woblery L.E. Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 No to pech... Odwiedzę jeszcze ten odcinek bo ma potencjał choć wolę rejony z rafkami na tej rzece:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 (edytowane) U mnie też słabo. Sobota - jeden klienik ~ 30cm ze stojącej wody na 4h łowienia, Odra. Chyba na miesiąc odstawię ULa (o ile dam radę). Chyba nie będzie ciężko bo i tak idą mrozy. Może się ze spławiczkiem lub feederami przeproszę bo słyszę, że koledzy mają efekty... hmmm życie pokaże.Tymczasem, podzielę się z wami tym o to rędzińskim, majowym bobrem.Skubańce nic się nie boją. Przed jednym takim którejś nocy musiałem odskakiwać w krzaki jak niepostrzeżenie podpłynął na wyciągnięcie ręki.Jak to oglądam z głosem to czuję zapach wiosny. Edytowane 4 Lutego 2018 przez marienty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 (edytowane) Atak bobra 1:04https://www.youtube.com/watch?v=oXSrG4HJqpE Edytowane 12 Lutego 2018 przez Zed Zgred 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Dzień dobry;Koledzy moi w pasji przemili, kiedy pierwszego bolenia wypada pokazać?? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Dzień dobry;Koledzy moi w pasji przemili, kiedy pierwszego bolenia wypada pokazać?? 1 maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 (edytowane) Dzień dobry;Koledzy moi w pasji przemili, kiedy pierwszego bolenia wypada pokazać?? Jak się przegryzie z curry żeby bez powodu smaka nie robić Edytowane 13 Lutego 2018 przez FidoAngel 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Jak się przegryzie z curry żeby bez powodu smaka nie robićFido a cury boleń dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 (edytowane) Panowie jest cień szansy połowić na Bystrzycy?Ale tak zwyczajnie a nie z przerębla Edytowane 2 Marca 2018 przez stone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Są bardzo krótkie odcinki nie zamarznięte...takie na rzut z pod kija, raczej mija się to z celem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikodem331 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Witam kolegów ! Łowił ktoś może w okolicach mostu Tumskiego "zakochanych" we Wrocławiu ? Chodzi mi głównie o okonie Jak tam się woda spisuje ? Nie chodzi mi koniecznie o ten rok tylko ogólnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Łowił, łowił...Dziwna sprawa z tą odnogą Odry ale w porównaniu z tą obok Hali Targowej jest prawie zupełnie bezrybna. Nigdy nie miałem tam efektów ilościowych ani okazów.No i nie biegam za kleniem/jaziem/sumem więc nie wiem jak tam z tymi rybami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Miałem sobie darować i zaczekać jeszcze ten tydzień ale kto by usiedział jak termometr pokazuje 16 st.C. Byłem na zwiadach. Coś tam popróbowałem na lekko i cienko ale zero efektów. Za to miejscowi już ostro pod jazem bolenie ćwiczyli. Aż im się z kołowrotków dymiło. Jednego całkiem zgrabnego przy mnie wytargali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Ja dziś widziałem jigującego za sandaczem oraz sumiarzy. Wrocław już łowi! Próby złowienia czegoś na lekko skończyły się fiaskiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Nie tylko Ty Daniel. Co za buractwo...ale najlepsze jest w tym że część z nich to młodzi wędkarze...ciekawe czy któryś z jerka się przyzna że był... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikodem331 Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Byłem dzisiaj z UL porzucać za okoniem koło mostu Tumskiego...niestety...zero kontaktu z rybą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 potwierdzam, spotkałem kolesia tydzień temu w biedronce, stał z kumplem i ze spinem, uzbrojonym w kopyto relaxa 10cm na stalce, zapytałem się grzecznie gdzie łowi to spojrzeniem prawie mnie zabił i przemilczał... sezon "okoniowy" jak się patrzy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 potwierdzam, spotkałem kolesia tydzień temu w biedronce, stał z kumplem i ze spinem, uzbrojonym w kopyto relaxa 10cm na stalce, zapytałem się grzecznie gdzie łowi to spojrzeniem prawie mnie zabił i przemilczał... sezon "okoniowy" jak się patrzy A gdzie miałby łowić jeśli nie we wodzie? Dziwne pytanie to i dziwne spojrzenie Łowił zapewne bolenie bo jest go za dużo no i można. A stalkę założył bo jest etycznym wędkarzem i nie pozwoli na to by ryba pływała z jakimś hakiem w paszczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 mam trochę inne pojęcie o estetyce wędkarstwa ale dobra, może jeszcze raz przeczytam sobie RAPR... gdzie łowi wędkarz? w wodzie... da bum tzzzzzz tego nawet Strazburger by się nie powstydził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikodem331 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Próbował już ktoś pochodzić za kleniem na kanale powodziowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszek T Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Ja się wybieram na kanał powodziowy, ale chyba dopiero po Świętach. Na razie pogoda nie sprzyja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casdamato Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Na kanale lipa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikodem331 Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Wczoraj byłem na kanale przy jazie bartoszowickim ale zero ryb ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Wczoraj byłem na kanale przy jazie bartoszowickim ale zero ryb ...Trochę tych jazów jest we Wrocławiu, na pewno gdzieś znajdziesz ryby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Koledzy czy Bystrzyca nadaje się do łowienia tzn. czy nie płynie błoto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Bystrzyca do łowienia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi