FidoAngel Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 A może ktoś już dzisiaj zamierza zameldować się na przed-Zlocie bo mi taka myśl właśnie zaczęła świtać...Ładna pogoda, zimne piwo i okoliczności przyrody. Jakby co to wstawiam tel. do profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bass-74 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Sprawa z zezwoleniem załatwiona dzięki uprzejmości kolegi @Superuszy. Wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Niestety odpadam z listy uczestników zlotu ... Siła wyższa - muszę iść jutro do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Witajcie. Nie jestes sam kolego. Ja też niestety jestem zmuszony zrezygnować Co prawda bede jechał w kierunku Wrocka ale tylko po to zeby odebrac delegacje z lotniska Moj szef jest tak rozgarniety ze sam sobie nie poradzi z osobami Szef a ni w ząb po niemiecku Pozdrawiam koledzy i miłego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Ja niestety z przyczyn czysto logistyczno-technicznych nie będę w stanie skrzyżować z Wami wędek Ogromnie żałuję.... Łamcie kije!! Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Brrrrrruuuummmm... pojechałem, do zobaczenia pod mostem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Jeden z kilku z okolic Wrocławia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 A mnie dopadły urodziny wnuczki i wielki bal we Wrocku z tej okazji wiec dopiero w niedzielę się zwoduje na polance Mariana, i zawsze coś!!!Pozdrawiam i połamania kija Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 A mnie dopadły urodziny wnuczki i wielki bal we wrocku ztej okazji wiec dopierow niedzielę się zwoduje na polance Mariana, i zawsze coś!!!Pozdrawiam i połamania kija Tornado To raczej na zakończenie będziesz. Ale ja też nie dałem rady a żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Niestety dołączam do grupy tych co nie mogą. Wypijcie za mnie Niestey jutro, a raczej już dziś, pracuję od 9 do 14 i ni jak nie mogłem się z tego wywinąć. Szkoda..... Fajnie miało być, spotkać się z Wami wszystkimi. Bawcie się dobrze !!! PozdrawiamSlavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Witam Właśnie wróciłem do domu po parunastu godzinach w pełnym słońcu, ale za to w doborowym towarzystwie. Kolejny świetny zlot. Podziękowanie dla @Analityka za doskonałą organizację, firmie HUNTER oraz sklepowi PIRANIA z Wrocławia za super prezenty no i @FidoAngel za beczkę fantastycznego zimnego piwa Zdjęcia Koledzy wkleją jak wrócą z sandaczowania Do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superuszy Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Witam Ja również już dotarłem po zlocie. Bardzo fajnie się jest spotkać w takim gronie!! U mnie bez ryb ale mam madzieję że piękną opaleniznę złapię Zlot jak zawsze na najwyższym poziomie. Dużo nowych wiadomości , ciekawostek, wędkarskich trików. Podziękowania oczywiście jak zawsze dla niezawodnego Jacka, oraz sponsorów Hunter i Pirania. Mam nadzieję że może jakieś spotkanie na jesień w tak zacnym gronie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zazdroszczę Wam takiego zlociku, na którym mnie nie dane było być.Za to ja fantastycznie będę wspominał ten dzisiejszy dzień, bo poprawiłem życiówkę klenia i doczekałem się 5 z przodu. Do tego z Widawy Fotki i relację postaram się jutro skrobnąć. Pozdrawaim Was Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 No i ja też właśnie wróciłem, miło było poznać kolegów osobiście. Całkiem udany zlocik, trochę zbyt szybko sie skończył ale już wielu spotkanych nad wodą jerkbaitŁOWCÓW nie minę ze zdawkowym dzień dobry lecz podejdę uścisnąć grabę Podziękowania dla organizatorów i sponsorów. Edit: No i jeszcze gratki dla Łowców. Chylę czoła bo ja trzy dni łowienia i bez kontaktu z rybą a inni po prostu przyjechali, połowili, pojechali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Dziękuję Wszystkim uczestnikom i sponsorom (producentowi woblerków Hunter i sklepowi wędkarskiemu Pirania). Było nas więcej niż na jesień i ryb złowiliśmy więcej - czyli postęp mamy podwójny Miło spędziliśmy czas i zebraliśmy nieco dodatkowych wędkarskich informacji, które zaprocentują w przyszłości coraz to większą liczbą wypuszczonych ryb. Warto zbierać miłe chwile –można by sobie życzyć aby każdy dzień mógł być taki przyjemny Zebrało się nas nieco . CDN. Wszystkich uczestników proszę o podesłanie mi co ciekawszych fotek na e-mail (może uda się zrobić jakąś relację – czy ktoś jest chętny do pomocy?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Czekam z niecierpliwością na jakiś szerszy opis/relację itd....i szczerzę żałuję, że okoliczności mnie przerosły, ale tak to w życiu bywa.. PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 @Analityk, jak się patrzę na to zdjęcie z ostami to mam wrażenie, że razem z Tomkiem mieliśmy miejscówkę na pustyni, brzegi wolne od wysokiej roślinności, niemal gołe i do tego żar z nieba Jeśli chodzi o samo spotkanie, to muszę pogratulować organizacji, do tego wspaniała atmosfera. Już czekam na następny zlot PozdrawiamWaldek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Jecku,świetna fotka w sajgonie Maczetę miałeś żeby się przez to przedrzeć? Pozdrawiam Was wszystkich !!! Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 @Analityk, jak się patrzę na to zdjęcie z ostami to mam wrażenie, że razem z Tomkiem mieliśmy miejscówkę na pustyni, brzegi wolne od wysokiej roślinności, niemal gołe i do tego żar z nieba Jeśli chodzi o samo spotkanie, to muszę pogratulować organizacji, do tego wspaniała atmosfera. Już czekam na następny zlot PozdrawiamWaldek Panowie, Przy organizacji zlociku pomagali mi:Okoń - projekt dyplomu oraz Superuszy - współpraca z PIRANIĄ im należą się również gratulacje za udany zlocik. Pozdro i do zobaczenia następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Cześć,mam malą prośbę do Was. U mnie na Warcie ryby pstanowiły sobie chyba wyginąć jakiś 3 lata temu i łowienie w niej staje się nudne.Coby coś złowić muszę się przemieszczać dalej. Wobec tego, może moglibyście mi polecić jakieś miejsce powyżej lub poniżej Wrocławia (tak, żeby już od miasta troche km było) gdzie w miarę spokojnie można by było podjechać, zostawić samochód, połowić po południu, przespać się troche w samochodzi i rano pomachać jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Krzychun, nie odbierz mojej odpowiedzi jako złośliwości, ale po prostu możesz łowić na Odrze poniżej Wrocławia aż do ujścia do morza... wybierz miejsce gdzie będzie Ci najbliżej dojechać.Jak chcesz konkrety to... jedź do Lubiąża. Dojazd do wody jest, choć muszę przyznać, ze nie od razu go znalazłem i chłopaki musieli pomóc.Odry powyżej Wrocławia nie polecam... ale ja nie potrafię na niej łowić więc nie musisz mnie słuchać bo pewnie są tacy co potrafią... czasami żałuję że nie mieszkam ze 100km niżej (patrząc od strony biegu rzeki).Połamania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Rozumiem Cie dobrze. Własmie o to szukanie mi chodzi. Mogę jechać gdzie popadnie (chociaż mam 100km do Wrocławia), ale różnie to jest z w miare rozsądnym zostawieniem gdzieś samochodu i ewentualnym spaniem w nim. Są, jak znam życie, miejsca lepsze i gorsze pod tym względem.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 powyżej Wrocławia też jest sporo miejsc dobrych , odpal google maps i szukaj dobrych miejscówek kilometr po kilometrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Aby wiele nie kombinować to pojedź na Rędzin. Najprościej dojazd to z Mostu Milenijnego skręcić w kier dzielnicy Osobowice i dalej do Rędzina. Za wioską ok 100 metrów na łuku nie w prawo, po kostce, tylko prosto (czyli w lewo ) i do końca asfaltem. Po zjechaniu w dół do rzeki w prawo jest po łące droga wzdłuż Odry. Jest tam kilka kilometrów ładnej, bardzo ładnej wody a auto zaparkujesz przy samej wodzie. Ps. jakbyś napisał w profilu skąd jesteś to może jeszcze łatwiejszy dojazd by sie znalazł a tak to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Aby wiele nie kombinować to pojedź na Rędzin. [...] Dzięki wielkie. jestem z Wielunia, więc od Warszawy 8-ką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi