jakub_kolo Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 @analityk Nie załamuj się, ja jeszcze w tym sezonie klenia nie złowiłem... a ze 3 wyprawy na tą rybę zrobiłem. Mam już na koncie sześćdziesiątaka i kilka półmetrowców ale nigdy nie wybierałem się na ryby z nastawieniem wyłącznie na klenia. W tym sezonie planuję to zmienić.U mnie problemem jest chwilowy brak przynęt (pourywałem pewniaki a nowe nie pływają tak, jakbym chciał). Dodatkowo jak wiadomo kluczem do złowienia większego klenia jest to, żeby kleń nie wiedział o naszej obecności. Przypuszczam, że rybki mnie po prostu widzą , bo byłem już w tym roku na łowisku, w którym klenie są na pewno i nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Hmmm,może mała zagadka? ....Co to było? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 lukasz stojacy po ja.a w wodzie ale to widac klen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Ryba? A może bóbr albo wydra . Obstawiam... szczupaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Andrzeju to Łukasz ma jeszcze czas na ryby???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 certa została złowiona we Wrocku !! na kanale fotki niestety nie ma i nie bedzie ale wiadomosc jest na 100 % pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 certa została złowiona we Wrocku !! na kanale fotki niestety nie ma i nie bedzie ale wiadomosc jest na 100 % pewna Jak to? Jak jest zagadka to powinno być i rozwiązanie Swoją drogą myślałem, że to drapieżny leszcz ale skoro na 100% to certa no to nie będe polemizował PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 To było do Oleixa a co złowił Łukasz to nie mam pojęcia, ale to chyba nie była certa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 OK. No to ja obstawiam leszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Albo raczej czego nie złowił Łukasz hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Too jest jaśiek i to ładny jasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Dokładnie-ładny jaź.A oto fotka ze szczęśliwym łowcą.... . ...a dałem mu tylko na chwilę kija.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 mogę się mylić ale kołowrotki są inne na tych fotkach?-jaź śliczny- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Jaź piękny, ale z wędką i kołowrotkiem to dopiero jest zagadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Hmmm....racja!Pomieszały mi się fotki.Wczoraj do 2 w nocy siedziałem przy obróbce i namieszałem.Sorki zmęczenie.... A to fotka która powinna być rozwiązaniem zagadki. . Brawa za spostrzegawczość!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 A tu jeszcze jedno z tego holu.... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Ale tu z tego samego miejsca walczył z jaziem.I to mnie zmyliło.... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 A jeszcze chwilę wcześniej walczył też z kleniem w tym miejscu..... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Łukasz cos gadał o tym jaziu ile miał 43 czy 47 bo nie pamiętam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 ...zapomnieliśmy go zmierzyć..... czterdzieści pare chyba miał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 czyli zgadlem, bo to byl klen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Brawo Pitt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Andrzej, super foty! Ryby też. Poproszę częściej o takie wrzutki PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Remek-oby tylko gryzły Aparacik zawsze w plecaku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Prosiłem Ciebie byś opisał sposób fotografowania siebie samego tutaj http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=5496& ;start=20&. Możesz coś skrobnąć? Będę wdzięczny - myślę, że wielu innych forumowiczów również. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi