gryga Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Ktoś może próbował połapać pod milenijnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 (edytowane) Poniżej wrocka z trudem bo z trudem ale bolka jakiegoś można jeszcze złapać, nawet 70tka mi ostatnio przypadła w udziale.Ale bolki już sie kończą - na listopad i grudzień szukam jakiegoś oczka z szansami na szczupłego. Czy koledzy mają jakaś wiedzę o stawkach w okolicy Prężyc i Miłoszyn widoczne na googlemap? Poniżej screeny. Na Preżycach chodzi mi o mały wąski stawek widoczny obok pomiaru długości (a nie o duży zalew Odry). Edytowane 1 Listopada 2016 przez analityk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 A mnie się bolki zaczynają, co wypad to jakiegoś grubaska wydżiguję, udają sandacze, okonie W niedzielę przypalił mi hamulec przy okoniówce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 A mnie się bolki zaczynają, co wypad to jakiegoś grubaska wydżiguję, udają sandacze, okonie W niedzielę przypalił mi hamulec przy okoniówce.pozazdrościć kolego mi ostatnio bardzo słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Bo się dziady pogrupowały i próżno szukać tam gdzie ich nie ma, nie łowię bolków celowo a w gwarze "szewskiej" nazywamy je głupkami, czyli "co tam było panie dzisiaj?" - a okonek, sandaczyk i dwa głupki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 foce szło nieźle i sumka i karpika dziabnęła - ciekawe co sie z nią stało? Ktoś był tam ostatnio?Swoją drogą kiedyś można było przejść przez jaz ze jednej strony rzeki na drugą. Ktoś wie jak jest teraz (po remoncie)?http://pierwszyzbrzegu.pl/wiadomoci/brzeg-dolny/2022-foka-lowi-karpie-sumy-i-ma-sie-swietnie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Nasz okręg jest dziwny....http://www.pzw.org.pl/wroclaw/wiadomosci/140289/60/kanal_powodziowy__nowe_warunki_wedkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Bylo do przewidzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzon Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Nasz okręg jest dziwny....http://www.pzw.org.pl/wroclaw/wiadomosci/140289/60/kanal_powodziowy__nowe_warunki_wedkowaniapanowie normalnie załamka. i my za to płacimy:( z każdym dniem ręce same opadają do podłogi.mamy tylu fajnych kolegów na forum czemu nikt nie startuje w wyborach aby to ukrócić?normalnie za chwile będziemy łowić w wyznaczonych godzinach.ciekaw jestem komu to przeszkadza.czy może ktoś wie coś więcej na temat odwołania zarządu które nastąpiło ostatnio? miały być już informacje na ten temat a tu dalej cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryga Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Grupa Inicjatywa 2016 mięsiarze pier......ni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 chyba 1.11 nad grobami ugadali = można było rybkom świeczkę na wszystkich "zmarłych" zapalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Tu są personalia tych piiiiiii........................... http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/55/wiadomosci/140289/pliki/protokol_kanal_powodziowy__zmiana_warunkow_wedkowania.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 foce szło nieźle i sumka i karpika dziabnęła - ciekawe co sie z nią stało? Ktoś był tam ostatnio?Swoją drogą kiedyś można było przejść przez jaz ze jednej strony rzeki na drugą. Ktoś wie jak jest teraz (po remoncie)?http://pierwszyzbrzegu.pl/wiadomoci/brzeg-dolny/2022-foka-lowi-karpie-sumy-i-ma-sie-swietnie.htmlObecne nie przejdziesz na 2 stronę. Byłem w zeszłym tygodniu po długiej przerwie, kontaktów brak... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANGLER Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Coś mi tu nie gra. Znam dwa nazwiska z tej listy i do 28.10.2016 ręczyłbym za nich, że nie podpisalibytakiego gniota.(żaden myślący człowiek by tego nie podpisał)Nie wiem jeszcze o co chodzi, ale tym razem nie o kasę.Spóbuję się coś dowiedzieć ,szanse małe , ale dam znać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Coś mi tu nie gra. Znam dwa nazwiska z tej listy i do 28.10.2016 ręczyłbym za nich, że nie podpisalibytakiego gniota.(żaden myślący człowiek by tego nie podpisał)Nie wiem jeszcze o co chodzi, ale tym razem nie o kasę.Spóbuję się coś dowiedzieć ,szanse małe , ale dam znać.jeśli jesteś pewien że te dwie osoby nie podpisały takiego dokumentu i one tak twierdzą to wystarczy zgłosić to na policję już będzie haczyk na nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) E, koledzy i koleżanki, coś temat słabiutko nam się kręci, dużo narzekania, ryb mało Ja ostatnio wybrałem się na spotkanko koleżeństwa z sąsiedniego foruma i se sandasia wypukałem. Na zachętę dam fotkę bo wyjątkowo był ktoś kto ją zrobił. Miejscówka w fotoszopie podmieniona Edytka: @biker1, patrzaj, to TA sandaczówka łowi. Edytowane 6 Listopada 2016 przez FidoAngel 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
everrquest Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Piękny Sandał!Byłem dzisiaj od 7:30 do ok 10:30 na brzegu Odry naprzeciw ZOO. Niestety nie było widać drobnicy, a co za tym idzie i drapieżnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 E, koledzy i koleżanki, coś temat słabiutko nam się kręci, dużo narzekania, ryb mało Ja ostatnio wybrałem się na spotkanko koleżeństwa z sąsiedniego foruma i se sandasia wypukałem. Na zachętę dam fotkę bo wyjątkowo był ktoś kto ją zrobił. Miejscówka w fotoszopie podmieniona sandaś11.jpg Edytka: @biker1, patrzaj, to TA sandaczówka łowi.To musiała być super walka i frajda gratki duże @FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 E, koledzy i koleżanki, coś temat słabiutko nam się kręci, dużo narzekania, ryb mało Ja ostatnio wybrałem się na spotkanko koleżeństwa z sąsiedniego foruma i se sandasia wypukałem. Na zachętę dam fotkę bo wyjątkowo był ktoś kto ją zrobił. Miejscówka w fotoszopie podmieniona sandaś11.jpg Edytka: @biker1, patrzaj, to TA sandaczówka łowi.To musiała być super walka i frajda gratki duże @FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 E, koledzy i koleżanki, coś temat słabiutko nam się kręci, dużo narzekania, ryb mało Ja ostatnio wybrałem się na spotkanko koleżeństwa z sąsiedniego foruma i se sandasia wypukałem. Na zachętę dam fotkę bo wyjątkowo był ktoś kto ją zrobił. Miejscówka w fotoszopie podmieniona Edytka: @biker1, patrzaj, to TA sandaczówka łowi.Brawo, ładny psiaczek Mi wczoraj zamiast zeda uwiesiła się miss Azji Równe 90cm brzydoty 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Brawo, ładny psiaczek Mi wczoraj zamiast zeda uwiesiła się miss Azji Równe 90cm brzydoty Muchę pogryzła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Muchę pogryzła Nieee Ale i tak była jazda 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Brawo Darku!A Ty Rafale...poćwicz jeszcze, bo tołpyga coś mało zębata jest... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Brawo Darku!A Ty Rafale...poćwicz jeszcze, bo tołpyga coś mało zębata jest... Spokojnie, sezon dopiero się zacznie...jakoś w tym tygodniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Tu są personalia tych piiiiiii........................... http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/55/wiadomosci/140289/pliki/protokol_kanal_powodziowy__zmiana_warunkow_wedkowania.pdf Ale jaja W takim razie zobowiązuję się, że będę chodził przy ujściu kanału do Odry i będę informował wszystkie przepływające okonie o tym, żeby nie wpływały w PN, ŚR, PT w kanał bo zostaną zaj...ne Jednak mięsiarstwo ma siłę we władzach okręgu.... Swoją drogą, ciekawi mnie, ilu z tych walczących o zmianę przepisów mięsiarzy, pojawi się teraz nad wodą ? Stawiam na max. 2-3 osoby. Slavo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi