Skocz do zawartości
  • 0

KING OF THE JERKBAIT

mifek

Pytanie

Moi drodzy!

Spieszę Was poinformować,że właśnie się pojawił nowy numer WMH wraz nowym filmem. I to właśnie ten film jest głównie celem mojego postu. Otuż doczekaliśmy się w końcu PORZĄDNEGO POLSKIEGO FILMU O JERKACH. Oczywiście Piotr PePe Piskorski jest tutaj dodatkowym smaczkiem i właściwie gwarantem pokaźnej ilości wiedzy. Polecam uwadze!!!!

A tak w ogóle to baaaaaaaardzo mi się podoba nowa okładka (zdjęcie). Uważam, że to jedna z ciekawszch okładek jakie miałem okazje oglądać :mellow:

20 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

MIfku@ czy chodzi ci o tego ogromnego suma? Widziałem zajawkę w internecie

http://www.wedkarstwomojehobby.pl/

Sum rzeczywiście ogromny. A może powinieneś już powoli zacząć zanęcać za takim potworem gdzieś na Zalewie. We wrześniu jak znalazł. Przyzwyczai się i będzie go łatwiej złapać.

pozdrawiam

• 0

Thymallusie sum jak sum. gdyby był 5-10 ki9lo mniejszy oklładka nadal by mi sie podobała. Bardziej chodzi mi o pomysł, kompozycje i realizacje, choć po czysciutkich oczach modela widac ze jest to robione specjalnie pod zdjęcie. Tak czy siak wyszlo calkiem ciekawie :mellow:

• 0

Cześć,

Wczoraj i mnie udało się zapoznać z filmem. Jestem bardzo zadowolony, że możemy oglądać Piotrka i Tomka w akcji. Myślę, że po takim filmie popularność jerkbaitów znacząco w Polsce wzrośnie, a to cieszy. Finałowa ryba bardzo fajna, również zdjęcia podwodne należą do nielada rarytasów. Dużo wiedzy o mojej ulubionej przynęcie Jacku - no i nie ma omówionej metody spławikowej :lol:, więc mam o czym jeszcze pisać. Może następnym razem oprócz naszywek Salmo i Dragona na odzieży Pepe pojawi się i jerkbait.pl :D

Gratulacje! Na pewno obejrzę go jeszcze raz.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Filmik naprawde gitara i polecam, bo wiele rzeczy i technik jest wytlumaczone i pokazane przez Piotra.

@Remek to kiedy mozemy sie spodziewac opisu splawikowego prowadzenia Jack'a? Moze nawet udaloby sie nakrecic krotki film z pokazana technika i zachowanie przynety w wodzie? Mysle ze to tez bylaby niezla gratka :mellow:

• 0

Wczoraj oglądałem filmik naprawde super :huh: ,nawet zacząłem wierzyć w skuteczność Jacka :D .Zastanowiło mnie to że Pepe tak szybko prowdzi Sildera .Ja chyba prowadze go zbyt wolno i robie za dużo przerw na opad albo wynurzenie się sildera .A tak wogóle to po obejrzeniu tego filmiku zapowiadają się większe zakupy jerkowe :mellow:

• 0

A tak wogóle to po obejrzeniu tego filmiku zapowiadają się większe zakupy jerkowe :mellow:

Wczoraj tomi78 napisał to zdanie. I to jest prawidłowe. Taki był główny cel produkcji tego filmiku. Jednak Tomku twoja reakcja nie jest pełna. Powinieneś jeszcze kupić bilet do Szwecji plus jakąś licencję na rybne jezioro szczupakowe. Wtedy twoje nowe zakupy mogłyby się w pełni wykazać swoimi możliwościami.

pozdrawiam

• 0

No i ja wkońcu mialem okazje obejrzeć ten filmik,wrażenia jak najbardziej pozytywne.Podobało mnie sie najbardziej te zdjęcia podwodne teraz wiem co jak chodzi dokladnie,a ten kloc nakoniec to powala.A dziś jeszcze kupilem dwa slidery,więc jak widać wzielo mnie po oglądnieciu filmu :mellow: :D