60/spinning____puchar_kapitanatu_sportowego____11112015r___ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi