Skocz do zawartości

Wody w okolicach Wrocławia

analityk

Rekomendowane odpowiedzi

Poniżej wrocka z trudem bo z trudem ale bolka jakiegoś można jeszcze złapać, nawet 70tka mi ostatnio przypadła w udziale.

Ale bolki już sie kończą - na listopad i grudzień szukam jakiegoś oczka z szansami na szczupłego. Czy koledzy mają jakaś wiedzę o stawkach w okolicy Prężyc i Miłoszyn widoczne na googlemap? Poniżej screeny. Na Preżycach chodzi mi o mały wąski stawek widoczny obok pomiaru długości (a nie o duży zalew Odry).

post-46084-0-61276500-1478024788_thumb.jpg

post-46084-0-00692100-1478024810_thumb.jpg

Edytowane przez analityk

foce szło nieźle i sumka i karpika dziabnęła - ciekawe co sie z nią stało? Ktoś był tam ostatnio?

Swoją drogą kiedyś można było przejść przez jaz ze jednej strony rzeki na drugą. Ktoś wie jak jest teraz (po remoncie)?

http://pierwszyzbrzegu.pl/wiadomoci/brzeg-dolny/2022-foka-lowi-karpie-sumy-i-ma-sie-swietnie.html

panowie normalnie załamka. i my za to płacimy:(  z każdym dniem ręce same opadają do podłogi.

mamy tylu fajnych kolegów na forum czemu nikt nie startuje w wyborach aby to ukrócić?

normalnie za chwile będziemy łowić w wyznaczonych godzinach.

ciekaw jestem komu to przeszkadza.

czy może ktoś wie coś więcej na temat odwołania zarządu które nastąpiło ostatnio? miały być już informacje na ten temat a tu dalej cisza

foce szło nieźle i sumka i karpika dziabnęła - ciekawe co sie z nią stało? Ktoś był tam ostatnio?

Swoją drogą kiedyś można było przejść przez jaz ze jednej strony rzeki na drugą. Ktoś wie jak jest teraz (po remoncie)?

http://pierwszyzbrzegu.pl/wiadomoci/brzeg-dolny/2022-foka-lowi-karpie-sumy-i-ma-sie-swietnie.html

Obecne nie przejdziesz na 2 stronę. Byłem w zeszłym tygodniu po długiej przerwie, kontaktów brak...

• Like 1

Coś mi tu nie gra. Znam dwa nazwiska z tej listy i do 28.10.2016 ręczyłbym za nich, że nie podpisaliby

takiego gniota.(żaden myślący człowiek by tego nie podpisał)

Nie wiem jeszcze o co chodzi, ale tym razem nie o kasę.

Spóbuję się coś dowiedzieć ,szanse małe , ale dam znać.

• Like 1

Coś mi tu nie gra. Znam dwa nazwiska z tej listy i do 28.10.2016 ręczyłbym za nich, że nie podpisaliby

takiego gniota.(żaden myślący człowiek by tego nie podpisał)

Nie wiem jeszcze o co chodzi, ale tym razem nie o kasę.

Spóbuję się coś dowiedzieć ,szanse małe , ale dam znać.

jeśli jesteś pewien że te dwie osoby nie podpisały takiego dokumentu i one tak twierdzą to wystarczy zgłosić to na policję

już będzie haczyk na nich

E, koledzy i koleżanki, coś temat słabiutko nam się kręci, dużo narzekania, ryb mało ;)

Ja ostatnio wybrałem się na spotkanko koleżeństwa z sąsiedniego foruma i se sandasia wypukałem. Na zachętę dam fotkę bo wyjątkowo był ktoś kto ją zrobił. Miejscówka w fotoszopie podmieniona :P

post-49904-0-38047500-1478456510_thumb.jpg

Edytka: @biker1, patrzaj, to TA ;) sandaczówka łowi.

Edytowane przez FidoAngel
  • Like 17

E, koledzy i koleżanki, coś temat słabiutko nam się kręci, dużo narzekania, ryb mało ;)

Ja ostatnio wybrałem się na spotkanko koleżeństwa z sąsiedniego foruma i se sandasia wypukałem. Na zachętę dam fotkę bo wyjątkowo był ktoś kto ją zrobił. Miejscówka w fotoszopie podmieniona :P

attachicon.gifsandaś11.jpg

To musiała być super walka i frajda :) gratki duże @FidoAngel

attachicon.gifsandaś11.jpg

To musiała być super walka i frajda :) gratki duże @FidoAngel

Brawo, ładny psiaczek :) Mi wczoraj zamiast zeda uwiesiła się miss Azji :wacko: Równe 90cm brzydoty :mellow:

• Like 4

Ale jaja :lol:

W takim razie zobowiązuję się, że będę chodził przy ujściu kanału do Odry i będę informował wszystkie przepływające okonie o tym, żeby nie wpływały w PN, ŚR, PT w kanał bo zostaną zaj...ne :)

Jednak mięsiarstwo ma siłę we władzach okręgu....

Swoją drogą, ciekawi mnie, ilu z tych walczących o zmianę przepisów mięsiarzy, pojawi się teraz nad wodą ? Stawiam na max. 2-3 osoby.

Slavo

• Like 1