DanekM Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Serdeczne gratulacje Tomkowi O. za rozbicie banku. W najbliższym czasie muszę tam podjechać, choć nie wiem czy po najeździe się jeszcze coś ostało... Sieków kupiłem cały zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Serdeczne gratulacje Tomkowi O. za rozbicie banku. W najbliższym czasie muszę tam podjechać, choć nie wiem czy po najeździe się jeszcze coś ostało... Sieków kupiłem cały zestaw.Dzięki....., ale zmień jednak plany. Pora za sandaczem jechać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Dzięki....., ale zmień jednak plany. Pora za sandaczem jechać.Obawiam się Tomku, że zostanie nam łowić te ryby z wysypką... (nie tarłową aby jasność dla dociekliwych była) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Bezpiecznie czują się biesiadnicy chmielowi w obsadzie "Pasierba". Od tygodnia swobodnie pływają na Odrze od Starego Miasta do jazu na Rędzinie z dwoma zestawami trollingowymi. Przepisy i regulamin to jedno (trolling na Odrze od 01 lipca) a piwko i rybka muszą być. Nasza polska rzeczywistość ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Miały być nocne klenie a wyszły wieczorne. Wszystko na smużaki AL mimo bardzo mętnej wody.Kleszcze to plaga. Wczoraj 3. Oglądam się za każdym razem jak przejdę przez krzaki.Wypadałoby coś w końcu o sprzęcie napisać więc: drgon moderate 305 3-15g, catana 3000, żyłka 0,16, bromba 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azhek Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Dzisiaj w okolicach Wrocławia zielone żuki gajosika dawały rybki. Sprzęt:ES76mlxf2, daiwa exist 2508pe-h plus zielony robak od gajosika, rzeka Odra, rano. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extraspiner Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 (edytowane) SCHEMAT - Gdzie szukać szczupaka w rzece. Edytowane 5 Czerwca 2016 przez Extraspiner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casdamato Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 (edytowane) Dzisiejszy kolegi Mariusza... był też sumek 90 cm Niestety zdjęcie nie spełnia zasad zamieszczania na forum. Edytowane 5 Czerwca 2016 przez milupa 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 ładny zębaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 I mój szczupaczek z sandaczowego otwarcia 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczis Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Ładnie Kamil, czyżby Mietków ?Ja niestety wczoraj popływałem za sandaczem ale niestety rybki nie chcialy wspolpracowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Rybka nie z Mietkowa Dzisiaj też ładnych "kilka" godzin na wodzie. Inna woda. Sandacza nadal "niet" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 łowić nie spać...Sandandacze jak narazie jeszcze robią mnie w ....Alle sa rybki które nie zawodzą w dalszym ciągu stonka XL to i kleń też XL 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daz wroc Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 (edytowane) Sandandacze jak narazie jeszcze robią mnie w .... Jak Ciebie robia w ... to poprostu nie biora albo wobki sie im opatrzyly Edytowane 9 Czerwca 2016 przez daz wroc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Forumowe minimum na brombę. Ciężko o coś większego. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Jak Ciebie robia w ... to poprostu nie biora albo wobki sie im opatrzyly Nie nie jak narazie kilka było na kiju ale spadały albo były nie do wyciągnięcia tzw. LOKOMOTYWA... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 łowić nie spać...Sandandacze jak narazie jeszcze robią mnie w ....Alle sa rybki które nie zawodzą w dalszym ciągu stonka XL to i kleń też XL klen głos 2.jpgto nasz Odrzański kleń :blink: cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Dziś, w drodze z RZGW, taką fotkę strzeliłem 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalvcf Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Kilka dni już wisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Dziś, w drodze z RZGW, taką fotkę strzeliłem a) czy takie info o podbieraku oznacza że jest zawsze obowiązkowy czy tylko wtedy kiedy ktoś go używa to ma być typu bezwęzłowy? byłem tam w weekend i woda na odcinu od jazu do jakiś kilomter poniżej mostów swojczyckich miała głębokość jedynie jakieś 25 cm - czy to teraz standardowa tam głębokość utrzymywana przez RZGW? - zaliczyłem tylko kilka uklejek i okonka na muchę, jednego grubszego klonka jak widziałem to mu płetwa grzbietowa wystawała nad wodę kiedy uciekał szukajać głębszego nieco schronienia ,c) na ślęży łatwiej o klenika na muchę (tyle że coraz trudniej trafić przynętą do wody bo tak zarasta). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Jeśli używasz podbieraka to tylko typu bezwęzłowego, jeśli podbierasz ryby ręką to przed podebraniem zamocz ją w wodzie.Głębokość jak wszędzie będzie się zmieniała, to normalne. Na Ślęzy nie łowiłem ale wiem że na kanale nie jest trudno o dużego klenia 50+. Ostatnio łowiłem tam w sobotę. Było dużo okoni na suchara, kilka kleksów i jedna niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 (edytowane) ...jeśli podbierasz ryby ręką to przed podebraniem zamocz ją w wodzie. Rybę !? Edytowane 14 Czerwca 2016 przez Tomek O 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi