BadrHari71 Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 witam . wczoraj miała miejscce pierwsza kontrola jaka widziałem w zyciu takze napewno ludzie beda o tym gadac i wpłynie to kozystnie na skale kłusownictwa na rzecze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BadrHari71 Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 oni napewno nie zagladaja na takie forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 @BadrHari71 i rzewoproponuje zapoznac sie z regulaminem tej strony http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=6624& ;start=0& w formie i tresci obydwa posty kwalifikuja do ostrzezenia lub nawet bana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 @BadrHari71 i rzewoproponuje zapoznac sie z regulaminem tej strony http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=6624& ;amp ;start=0& w formie i tresci obydwa posty kwalifikuja do ostrzezenia lub nawet bana! Pitt - proszę nie bądź taki tajemniczy - napisz może wprost czemu te posty nie są ok. Jak dla mnie to fajna wymiana informacji o sytuacji na lokalnych łowiskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 BadrHari, nie zrozumiałeś intencji Pitt'a. Nie chodzi mu o fakt, że zgłaszasz takie sprawy, ale chodzi o fakt, że sam (niezgodnie z prawem) próbujesz te problemy rozwiązywać. Tu naprawdę nie chodzi o 10kg ryby.Pozdrawiam i życzę więcej rozsądku przy podejmowaniu życiowych decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Yyyyyy.....hm.....tego... Bierze coś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Postępujcie tak dalej . Niby wielce c&r pitt jesteś a kasujesz moje wiadomosci zycze powodzenia i jakby wszyscy patrzyli na regulamin jak ty to za 3lata nie bedziesz mial czego wypuszczać . Pozatym udowodnij mi jak złamałem regulamin bo kasujesz moje wiado nie wiem czemu . Ps . Masz wroga ale niestety nic Przez to nie osiągnoles Widzę, że interpunkcja i ortografia przerastają...Rzeczywiście Pitt, nic nie osiągniesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Jak dla mnie to BadrHari71 ma jak najlepsze intencje i to jest dla mnie WAŻNE – życzyłbym sobie (i mam) aby więcej z nas miało odwagę poruszać niewygodne tematy - nawet jeżeli naruszył regulamin to na pewno się poprawi (przecież to jedne z pierwszych jego postów). Swoją drogą wczoraj, w końcu, trafiłem na miejsce (info od jednego z forumowiczów) gdzie bolki hasały i hasały! złowiłem dwa krótkie a te grubaśne mnie zlekceważyły (ale oczywiście jeszcze z nimi zawalczę). Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 A może by tak Panowie zorganizować jakieś wspólne łowy w Waszej okolicy? Zawsze chciałem połowić w okolicy Wrocławia. Pociągiem do Was mam około 2h jazdy. Pod koniec sierpnia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Może i warto ale tak naprawdę to my jeździmy na ryby (prawie) w okolice Nowej Soli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Więc można w okolicach NS się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Ja wczoraj połaziłem po Odrze, ale 3:0 dla Odry - minus dwa woblery i minus guma. Jeden spięty mikroszczupaczek i pierwsze branie na Brombę, ale nie zdążyłem się zorientować, że to było branie . Prowadziłem ją po garbie na przelewie i nagle zniknęła, sądziłem, że nurt wciągnął ją pod wodę... to nie był nurt . Teraz będę bardziej uważał. Komarów jakby mniej (choć nie mówię głośno bo usłyszą), Ultrathon nałozony na twarz piekł jak cholera, dzisiaj mam czerwona gębę jak indianin. Nie wiem czy to jego zasługa, że tych komarów nie było, ale miałem wrażenie, że ściekał ze mnie wraz z potem. Było tak gorąco, że pot zalewał mi oczy. Musiałem zrezygnować z polaroidów bo nic w nich nie widziałem. Dzisiaj jak nie będzie lało to spróbuję znowu.Dziwi mnie, że nie widze W OGÓLE ataków boleni, tak jakby ich nie było... dziwne.Połamania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Odra Gliniany koło Lubiąża , niedziela od 05.00 do 10.30 - 3 okonki ok. 20 cm, krótki szczupaczek, klenik 30 cm i brzana 65 cm z napływu na wobleka KENART Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Witaj na Jerkbait.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Witajcie,nareszcie powróciłem po 3 tygodniowym urlopie na Suwalszczyźnie i już łapy mnie swędzą żeby złapać za wędkę i wreszcie iść nad rzekę, a nie nad jezioro Wszystko przygotowane, pozostaje tylko wytypować cel wyprawy. Czy coś się dzieje ciekawego w naszych okolicach? Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Karpiowate się podobno ruszyły Ale to nie to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Nooo karpiowate zostały rozpracowane nad Wigrami i na moim jeziorze koło Sejn (mówie o urlopie). Tam ludzie miejscowi śmiali się ze mnie, że próbowałem łowić wzdręgi na spina. A ja się uparłem i się udało Na razie mam przesyt karpiowatych, bo nie połowiłem konkretnych drapieżników.Dlatego cieszę się, że już Odra i inne rzeczki są w pobliżu Pozostaje się wybrać nad wodę. Póki co czytam jb.pl i się nakręcam. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Slavobeer nie marnuj czasu - czekamy na zdjęcie Twojej fajnej rybki - brakuje nam gwiazd na wrocławskim forum . Rybki dają się łowić ale tylko te młode wiekiem i o szczupłych sylwetkach (w innym kontekście z takiego opisu byłbym nawet zadowolony ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Rybki biorą i to nawet nieźle i te nie małe też daja sie złowić bolki dopisują i to bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixiuuu Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 to super ale w Odrze ? bo ja bylem dzisiaj i sladu ryb nie bylo... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixiuuu Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Fajne masz te filmiki z rybami... miejsce, gdzie lowisz bolenie jakos mi znajomo wyglada.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Rybki biorą i to nawet nieźle i te nie małe też daja sie złowić bolki dopisują i to bardzo dobrze Widzę, że drugi Lipiński nam rośnie - tylko się cieszyć Jak możesz Oleix to dodaj jeszcze nieco instruktarzu do filmików wtedy przekaz będzie pełniejszy bo tak filmiki fajne ale jakby takie nieco niepełne. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Dzisiejszy z Oderki --> mój rekordzik jak narazie !Jak widać rybka bierze...trzeba tylko pujść i zamoczyć kija Pozdro i połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixiuuu Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Piekny ! gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Nie można nie pogratulować życiówki Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi