Skocz do zawartości

Wody w okolicach Wrocławia

analityk

Rekomendowane odpowiedzi

dzisiejszy wypad nad wrocławską Odrę (dwa miejsca w dużej odległości od siebie) niestety rozczarowujący.... bez kontaktu na kiju i bez kontaktu wzrokowego z Boleniem .... także choćbym bardzo chciał niestety nie mogę potwierdzić że bolek się ruszył!  :)  pozdrawiam

Cześć

Dzisiaj od 18-21 aktywność bolenia zerowa ani brania, ganiania za drobnicą nic.Na pocieszenie jeden szupaczek zaatakował boleniowego wobka przy brzegu, dwa klenie na małego wobka w wyrwie przy zatopionych drzewach około 40cm i kilka okoni,rybki nie były medalowe ale cieszyły i tak :).

Z rozmów z siedzącymi wędkarzami na koszyczki skubią leszczyki i krąpiki czasami jakaś 50-tka, przez cały dzień aktywność drapieżnika praktycznie zerowa.

Ens dzięki za info!  :)  mam nadzieje że to forum nie umarło" a Koledzy chwilowy brak aktywności na necie rekompensują poławianiem! :) co do bolenia to w tych godzinach dokładnie i ja próbowałem coś poskrobać (chociaż to chyba nie właściwe słowo na tym forum) ... i ataków boleniowych widziałem z ... aż 4! o ile to możliwe to napisz czy Wrocław czy niżej/wyżej?!

Z dziś....

zawody koła fishing  miejsce głoska przy promie około 15 wędkarzy, zawody na żywej rybie

bolek 64 cm, klika okoni, jaź

5 kleni Oleixa !! przedział 33-37 cm w pierwszej turze 4 godziny

w drugiej turze która jeszcze trwa narazie jeden kleń 42 cm oleixa.

Od strony brzegu koło wędkarskie z wołowa miało zawody widziałem jak jeden wędkarz złowił dwa ładne klenie.widać aktywność kleni i raz na jakiś czas walnie boleń

Jak ktoś wie jak, to łowi

• Like 1

Z dziś....

zawody koła fishing miejsce głoska przy promie około 15 wędkarzy, zawody na żywej rybie

bolek 64 cm, klika okoni, jaź

5 kleni Oleixa !! przedział 33-37 cm w pierwszej turze 4 godziny

w drugiej turze która jeszcze trwa narazie jeden kleń 42 cm oleixa.

Od strony brzegu koło wędkarskie z wołowa miało zawody widziałem jak jeden wędkarz złowił dwa ładne klenie.widać aktywność kleni i raz na jakiś czas walnie boleń

Jak ktoś wie jak, to łowi

Paweł widzę że masz nowego bozka;)

Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu Tapatalka

• Like 1