biker1 Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 dziś o 7 rano nad wodą w pogoni za szczupłym, no i winik 0:7 dla szczupaka już dawno tak nie dostałem łomotu dwie obcinki dość dużych szczupaków i 5 spadów a do tego 4 gumy westina poszły a jak tam u was z szczupakami dziś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 A u nas tak, że nie jestem na rybach więc nic ale jutro caaaaaaały dzień ale nie za szczupłym, za okonkiem se połażę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Biker to stalki nie używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Biker to stalki nie używasz?używam, nawet na okonie jak idę montuję stalkę ale tak nie fortunie się wyginały że dwie obcinki miałem wolframm Spinwal - a do 6kg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 A u nas tak, że nie jestem na rybach więc nic ale jutro caaaaaaały dzień ale nie za szczupłym, za okonkiem se połażę.Za sandaczykami polataj. Wczoraj byłem...4-0 dla mnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 (edytowane) Za sandaczykami polataj. Wczoraj byłem...4-0 dla mnie Jak Wy to robicie? Też tak chcę! Wczoraj zaliczyłem kolejną próbę złowienia nocnego sandacza. Kolejny raz do wody poleciały wobki z przedziału 8-10cm. No złowiłem w końcu... Trafił się sandaczyk ok 30cm. Nie o taką rozmiarówkę mi chodziło. Wypad uratował klenik ok ~45 który połakomił się na 8cm Widła. Przywalił tak, że mi mało co wędki z ręki nie wyrwało. Rybka dobrze wypasiona i bardzo waleczna. W zeszłym tygodniu trafiłem w nocy sumka ok 60cm. Chyba powrócę do kleniowania bo to mi najlepiej wychodzi. Edytowane 25 Września 2016 przez marienty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Za sandaczykami polataj. Wczoraj byłem...4-0 dla mnie gdzie łowiłeś zandery? u nas na Odrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 gdzie łowiłeś zandery? u nas na OdrzeKawałek za miastem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Za sandaczykami polataj. Wczoraj byłem...4-0 dla mnie A trachnąłem jednego podwymiarka , dwa bolki w tym jeden ładniutki i trzy ładne okoniska. Bolki z dna waliły jak rasowe pieski w podbijanego jankesa.Nocami już nie łażę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Nocami już nie łażę...Mam nadzieję że jeszcze z raz na wieczorne łowy Cię wyciągnę Możemy zrobić czelendż - muchi vs spinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sez Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Jakby kogoś interesowała możliwość wodowania się na Rędzinie - lud sobie poradził z ograniczeniami 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczis Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Mistrzowsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Taaaki tam podwrocławski kleniuszek który nie przepuścił Stonce... Ciężko w tym roku z kleniami jak cholera... chyba jeden z ostatnich w tym roku a już na dniach trzeba zacząć uganiać się za jesiennymi bolkami i sandałkami... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Jakby kogoś interesowała możliwość wodowania się na Rędzinie - lud sobie poradził z ograniczeniami Podgląd sytuacji z drugiej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 będzie otwarcie - w zimie ,brak słów na debilizm naszych urzędników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 no liczą że rzeka zamarznie otworzą barierkę i będzie można wjeżdzać na lód kręcić bączki ot to urzędnicze myślenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince83 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Z tego co się dowiedziałem to te slipy są własnością wojska i mają służyć na wypadek działań wojennych. Heheh to nie żart heheh. Rozumiem jakby istniało ryzyko że osoby slipujace swoje łodzie zniszczą slipy ale nie rozumiem jak można to zrobić. Zagradzanie i utrudnianie wodowania jest dla mnie totalną głupotą ale w tym kraju chyba nic nie może dziwić.Jeszcze trochę i cała Odrę ogrodzą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 To nie sa slipy tylko przeprawa. Można tam most pontonowy ułożyć albo prom uruchomic. Pytanie czemu przy tak dużej inwestycji jak remont WWW nikt nie wpadł na pomysł żeby zrobić choć jeden ogólnodostepny slip? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 (edytowane) A mogli zrobić z 10 Edytowane 29 Września 2016 przez TAJMIEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 (edytowane) To nie sa slipy tylko przeprawa. Można tam most pontonowy ułożyć albo prom uruchomic. Pytanie czemu przy tak dużej inwestycji jak remont WWW nikt nie wpadł na pomysł żeby zrobić choć jeden ogólnodostepny slip?Bo mamy debili we władzach PZW. We władzach miasta zresztą też, tak bowiem wygląda otwarcie się Wrocławia na rzekę. Edytowane 29 Września 2016 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 (edytowane) Odra w centrum ma być wyłączona z wędkowania, zimowiska barek I i II od następnego sezonu to nie woda pzw. To po co slipy ? Chyba że na d...e A otwarcie Odry na miasto to tylko sprzedaż terenów nadrzecznych dla bogaczy w celu prywatnego dostępu do rzeki Idzie nowe. Edytowane 30 Września 2016 przez Tomek O 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Odra w centrum ma być wyłączona z wędkowania, zimowiska barek I i II od następnego sezonu to nie woda pzw. To po co slipy ? Chyba że na d...e A otwarcie Odry na miasto to tylko sprzedaż terenów nadrzecznych dla bogaczy w celu prywatnego dostępu do rzeki Idzie nowe.Skąd masz takie informacje? o odcinkach wyłączonych z wędkowania?Wydaje mi się, że nie można ot tak sobie blokować dostępu do wód publicznych. Art. 27 prawa wodnego zabrania grodzenia nieruchomości przyległych do powierzchniowych wód publicznych w odległości mniejszej niż 1,5 m od linii brzegu, a także zakazywania lub uniemożliwiania przechodzenia przez ten obszar. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 30 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 w temacie ale czy to prawda nie ręczęhttps://www.facebook.com/krzysztof.wawer.12/posts/1093007414110302 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 no Zimowisko barek I jest już ogrodzone...więc może to i prawda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Skąd masz takie informacje? o odcinkach wyłączonych z wędkowania?Z wrocławskiego magistratu, czyli chyba od źródła ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi