Skocz do zawartości

Wody w okolicach Wrocławia

analityk

Rekomendowane odpowiedzi

w zeszłym tygodniu brały ładnie jazie,klenie,lechole

W łikend popsuło sie troche bo bardzo sie ociepliło

Ale przed wczesnie ruszyły sie bolki(ale trzeba jeszcze poczekac miesiąc...) dzisiaj troche sie tez działo spiełem jaziorka 40cm wyciągnełem duzego lechola ponad 3,5 kilo na boczny

a na woblerka miałem kilka brań i jednego spiętego bolenia...

I do tego na mini kopytko predatorka miałem szczupala ponad 7 dych buzi i do wody...

Ogólem dzieje sie jak jest obnizenie temperatury... :D

łowiłem dziś na Odrze od strony Brzegu Dolnego - super pogoda - pierwsze bolki pokazywały się na powierzchni - ja szukałem klenia - zamiast klenia wyskubałem Sandacza 55 cm - oczywiście poszedł do wody. Co u Was?

Piszcie coś bo nam wątek wypada z pierwszej strony. :(

Pozdrowienia

Biora a czemu mają nie brać...

Niestety to czego niechce...

na paprocha sandałek 70cm,na kleniowego woblerka z przelewu szczupaczek a przy testowaniu woblerka boleniowego..w 15 rzutach... 4 bolki :lol: wobler grzecznie czeka do maja na swoją rzeź... jeszcze tak extra woblerka nie zrobilem... :huh:

Czyli wszytsko to co nie powinno... :wacko:

Ostatnio jeszcze złapałem klenika i jakies tam jazie ale wielkościa nie powalają 30-40 cm

Witam, ja zacząłem sezon od łowienia tego, na co się nie nastawiam. Zamiast okoni szczupaki, zamiast kleni bolenie. Ten weekend to już sobie nawet odpuściłem... Czekam na majówkę, chociaż kto wie, czy wtedy nie będę łowił zamiast szczupaków sumów a zamiast boleni sandaczy