Casdamato Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Nie. Odra pod Wrocławiem.ok... na zawodach street fishing złapali bardzo mało kleni chyba 6 sztuk. mimo że kanał powodziowy był dostępny 24h i tam chyba nie padł żaden kleń +35 wszystkie w centrum. Na kanale powodziowym widać sporo grunciarzy są też tacy co łowią na żywca. Generalnie wyniki z kanału powodziowego pokazują że jest tam bardzo bardzo słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 oj zanika nam wątek niczym pogłowie boleni w Odrze.... Jacek nie analizuje, ziom nie chce się już chwalić bolkami , nawet Fido nie rzucił pomysłem zlotu pod mostem... przyznam że nie bardzo mi się chciało jechać w niedzielę - obiad z sobotnich grzybów mnie rozleniwił-) ( przynajmniej na grzyby mam blisko), po za tym ostatnio Odra nie rozpieszczała ... no tak ale za godzinę będę chodził wściekły że nie pojechałem! Dobra graty do auta i w drogę.Nad wodą jestem 15.30 - lubię niedzielne popołudnia bo przeważnie jestem już sam, ewentualnie spotkam autochtona Darka (pozdrawiam). Szybka decyzja - dzisiaj gumy. Po godzinie jestem na główce z której złapałem jak dotąd jedyną brzanę - nigdy się na nie nie nastawiałem. Krótka myśl - a może powtórka z rozrywki? wprawdzie nie mam woblerów ale założyłem pięciocentymetrowe kopytko rzut w poprzek rzeki, spłynięcie, poderwanie i zaczep.. ale jakiś miękki-), nagle zaczep szarpnął i ożył ...Po paru minutach siłowania się była na brzegu - 74 cm mięśnistary jaxon do 18g, dam i plecionka 0,08 daiwy spisały się idealnieznowu wracam uśmiechnięty... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 No no. Gratulacje. Przekaże Autochtonowi. ???? coś się mijamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 (edytowane) Hmm, faktyka, trzeba się spotkać ale czy w tej, spadkowej formie tego foruma, komuś się będzie chciało? Proponuję most w Brzegu Dolnym. Lubiąz jakiś taki bezrybny... Data do ustalenia. Ja mogę 30-1(sob, niedz) , 7( sob). 15 (niedz), 21-21 (sobota lub niedziela), na namiot chyba już późnawo. Brzana piękna, ale musiała chodzić. Edytowane 18 Września 2017 przez FidoAngel 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczis Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Chetnie poznam towarzystwo po kiju. 30-1 Jestem jak najbardziej za! Wlasnie wrócilem przemarznięty z centrum i efekt marny okonik <20cm. Kolega wyciągnał też jednego garbusa około 30-31cm. Wszystko pływa dalej, łącznie z paroma urwanymi przynętami. Generalnie słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 18 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 30tego jest pokaz firmy Vision organizowany przy współudziale z Wędkarskim Centrum Krokodylhttps://www.facebook.com/search/top/?init=quick&q=vision%20blizanowice&tas=0.21777379940926833&ref=ss_see_more_link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JSt14 Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 ok... na zawodach street fishing złapali bardzo mało kleni chyba 6 sztuk. mimo że kanał powodziowy był dostępny 24h i tam chyba nie padł żaden kleń +35 wszystkie w centrum. Na kanale powodziowym widać sporo grunciarzy są też tacy co łowią na żywca. Generalnie wyniki z kanału powodziowego pokazują że jest tam bardzo bardzo słabo Prawie przez całe zawody łowiłem tylko na kanale. Spiął mi się kleń- taki koło 50cm i obcinkę szczupaka miałem. Jest dużo okonia, ale ostatnio ciężko o takie 30+. Dzisiaj może podjadę do Brzegu Dolnego na mały rekonesans 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 @FidoAngel ja bardzo chętnie poznać kolegów po kiju bo jestem nowy we wrocławskich rewirach. 15 pazdziernik lub 21-22 mogę. Wcześniej też dałoby radę ugrać w pracy ale musi być konkretna data;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JSt14 Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Gryzą Bolki w Brzegu Jeśli 1.10 będzie spotkanie to chętnie przyjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 (edytowane) Ok, widzę, że w miarę szybko nam się wyklarował 01.10.(niedziela) Niech tak będzie.Spotykamy się pod mostem w Brzegu od strony miasta o 8 a ognisko robimy o 14. Edytowane 19 Września 2017 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Kurczę. Kolejny raz, kiedy chciałbym się pojawić i przywitać ale jakoś nie mogę się dopasować. Tym razem mam nalot teściowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Ja tez bym wpadl ale z wszystkich podanych terminow akurat weekend 30.09/01.10 odpada w moim przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Czyli iw niedzielę widzę się z samym "narybkiem"? 1 Fido2 JsT143 koczis4 karpiu?5?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Termin wyjątkowo nie fartowny.1 woda prawie ''powodziowa '' obserwacji z mostu w Lubiążu.2 zapowiadane intensywne opady.3 W niedzielę nie dam rady nawet się z Wami zobaczyć.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 1 Fido 2 JsT14 3 koczis 4 karpiu 5?????? Miałby tylko prośbę chłopaki. Co to znaczy "pod mostem w Brzegu od strony miasta" ? Mógłby mi ktoś na priv naświetlić sprawę? Z góry dzięki. Będe jechał z Wrocławia jakby ktoś chciał się zabrać to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 http://mapy.geoportal.gov.pl/imap/?locale=pl&gui=new&sessionID=3533842 To na górze to wjazd na drogę, taką tłuczniem wysypaną , to na dole to most Dedo, szkoda, nikt tak jak Ty nie potrafi łowić wszystkich ryb na woblery, na swoje woblery pozdrówki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Brzeg Dolny lezy na prawym brzegu Odry,czyli jadac od Wrocławia musisz przejechać most nad Odrą,dojedziesz do ronda,skręcisz w prawo i musisz znaleść polną drogę w strone rzeki i tą drogą dojedziesz pod most 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Tak na zaostrzenie apetytu. Wprawdzie z lipca ale możliwy do zlowienia. Może ktoś dzieki temu się dopisze.Dzięki Fido ale nauczyłem się już łowić też na inne przynęty ????. Pzdr. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JSt14 Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Nie będzie lepiej jak spotkamy się na lewym brzegu? Można przejść się wtedy na zakole albo ognisko koło stawu zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Kurczę. Kolejny raz, kiedy chciałbym się pojawić i przywitać ale jakoś nie mogę się dopasować. Tym razem mam nalot teściowej.To tym bardziej jesteś zmotywowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Fido! Jakbyś PRZYPADKIEM...ale to zupełnie przypadkiem, miał świerkowe, to jestem pierwszy już dzień przed To jedyna rzecz, która by mnie wyciągnęła pod ten most 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 24 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 1 Fido2 JsT143 koczis4 karpiu5 Analityk (na 50% - póki co) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 24 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Woda dzisiaj trudna jak zawsze - bolki kilka razy się pokazały ale mnie olały - coraz częściej odwdzięczam sie im tym samym- sucha muszka i mikrorybki chyba mi bardziej na zdrowie mi wychodzą - dziś pierwszy bolek na muszkę 25 cm - taka większa uklejka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Jacku ryby biorą mimo ponad 4 metrowej wody wczoraj 3 bolki w tym dwa powyżej 70,kleń,jaz i certa ???? ale brały z rana do 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 25 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 (edytowane) Jacku ryby biorą mimo ponad 4 metrowej wody wczoraj 3 bolki w tym dwa powyżej 70,kleń,jaz i certa ale brały z rana do 10Wiem Michał że mistrzą zawsze lepiej biorą (mistrzowie wiecej bramek strzelają, szybciej biegają, dalej skaczą itp. ). Staram sie ale niestety nie ta liga. Niemniej jednak jak zawsze: Szacun. Edytowane 25 Września 2017 przez analityk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi