biker1 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Gruba prowokacja Proponuję 23.07, wybierz miejsce i załatwione 23.07 fajna data, pracuję ale za miankę da się załatwić a na takim zlocie nie byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 (edytowane) Ten rok przejdzie do historii jako ten w którym, pierwszy raz, nie odbył się Wrocławski Zlocik JB. Pozdrawiam i takie tam...Zlociki były fajne. Kiedyś cieszyły się sporym zainteresowaniem a potem coraz mniejszym - świat się zmienia ludzie również - zlociki w tamtej formule straciły racje bytu - są nowi/młodsi forumowicze niech kontynuują-organizują (jak czas i miejsce przypasuje to się chętnie pojawię - 23.07 jestem na wakacjach). Dziś mnie ryby znowu pokonały 5:1. pięć brań zmarnowanych – jeden sandałek wyjęty. Oczywiście dwie największe spadły po całkiem długich holach – jeden rekordowy sandałek już przy podbieraniu a druga rybka wypięła się w nurcie (pewno bolek). Trzecie coś wrąbało żyłkę w zatopiony kołek (nigdy go tam nie było ) i niestety linka się przetarła Edytowane 10 Lipca 2016 przez analityk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Po prostu trzeba sie umowic na jakis dzien i spotkac nad woda. Pogadac, wypic piwko i razem polowic. Tak jak w zeszlym roku. Nie trzeba wielkiej organizacji. Tylko aby daleko od miasta 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Po prostu trzeba sie umowic na jakis dzien i spotkac nad woda. Pogadac, wypic piwko i razem polowic. Tak jak w zeszlym roku. Nie trzeba wielkiej organizacji. Tylko aby daleko od miasta Dokładnie! Tu nie ma co organizować. Przykładową datę podałem, wskażcie miejsce i załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) A może klasycznie? Po mostem w Lubiążu jest ok- łatwy dojazd, jest miejsce na ognisko, a i w razie zmiany pogody, na głowę nie kapie... Z tym, że 23.07 jadę na jakieś weselicho, więc byłbym z Wami jedynie duchem.. Edytowane 12 Lipca 2016 przez Kamil Z. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Tak jak Kamil napisał, Lubiąż jest chyba odpowiedni mi daty 23.07 i 30.07 pasują od 15.00a 24.07 i 31.07 od rana.Jakby co to jestem chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Ja bym zajechał pod most 23-ciego od rana (ok 9) i zostanę do wieczora w niedzielę. Kto chce się spotkać to niech wpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Mi tez pasuje 23/24.07 lub ewentualnie pierwszy weekend Sierpnia. Jezeli chodzi o miejsce to mozna zmienic most w tym roku i spotkac sie pod nowym mostem w Brzegu.zamiast Lubiaza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casdamato Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 no właśnie a czemu spotkanie nie zrobić we Wrocku ? Jerkbaitowski odcinek no kil - Kanał powodziowy. Ja nie mam czasu na jeżdżenie do Lubiąża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Może po to, żeby oderwać się od zgiełku miasta, rozpalić spokojnie ognisko i zakosztować nieco odludzia? Kanał powodziowy jest super, ale czy na takie spotkanie? Poza tym tam teraz prawie nie ma wody... Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casdamato Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) Moim zdaniem na takie spotkania jest dobry... przede wszystkim frekwencja może być dużo większa. Woda jest, ryby są. Głownie chodzi o luźne spotkanie, nawiązanie znajomości a nie złowienie ryby. Od zgiełku miasta to się ucieka samemu . Ognisko można rozpalić między kanałami na wysokości stadionu. To tyle z moich uwag Edytowane 13 Lipca 2016 przez Casdamato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Widziałeś, jaki jest poziom wody? Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casdamato Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Bywam tam codziennie od wysokości stadionu w dół jest woda. Ryba spłynęła niżej. Teraz padało wiec pewnie na weekend będzie płynąc nie wiem jak później ale zawsze można coś złapać. Poza tym można spotkać się na wyspie słodowej tylko bez ogniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Ja bym zajechał pod most 23-ciego od rana (ok 9) i zostanę do wieczora w niedzielę. Kto chce się spotkać to niech wpada.23.07.2016 - most w Lubiążu. No to się widzimy W takim razie my też na nockę wpadniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 23.07.2016 - most w Lubiążu. No to się widzimy W takim razie my też na nockę wpadniemy Będę i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 No i dogadane do zobaczenia na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 No to tez wpadne na slowko i kielbaske. Niekoniecznie na nocke ale w Sobote wpadne na pewno. Rzut beretem mam Do zobaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) jak zostaniecie do 24 to też podjadę ale dopiero koło 24 godziny mogę dowieźć jakiś catering po drodze Edytowane 13 Lipca 2016 przez biker1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 (edytowane) Myślę, że wielu motorowodniaków ucieszy się na wieść o tym, że na Odrze na przeprawie kozanowskiej, Wrocław w dniu dzisiejszym rozpoczęto prace budowlane związane z przebudową slipu.Modernizując przebudowę wałów przeciwpowodziowych, niestety, ale doszło do pomyłek projektowo inżynierskich. Znaczną część finansowała UE i prace trwały półtora roku. Jednak w dwóch miejscach: na Rędzinie i Kozanowie popełniono pomyłki. Przy slipie na Rędzinie głębokość przy nadbrzeżu wykonano za małą, średnie jednostki pływające nie mogły podpłynąć do brzegu. Na Kozanowie wykonano slip o kącie bliskim 45 stopni. Nie można było tam zwodować żadnej jednostki pływającej, no chyba z narażeniem życia, gdyż w ubr. miał miejsce takowy przypadek, że laweta z łodzią staczając się ze "skarpy" - nie slipu, gdyż nie można go było tak nazwać przejechała osobę wodującą się.Zjazd na slipie ma być na długości ok. 10-12 m o łagodnym kącie, pozwalającym zwodowania się wszystkim jednostkom pływającym. Budowane są także słupki do cum do dużych jednostek pływających. Prawdopodobnie teren ma być wyrównany i zagospodarowany.Niektórzy mówią, że pieniądze poszły do wody !Nareszcie https://www.youtube.com/watch?v=oO40muorkA8&feature=youtu.be Edytowane 15 Lipca 2016 przez Harjer 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince83 Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Wszystko fajnie, tylko dlaczego prace rozpoczęły się w środku sezonu??Jakby nie można tego było robić wiosną.Rozmawiałem z kierownikiem budowy na rędzinie i powiedział mi ze może do końca sierpnia skończą ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Po różnych zakulisowych ustaleniach informuję, że ognicho i spotkanie odbędzie się w sobotę o godz 16 w Lubiążu pod mostem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 No to chyba zaglądniemy z Ziomem (może też Nito będzie), bo będziemy w pobliżu straszyć bolki i klenie Slavo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nito82 Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Będzie będzie;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Życzę zatem miłego spotkania. Ja niestety weekend spędzam na weselu, gdzieś po Opolem... Wychylimy piwko w innym terminie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Żeby nie było że nic nie bierze, miejski bolek. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi