Skocz do zawartości

Wody w okolicach Wrocławia

analityk

Rekomendowane odpowiedzi

@BadrHari71 i rzewo

proponuje zapoznac sie z regulaminem tej strony http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=6624&amp ;amp ;start=0&

w formie i tresci obydwa posty kwalifikuja do ostrzezenia lub nawet bana!

Pitt - proszę nie bądź taki tajemniczy - napisz może wprost czemu te posty nie są ok.

Jak dla mnie to fajna wymiana informacji o sytuacji na lokalnych łowiskach.

BadrHari, nie zrozumiałeś intencji Pitt'a. Nie chodzi mu o fakt, że zgłaszasz takie sprawy, ale chodzi o fakt, że sam (niezgodnie z prawem) próbujesz te problemy rozwiązywać. Tu naprawdę nie chodzi o 10kg ryby.

Pozdrawiam i życzę więcej rozsądku przy podejmowaniu życiowych decyzji.

Postępujcie tak dalej . Niby wielce c&r pitt jesteś a kasujesz moje wiadomosci zycze powodzenia i jakby wszyscy patrzyli na regulamin jak ty to za 3lata nie bedziesz mial czego wypuszczać . Pozatym udowodnij mi jak złamałem regulamin bo kasujesz moje wiado nie wiem czemu . Ps . Masz wroga ale niestety nic Przez to nie osiągnoles

Widzę, że interpunkcja i ortografia przerastają...

Rzeczywiście Pitt, nic nie osiągniesz... :wacko: :wacko:

Jak dla mnie to BadrHari71 ma jak najlepsze intencje i to jest dla mnie WAŻNE – życzyłbym sobie (i mam) aby więcej z nas miało odwagę poruszać niewygodne tematy - nawet jeżeli naruszył regulamin to na pewno się poprawi (przecież to jedne z pierwszych jego postów).

Swoją drogą wczoraj, w końcu, trafiłem na miejsce (info od jednego z forumowiczów) gdzie bolki hasały i hasały! złowiłem dwa krótkie a te grubaśne mnie zlekceważyły (ale oczywiście jeszcze z nimi zawalczę).

Pozdrawiam wszystkich

Ja wczoraj połaziłem po Odrze, ale 3:0 dla Odry - minus dwa woblery i minus guma. Jeden spięty mikroszczupaczek i pierwsze branie na Brombę, ale nie zdążyłem się zorientować, że to było branie :D. Prowadziłem ją po garbie na przelewie i nagle zniknęła, sądziłem, że nurt wciągnął ją pod wodę... to nie był nurt :D. Teraz będę bardziej uważał. Komarów jakby mniej (choć nie mówię głośno bo usłyszą), Ultrathon nałozony na twarz piekł jak cholera, dzisiaj mam czerwona gębę jak indianin. Nie wiem czy to jego zasługa, że tych komarów nie było, ale miałem wrażenie, że ściekał ze mnie wraz z potem. Było tak gorąco, że pot zalewał mi oczy. Musiałem zrezygnować z polaroidów bo nic w nich nie widziałem. Dzisiaj jak nie będzie lało to spróbuję znowu.

Dziwi mnie, że nie widze W OGÓLE ataków boleni, tak jakby ich nie było... dziwne.

Połamania.

Witajcie,

nareszcie powróciłem po 3 tygodniowym urlopie na Suwalszczyźnie i już łapy mnie swędzą żeby złapać za wędkę i wreszcie iść nad rzekę, a nie nad jezioro :mellow:

Wszystko przygotowane, pozostaje tylko wytypować cel wyprawy.

Czy coś się dzieje ciekawego w naszych okolicach?

Pozdrawiam wszystkich

Nooo karpiowate zostały rozpracowane nad Wigrami i na moim jeziorze koło Sejn (mówie o urlopie). Tam ludzie miejscowi śmiali się ze mnie, że próbowałem łowić wzdręgi na spina. A ja się uparłem i się udało :mellow:

Na razie mam przesyt karpiowatych, bo nie połowiłem konkretnych drapieżników.

Dlatego cieszę się, że już Odra i inne rzeczki są w pobliżu :D

Pozostaje się wybrać nad wodę. Póki co czytam jb.pl :D i się nakręcam.

PZDR

Rybki biorą i to nawet nieźle i te nie małe też daja sie złowić bolki dopisują i to bardzo dobrze B)

Widzę, że drugi Lipiński nam rośnie - tylko się cieszyć :D

Jak możesz Oleix to dodaj jeszcze nieco instruktarzu do filmików wtedy przekaz będzie pełniejszy bo tak filmiki fajne ale jakby takie nieco niepełne.

Pozdro