Skocz do zawartości

Wody w okolicach Wrocławia

analityk

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie. Nie jestes sam kolego. :( Ja też niestety jestem zmuszony zrezygnować :( Co prawda bede jechał w kierunku Wrocka ale tylko po to zeby odebrac delegacje z lotniska :( Moj szef jest tak rozgarniety ze sam sobie nie poradzi z osobami :lol: Szef a ni w ząb po niemiecku :o Pozdrawiam koledzy i miłego spotkania :D

Niestety dołączam do grupy tych co nie mogą. Wypijcie za mnie :lol:

Niestey jutro, a raczej już dziś, pracuję od 9 do 14 i ni jak nie mogłem się z tego wywinąć.

Szkoda..... Fajnie miało być, spotkać się z Wami wszystkimi.

Bawcie się dobrze !!!

Pozdrawiam

Slavobeer

Witam

Właśnie wróciłem do domu po parunastu godzinach w pełnym słońcu, ale za to w doborowym towarzystwie. Kolejny świetny zlot. Podziękowanie dla @Analityka za doskonałą organizację, firmie HUNTER oraz sklepowi PIRANIA z Wrocławia za super prezenty no i @FidoAngel za beczkę fantastycznego zimnego piwa :mellow: :mellow: :mellow: Zdjęcia Koledzy wkleją jak wrócą z sandaczowania :mellow: Do następnego :mellow:

Witam

Ja również już dotarłem po zlocie. Bardzo fajnie się jest spotkać w takim gronie!! U mnie bez ryb ale mam madzieję że piękną opaleniznę złapię :D

Zlot jak zawsze na najwyższym poziomie. Dużo nowych wiadomości , ciekawostek, wędkarskich trików.

Podziękowania oczywiście jak zawsze dla niezawodnego Jacka, oraz sponsorów Hunter i Pirania.

Mam nadzieję że może jakieś spotkanie na jesień w tak zacnym gronie.

pozdrawiam

Zazdroszczę Wam takiego zlociku, na którym mnie nie dane było być.

Za to ja fantastycznie będę wspominał ten dzisiejszy dzień, bo poprawiłem życiówkę klenia i doczekałem się 5 z przodu. Do tego z Widawy :mellow:

Fotki i relację postaram się jutro skrobnąć.

Pozdrawaim Was

Slavo

No i ja też właśnie wróciłem, miło było poznać kolegów osobiście. Całkiem udany zlocik, trochę zbyt szybko sie skończył :( ale już wielu spotkanych nad wodą jerkbaitŁOWCÓW nie minę ze zdawkowym dzień dobry lecz podejdę uścisnąć grabę :mellow:

Podziękowania dla organizatorów i sponsorów.

Edit: No i jeszcze gratki dla Łowców. Chylę czoła bo ja trzy dni łowienia i bez kontaktu z rybą a inni po prostu przyjechali, połowili, pojechali...

Dziękuję Wszystkim uczestnikom i sponsorom (producentowi woblerków Hunter i sklepowi wędkarskiemu Pirania).

Było nas więcej niż na jesień i ryb złowiliśmy więcej - czyli postęp mamy podwójny :huh:

Miło spędziliśmy czas i zebraliśmy nieco dodatkowych wędkarskich informacji, które zaprocentują w przyszłości coraz to większą liczbą wypuszczonych ryb.

Warto zbierać miłe chwile –można by sobie życzyć aby każdy dzień mógł być taki przyjemny ;)

Zebrało się nas nieco

.

CDN.

Wszystkich uczestników proszę o podesłanie mi co ciekawszych fotek na e-mail (może uda się zrobić jakąś relację – czy ktoś jest chętny do pomocy?)

post-536-1348915557,2577_thumb.jpeg

post-536-1348915557,321_thumb.jpeg

@Analityk, jak się patrzę na to zdjęcie z ostami to mam wrażenie, że razem z Tomkiem mieliśmy miejscówkę na pustyni, brzegi wolne od wysokiej roślinności, niemal gołe i do tego żar z nieba :mellow: Jeśli chodzi o samo spotkanie, to muszę pogratulować organizacji, do tego wspaniała atmosfera. Już czekam na następny zlot

Pozdrawiam

Waldek

@Analityk, jak się patrzę na to zdjęcie z ostami to mam wrażenie, że razem z Tomkiem mieliśmy miejscówkę na pustyni, brzegi wolne od wysokiej roślinności, niemal gołe i do tego żar z nieba :mellow: Jeśli chodzi o samo spotkanie, to muszę pogratulować organizacji, do tego wspaniała atmosfera. Już czekam na następny zlot

Pozdrawiam

Waldek

Panowie,

Przy organizacji zlociku pomagali mi:

Okoń - projekt dyplomu oraz Superuszy - współpraca z PIRANIĄ

im należą się również gratulacje za udany zlocik.

Pozdro i do zobaczenia następnym razem.

Cześć,

mam malą prośbę do Was.

U mnie na Warcie ryby pstanowiły sobie chyba wyginąć jakiś 3 lata temu i łowienie w niej staje się nudne.

Coby coś złowić muszę się przemieszczać dalej. Wobec tego, może moglibyście mi polecić jakieś miejsce powyżej lub poniżej Wrocławia (tak, żeby już od miasta troche km było) gdzie w miarę spokojnie można by było podjechać, zostawić samochód, połowić po południu, przespać się troche w samochodzi i rano pomachać jeszcze?

Krzychun, nie odbierz mojej odpowiedzi jako złośliwości, ale po prostu możesz łowić na Odrze poniżej Wrocławia aż do ujścia do morza... wybierz miejsce gdzie będzie Ci najbliżej dojechać.

Jak chcesz konkrety to... jedź do Lubiąża. Dojazd do wody jest, choć muszę przyznać, ze nie od razu go znalazłem :D i chłopaki musieli pomóc.

Odry powyżej Wrocławia nie polecam... ale ja nie potrafię na niej łowić więc nie musisz mnie słuchać :D bo pewnie są tacy co potrafią... czasami żałuję że nie mieszkam ze 100km niżej (patrząc od strony biegu rzeki).

Połamania.

Rozumiem Cie dobrze.

Własmie o to szukanie mi chodzi. Mogę jechać gdzie popadnie (chociaż mam 100km do Wrocławia), ale różnie to jest z w miare rozsądnym zostawieniem gdzieś samochodu i ewentualnym spaniem w nim. Są, jak znam życie, miejsca lepsze i gorsze pod tym względem.

Dzięki

Aby wiele nie kombinować to pojedź na Rędzin. Najprościej dojazd to z Mostu Milenijnego skręcić w kier dzielnicy Osobowice i dalej do Rędzina. Za wioską ok 100 metrów na łuku nie w prawo, po kostce, tylko prosto (czyli w lewo :D ) i do końca asfaltem. Po zjechaniu w dół do rzeki w prawo jest po łące droga wzdłuż Odry. Jest tam kilka kilometrów ładnej, bardzo ładnej wody a auto zaparkujesz przy samej wodzie.

Ps. jakbyś napisał w profilu skąd jesteś to może jeszcze łatwiejszy dojazd by sie znalazł a tak to ;)