ZedSet Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Byłem dzisiaj stara Odra koło mostu Zwierzynieckiego cisza Ale Odra już wraca do normalnego koloru więc w sobotę ruszam ponownieI jak dziś efekty? Ja ćwiczyłem płotki na muchę Głodne po zimie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 I jak dziś efekty? Ja ćwiczyłem płotki na muchę Głodne po zimie Na różance i opatowicach i nałapałem się słonka i wiaterku Coś tam skubało ale nic się nie zawiesiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Dziś żadnego oczkowania na powierzchni Ślęży nie widziałem(byłem pouczyć sie rzucania castingiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Jeszcze tydzień, max dwa i zaczną jaziory gryźć Białoryb już buszuje na płyciznach, jest dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtyna51 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Witam dziś Odra na przeciwko zoo,jeden kleń poza tym nic. Dobrze że chociaż pogoda dopisała 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daz wroc Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) ja chodze za okoniem a same szczupaki i sandacze siadaja jak na zlosc Edytowane 5 Marca 2017 przez daz wroc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
everrquest Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 W sobotę cisza na Ślęży...ale widziałem pierwsze sztuki drobnicy na spowolnieniach i przy powierzchni. Bystrzyca za to jeszcze trochę trącona ale nie dająca znaku życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleks Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 @Zed Zgred a jak łowisz te płocie? Jak długi robisz przypon? Pijawka, mokra czy jakiś inny wynalazek? Po dnie czy z toni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 @Zed Zgred a jak łowisz te płocie? Jak długi robisz przypon? Pijawka, mokra czy jakiś inny wynalazek? Po dnie czy z toni?Przypon 3-3,5m. Na końcu pijawka, skoczek kiełżyk lub inne tałatajstwo ciągnące do dna. Czasem biorą na kiełża przy dnie a czasem na pijawkę w toni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Panowie wiadomo już czego możemy się spodziewać po wyborach? Jak nowa władza zapatruje się na odcinki No Kill? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Widzę że Wrocek nie łowi chyba bo wątek spadł Więc trzeba coś wrzucić jasiu z nowo poznawanego przeze mnie Odrzańskiego odcinka,Rybka z odległej żwirowej łachy, Fat fish zasięg miał dobry ale nie dał rady zejść w rejon żerowania,lecz nowa mniejsza Rybka KJ dała rade! 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Super ryba i zdjęcie Michał! Jak wagowo KJ wygląda w serii? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Dzisiaj z rana coś tam gryzło 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macmacabra Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Wczoraj robiłem z znajomym rekonesans na ujściu Widawy, miałem pare brań klenia, kolega wyciągnął takiego "30". Jeszcze przed łowieniem spotkała nas smutna niespodzianka - w Lesie Rędzińskim na dojeździe do pozostałości mostka na Widawie, na wysokości miejsca na ognisko ze starym dębem pojawił sie znak zakazujący wjazdu i trzeba z 10 min dojść piechotą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Odra zaczyna żyć Dzisiejsze polowy okoniowe. Trafił się sandaczyk około 45cm i kilka szczupaczków jako przyłowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Odra zaczyna żyć Dzisiejsze polowy okoniowe. Trafił się sandaczyk około 45cm i kilka szczupaczków jako przyłowy Możesz zdradzić czy to tereny jakieś portowe, czy już może na głównej Odrze zaczyna się coś dziać? Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez Tom@son Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Kanał "No Kill" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Kanał powodziowy nie jest łowiskiem ,,no kill,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zezwolenie str. 12 nie we wszystkie dni ale obowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Silnie nieaktualne to zezwolenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Silnie nieaktualne to zezwolenie... Na 2017 rok jak nasze PZW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtyna51 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zezwolenie jak zezwolenie,ale tablice na powodziowym też są. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Dla mnie tam zawsze było, jest i bedzie no kill... Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Pytanko do "lokalsow" - całkiem przypadkiem złożyło się tak, że czeka mnie majówka we Wrocławiu. Może ktoś planuje 30 lub 1 boleniowy rekonesans na podwroclawskiej Odrze i zechce oprowadzic człowieka który całe życie spędził nad Wisła? dajcie znać na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 A właśnie 30 można już łowić? Ja nigdy nie wiem jak to jest z tymi dniami wolnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi