boseib Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 A jutro będa pieknie brały sandacze i około 13 pojawią sie tutaj zdjęcia.... a i rybki będą prawie z samego centrum:] Sory Jacku ale ja to wiem, że jutro będą pieknie stryknięcia.... czekajcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Ziom a gdzie ty tak śmigasz na tych nartach jak sniegu nie ma? xD U mnie deska głęboko w szafie bo po zielonym nie zamierzam zjeżdzac ;p dobre miescówki są na śnieg są w górach - w niedzielę już nieźle obdarowały mnie bolącymi po nartach mięśniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 A może byśmy jakieś wrocławskie zakończenie sezonu spinningowego zrobili? Może tu, na miejscu, albo w zasięgu MPK? Ma ktoś chęć? W zasięgu MPK to ja proponuję okolice fosy. Tam można łatwo znaleźć dobrą miejscówkę na podsumowanie sezonu i złowić kufel albo dwa (np. czwartek wieczorem 29.12) 29 grudnia pracuję do 20 więc dopiero po pracy mogę wpaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Ziom a gdzie ty tak śmigasz na tych nartach jak sniegu nie ma? xD U mnie deska głęboko w szafie bo po zielonym nie zamierzam zjeżdzac ;p od ponad 2 tygodni miejscówki otwarte w czechach, początkowo były to stoki po 600 m w Spindlu i w Mladych Bukach, teraz już wszystkie większe ośrodki czynne.Śniegu nawet ok metra.w Polsce w okolicach Wrocławia Zieleniec czynny i jest ok.Dla zainteresowanych wrzucam linka http://www.holidayinfo.cz/zima/kamera.php?lang=7&ro=1&am p;cntry=1&rg=2&loc=3&cat=7&raw= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 No i wróciłem z ryb. Wrac z kolegą booseibem obławialismy dzisiaj jedna z wielu zatok odry w centrum miasta. Efektem był jaź 47cm, szczupaczek 51cm, około 30cm sandaczyk który spadł w trakcie holu no i jak na każdej uczcie był również deser coraż rzadziej spotykany na miejskim odcinku odry ale o tym może powie sam łowca booseib. Może wklei również zdjęcie... Powiem tylko tyle że ryba była konkretna... Pzdr. Panowie dzieje się dzieje więc warto wykorzystac jeszcze ostatnie pogodne dni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 W sumie to nie ma się czym chwalić do metra zabrakło jej 2cm Mowa o szczupaczku dzisiejszym 98cm z samego centrum Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Jakieś rozdwojenie jaźni mam , Ciebie jest dwóch? A ja też właśnie wróciłem z nad wody, ale zmarrrrrrzłem, no i koniec łowienia plecionką, marzło jak byk.I nawet brania przez dwa dni nie miałem. Też po mieści łażę ale nocami, trzeba będzie parę razy jeszcze w dzień połowić, jeszcze parę dni zostało. No i co z zakończeniem sezonu? Więcej nie będę pytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Jesteśmy sąsiadami stąd nicki podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Gratki Gratki ale fotka musi być Ostatnio Erin nie zorganizował fotki matki wszystkich wrocławskich sandałków (102 cm) a teraz brak fotki matki prawie wszystkich wrocławskich szczupaków (98 cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Panowie fotka będzie dzisiaj spokojnie:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 No dobra , pora ruszyć trochę nasz wątek i dodać jakiej foto z przyzwoitą już rybką, z ostatnich wypraw, na fotce moja rybka życia- szczupak 98cm z kanału Odry we Wrocławiu,który jest na zdjęciu tuż za mną. Przynęta guma Relax 3,5 cala, do tego główka Dragon 12gram, kijaszek stara poczciwa Shimka -->Catana do 30 gram wyrzutu, młynek Shimano Seido, plecionka 0.10 Power Pro:] <_< Wierzę że pobije jeszcze swój rekord <_< Połamania kija, pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Piękny prosiak - gratulacje! Jednak trzeba walczyć do końca, nie to co nasza reprezentacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Gratulacje, swój rekord pewnie pobijesz, ale w tym sezonie to już będzie pewnie troszkę trudniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Wow! Gratki. Gruby, zdrowy, super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewiec Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Konkretna sztuka:) Szkoda że tak żadko widzi się takie ryby w naszych wodach;/ Połamania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superuszy Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Gratki wielkie jak ta ryba!!! Ja myślałem że szczupaki w naszych wodach dorastają w porywach do 50cm A tu taki okaz. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Piękny odrzański gruby,grudniowy szczupal.Moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Super prezent na zakończenie roku sobie sprawiłeś. Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Gratulacje Dawid!!Piękna mamuśka! Pozdrawiam i Wesołych Świąt!!Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Wraz z Dawidem nie zakończyliśmy jeszcze sezonu. Jak pogoda pozwoli wyskoczymy na rybki w przyszłym tygodni jakos wtorek-środa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 piękny Szczupal, gratulacje, to miłe, że można trafić takiego kloca u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Wraz z Dawidem nie zakończyliśmy jeszcze sezonu. Jak pogoda pozwoli wyskoczymy na rybki w przyszłym tygodni jakos wtorek-środa. PozdrawiamNo to pewnie się spotkamy bo dokładnie takie same plany mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Kolega wybrał się dzisiaj na rybki na 2h, wybralem się z nim potowarzyszyć na chwilę i przy mnie złapał szczupaczka 45cm i sandacza 55cm. Po Świętach trzeba jeszcze pojechać i należycie pożegnać sezon ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Sąsiad to może zdradzimy kolegą tę tajną miejscówke i zaprosimy we wtorek na wspólne zakonczenie sezonu w godzinach 10-13?? Są jacyś chętni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Wstępnie na wtorek bym się pisał - środa na pewno nie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi