Skocz do zawartości

Wody w okolicach Wrocławia

analityk

Rekomendowane odpowiedzi

Siema - jakie wyniki na tych zawodach?

Ja po raz trzeci z rzędu wracam bez bolka :(  Nie lubimy się ostatnio z Odrą.

Michał  -  @Oleix  Mistrzem Okręgu   ,

wyniki przy tak niskim stanie bardzo dobre , złowiono dużo boleni , kleni  -w pierwszy dzień kolega M.Głuszko z Wołowa  złowił 5 boleni ! , A.Lipiński pierwszy dzień poszalał chyba 8 kleni jeden lub dwa bolki , ogółem zawody  udane mało osób wróciło bez ryby , mi udało się ukończyć na 8 pozycji   :ph34r:      

• Like 6

Michał  -  @Oleix  Mistrzem Okręgu   ,

wyniki przy tak niskim stanie bardzo dobre , złowiono dużo boleni , kleni  -w pierwszy dzień kolega M.Głuszko z Wołowa  złowił 5 boleni ! , A.Lipiński pierwszy dzień poszalał chyba 8 kleni jeden lub dwa bolki , ogółem zawody  udane mało osób wróciło bez ryby , mi udało się ukończyć na 8 pozycji   :ph34r:      

Mistrzowie.

• Like 1

... potocznie mówią na to "pola ryżowe" ;)

1. Siema - czy odcinek przyujściowy Ślęży na wysokości Kozanowa też jest mocno zarośnięty (np. tak jak na wysokości Oporowa)? 

2. Ostatno normalnie "rekordy" - ze Ślęży kleń 33 cm a z Odry w jedno popołudnie: 3 bolki, 1 sandałek, 1 brzana, 1 kleń (rozmiary mizerne wszystko z przedziału 40-53 cm) + 2 okonie.

Edytowane przez analityk

1. Siema - czy odcinek przyujściowy Ślęży na wysokości Kozanowa też jest mocno zarośnięty (np. tak jak na wysokości Oporowa)? 

2. Ostatno normalnie "rekordy" - ze Ślęży kleń 33 cm

Gratuluję klenika. Byłem w poniedziałek w okolicach i luknąłem na Ślęzę koło "Ranczo", poniżej przy kładce i pod wiaduktem AO. Wygląda, że ten odcinek jest wolny od ryżowiska.
  • Like 1

Gratuluję klenika. Byłem w poniedziałek w okolicach i luknąłem na Ślęzę koło "Ranczo", poniżej przy kładce i pod wiaduktem AO. Wygląda, że ten odcinek jest wolny od ryżowiska.

Dzięki za info (niestety brak mi czasu na niektóre krajoznawcze wycieczki). Połamania.