MARCIN W Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Jeżdżę nad Odrę od 20 lat ale takiego poziomu wody jeszcze nie było - w Malczycach 27 cm i dalej opada...Przyduchy jeszcze nie było Przykręcają w Brzegu Dolnym w taką pogodę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Burza idzie to nakapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Burza idzie to nakapie oby naciapało dużo wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Szału nie ma... Powtórka z roku poprzedniego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN W Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Szału nie ma... Powtórka z roku poprzedniego... Początek był dobry bo padało a teraz znowu opady nas omijają ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 ja wczoraj byłem w Brzegu Dolnym woda niska i ciągle spadała, a dziś i jutro Mistrzostwa okręgu w spinie tamSiema - jakie wyniki na tych zawodach? Ja po raz trzeci z rzędu wracam bez bolka Nie lubimy się ostatnio z Odrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Urban Fishing Już taki całkiem, całkiem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Siema - jakie wyniki na tych zawodach? Ja po raz trzeci z rzędu wracam bez bolka Nie lubimy się ostatnio z Odrą.Michał - @Oleix Mistrzem Okręgu ,wyniki przy tak niskim stanie bardzo dobre , złowiono dużo boleni , kleni -w pierwszy dzień kolega M.Głuszko z Wołowa złowił 5 boleni ! , A.Lipiński pierwszy dzień poszalał chyba 8 kleni jeden lub dwa bolki , ogółem zawody udane mało osób wróciło bez ryby , mi udało się ukończyć na 8 pozycji 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Blisko jednej ze stref SFW 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Michał - @Oleix Mistrzem Okręgu ,wyniki przy tak niskim stanie bardzo dobre , złowiono dużo boleni , kleni -w pierwszy dzień kolega M.Głuszko z Wołowa złowił 5 boleni ! , A.Lipiński pierwszy dzień poszalał chyba 8 kleni jeden lub dwa bolki , ogółem zawody udane mało osób wróciło bez ryby , mi udało się ukończyć na 8 pozycji Mistrzowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Nie tylko Euro człowiek żyje. Wczorajsze forumowe minimum na smużaka. W dalszym ciągu przynęty powierzchniowe w ilości brań pozostawiają w tyle resztę. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) łowić nie spać Szkoda że na street fishingu mnie nie będzie... Takie tam przez 2 treningi złowione... przed MO a teraz MP czekają... Edytowane 30 Czerwca 2016 przez Oleix 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Ładne sztuki szkoda że cię nie będzie na SFE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalvcf Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 (edytowane) 1 lipca, pierszy w zyciu sezon sumowy rozpoczety najwieksza rybą zycia 163cm Edytowane 2 Lipca 2016 przez michalvcf 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) ... potocznie mówią na to "pola ryżowe" 1. Siema - czy odcinek przyujściowy Ślęży na wysokości Kozanowa też jest mocno zarośnięty (np. tak jak na wysokości Oporowa)? 2. Ostatno normalnie "rekordy" - ze Ślęży kleń 33 cm a z Odry w jedno popołudnie: 3 bolki, 1 sandałek, 1 brzana, 1 kleń (rozmiary mizerne wszystko z przedziału 40-53 cm) + 2 okonie. Edytowane 3 Lipca 2016 przez analityk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Brzanki są i biorą i to rozmiarowo git majonez 8+Na mulleta w kolorze kiełbika 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Brzanki są i biorą i to rozmiarowo git majonez 8+ Czarodziej (albo coś bllisko tego) - jeszcze napisz że na cieńką żyłeczkę wyjechała (o ile pamiętam to łowisz na 0,18cie?) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 18 u mnie to grubo już ale tak wyjechała na 0,18 w około 4 minuty i 50 metrów niżej 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Michu, rozpiszę Ci dietkę i treningi "na masę", co Ty na to? Ty trochę przypakujesz, a Twoje ryby wizualnie zmaleją... Ciebie wiatr nie porwie, a my będziemy spali spokojniej... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Michu, rozpiszę Ci dietkę i treningi "na masę", co Ty na to? Ty trochę przypakujesz, a Twoje ryby wizualnie zmaleją... Ciebie wiatr nie porwie, a my będziemy spali spokojniej... Sssssspadaj nie bo później nie będe mógł Lipionowi uciec na zawodach 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 1. Siema - czy odcinek przyujściowy Ślęży na wysokości Kozanowa też jest mocno zarośnięty (np. tak jak na wysokości Oporowa)? 2. Ostatno normalnie "rekordy" - ze Ślęży kleń 33 cmGratuluję klenika. Byłem w poniedziałek w okolicach i luknąłem na Ślęzę koło "Ranczo", poniżej przy kładce i pod wiaduktem AO. Wygląda, że ten odcinek jest wolny od ryżowiska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Gratuluję klenika. Byłem w poniedziałek w okolicach i luknąłem na Ślęzę koło "Ranczo", poniżej przy kładce i pod wiaduktem AO. Wygląda, że ten odcinek jest wolny od ryżowiska.Dzięki za info (niestety brak mi czasu na niektóre krajoznawcze wycieczki). Połamania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Ten rok przejdzie do historii jako ten w którym, pierwszy raz, nie odbył się Wrocławski Zlocik JB. Pozdrawiam i takie tam... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Jeszcze rok się nie skończył Wysłano z Samsung S6 EDGE Plus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Ten rok przejdzie do historii jako ten w którym, pierwszy raz, nie odbył się Wrocławski Zlocik JB. Pozdrawiam i takie tam...Gruba prowokacja Proponuję 23.07, wybierz miejsce i załatwione 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi