jakub_kolo Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 coś temat upada ...Nikt nie łowi? Ja pojechałem wczoraj na Bajkał i na zbiorniku NIC! Poszedłem na Odrę testować woblerki i dorwałem pierwszego bolka w sezonie ok.50cm . Zdjęcia z wiadomych przyczyn nie zamieszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Też to zauważyłem że chyba juz nikt we Wrocławiu nie wedkuje;)Ja byłem dziś połapać na bocznego troka i troche na splawik to zdecydowanie lepsze efekty były na spławik, na bocznego tylko 1 okonek,ale za to ładny kolo 25cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Dzisiaj na starorzeczu w Kotowicach totalna lipa, sporo wędkarzy ale wszyscy na zero.wędkarzy w cudzysłowiu bo jak się pojawiła straż to nagle większość wyparowała orion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 WROCŁAW nic nie łapie?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub_kolo Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 ryby sie potopiły...Pojechałem na 2 godzinki na Widawe pochodzić za kleniem i nic , spotkałem tam znajomego wędkarza i mówił, że duże płocie (ok. 40cm) na przepływankę biorą. Robaczek wygrał z moim woblerkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Może te duże płocie to były może jazie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub_kolo Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 no właśnie też to zasugerowałem, ale powiedział, że na tyle to on się zna . Wierzę mu, bo widziałem w Widawie już takie rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 w zeszłym tygodniu brały ładnie jazie,klenie,lecholeW łikend popsuło sie troche bo bardzo sie ociepliło Ale przed wczesnie ruszyły sie bolki(ale trzeba jeszcze poczekac miesiąc...) dzisiaj troche sie tez działo spiełem jaziorka 40cm wyciągnełem duzego lechola ponad 3,5 kilo na bocznya na woblerka miałem kilka brań i jednego spiętego bolenia...I do tego na mini kopytko predatorka miałem szczupala ponad 7 dych buzi i do wody...Ogólem dzieje sie jak jest obnizenie temperatury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Panowie, Ostatnio nie mogę chodzić na rybki - ale dajcie jakieś info na którym nieco pożyję - co tam sie dzieje nad naszą Oderką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Ja ostatnio wyciągnąłem dwa jazie takie koło 35 i kilka jazi miałem na kiju, ale zeszły - niektóre miały dobrze powyżej kilograma jak sądzę. Coś się wreszcie nareszcie ruszyło pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 MichalR gdzie byłeś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Łowiłem w niedzielę od strony Brzegu Dolnego - fajna pogoda - bolenie pokazały się pojedynczo na powierzchni - ja próbowałem wyskuba klenika - wyskubałem ale Sandacza 55cm - poszedł do wody. Co u Was? łowiliście coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 łowiłem dziś na Odrze od strony Brzegu Dolnego - super pogoda - pierwsze bolki pokazywały się na powierzchni - ja szukałem klenia - zamiast klenia wyskubałem Sandacza 55 cm - oczywiście poszedł do wody. Co u Was? Piszcie coś bo nam wątek wypada z pierwszej strony. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Biora a czemu mają nie brać...Niestety to czego niechce...na paprocha sandałek 70cm,na kleniowego woblerka z przelewu szczupaczek a przy testowaniu woblerka boleniowego..w 15 rzutach... 4 bolki wobler grzecznie czeka do maja na swoją rzeź... jeszcze tak extra woblerka nie zrobilem... Czyli wszytsko to co nie powinno... Ostatnio jeszcze złapałem klenika i jakies tam jazie ale wielkościa nie powalają 30-40 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub_kolo Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Witam, ja zacząłem sezon od łowienia tego, na co się nie nastawiam. Zamiast okoni szczupaki, zamiast kleni bolenie. Ten weekend to już sobie nawet odpuściłem... Czekam na majówkę, chociaż kto wie, czy wtedy nie będę łowił zamiast szczupaków sumów a zamiast boleni sandaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Oleix Ty mi na mistrza Polski wyrastasz - gratulacje!Zdradź jakieś drobiazgi ze swoich tajemnic = może ty w Szwecji byłeś?Jakiejś szkółki nie zakładasz czasami? - chętnie bym się zapisał na parę lekcji Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Oleix Ty mi na mistrza Polski wyrastasz - gratulacje!Jestem nawet 2 krotnym... Niema z czego az tak sie cieszyc bo heheh praktycznie wiekszośc to ryby w okresie... Ta szwecja to odra w okolicach i w samym Wrocławiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Oleix, No proszę człowiek nie wie z kim ma do czynienia. Życzę dalszych sukcesów w zawodowych startach. Daj znać czasami jak CI idzie/gdzie startujesz - kiedyś przyjdę Ci pokibicować, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Wrocław nie śpi, Wrocław łowi??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 No niestety - dziś 3 godziny na kanale Odry koło Bajkału (Kamieniec) - bez brania - ani klenia ani jazia. Kolega jednego szczupaczka zaciął ale odpłynął sobie razem z woblerkiem. Co u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 A ja dzisiaj zamiast okoni połapałem sandacze.Uwaga !!! Mój kolega z Wrocławia, wczoraj złowił we Wrocku UWAGA Certe UWAGA 50 cm (sprawdzcie sobie oficjalny rekord Polski) Niestety nie mam fotki żeby wrzucić na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Na co brały sandałki,Odra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 sandałki brały na malutkie żółciutkie kopytka a certy na malutkie woblerki ponoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Dlaczego ja nie umiem łowić kleni? - czeka nagroda do wzięcia za trafną diagnozę. Dziś wróciłem o kiju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Tajmień gdzie byłeś???Brzeg dolny?? Głoska?? Cetra musiała byc piekna ... gdzie złapana na jakim odcinku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi