Skocz do zawartości

Wody w okolicach Wrocławia

analityk

Rekomendowane odpowiedzi

Ziom a gdzie ty tak śmigasz na tych nartach jak sniegu nie ma? xD U mnie deska głęboko w szafie bo po zielonym nie zamierzam zjeżdzac ;p

dobre miescówki są na śnieg są w górach ;) - w niedzielę już nieźle obdarowały mnie bolącymi po nartach mięśniami ;)

A może byśmy jakieś wrocławskie zakończenie sezonu spinningowego zrobili? Może tu, na miejscu, albo w zasięgu MPK? Ma ktoś chęć?

W zasięgu MPK to ja proponuję okolice fosy. Tam można łatwo znaleźć dobrą miejscówkę na podsumowanie sezonu i złowić kufel albo dwa :D (np. czwartek wieczorem 29.12)

29 grudnia pracuję do 20 więc dopiero po pracy mogę wpaść.

Ziom a gdzie ty tak śmigasz na tych nartach jak sniegu nie ma? xD U mnie deska głęboko w szafie bo po zielonym nie zamierzam zjeżdzac ;p

od ponad 2 tygodni miejscówki otwarte w czechach, początkowo były to stoki po 600 m w Spindlu i w Mladych Bukach, teraz już wszystkie większe ośrodki czynne.

Śniegu nawet ok metra.

w Polsce w okolicach Wrocławia Zieleniec czynny i jest ok.

Dla zainteresowanych wrzucam linka

http://www.holidayinfo.cz/zima/kamera.php?lang=7&ro=1&am p;cntry=1&rg=2&loc=3&cat=7&raw=

No i wróciłem z ryb. Wrac z kolegą booseibem obławialismy dzisiaj jedna z wielu zatok odry w centrum miasta. Efektem był jaź 47cm, szczupaczek 51cm, około 30cm sandaczyk który spadł w trakcie holu no i jak na każdej uczcie był również deser coraż rzadziej spotykany na miejskim odcinku odry ale o tym może powie sam łowca booseib. Może wklei również zdjęcie... Powiem tylko tyle że ryba była konkretna...

Pzdr.

Panowie dzieje się dzieje więc warto wykorzystac jeszcze ostatnie pogodne dni:)

Jakieś rozdwojenie jaźni mam :huh:, Ciebie jest dwóch?

A ja też właśnie wróciłem z nad wody, ale zmarrrrrrzłem, no i koniec łowienia plecionką, marzło jak byk.

I nawet brania przez dwa dni nie miałem. Też po mieści łażę ale nocami, trzeba będzie parę razy jeszcze w dzień połowić, jeszcze parę dni zostało.

No i co z zakończeniem sezonu? Więcej nie będę pytał :angry:

No dobra ;) , pora ruszyć trochę nasz wątek i dodać jakiej foto z przyzwoitą już rybką, z ostatnich wypraw, na fotce moja rybka życia- szczupak 98cm :huh: z kanału Odry we Wrocławiu,który jest na zdjęciu tuż za mną. Przynęta guma Relax 3,5 cala, do tego główka Dragon 12gram, kijaszek stara poczciwa Shimka :mellow: -->Catana do 30 gram wyrzutu, młynek Shimano Seido, plecionka 0.10 Power Pro:] <_<

Wierzę że pobije jeszcze swój rekord <_<

Połamania kija, pozdrawiam serdecznie!

post-288-1348916159,9666_thumb.jpg