Marcin78 Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Spodobał mi się Morethan Branzino robiony tylko w tej wielkości ale w rękach go nie miałem ani innej daiwy w tym rozmiarze a nieśmiało zastanawiam się nad jego kupnem jednak na fotkach gdzie jest zało?źony do wędki wygląda jak betoniarka Mam za to shimano super gt rc 4000 2500 nexave rc 3000s penna sargusa 3000 i 4000 i ryobi arctice 3000Do kt?łrego wielkościowo mo?źna by por?łwnać daiwe w tym rozmiarze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Zacny kołowrotek ten branzolio Ma go kumpel, miałem w rękach wielkością to tak ok. shimano 4000.Osobiście wolałbym stelkę nawet tekko u?źywaną jak nowe brazoliera, ale o gustach się nie dyskutuje i wyb?łr Tw?łj!Napisz do Blacabbysa to Ci wrzuci garść informacji miał go sprzedał i kupił u?źywaną stellę 4000FD Dlaczego tak zrobił zapytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Pewnikiem niekt?łrzy ju?ź dawno zauwa?źyli, ?źe mam szmyrgielka na punkcie nawijak?łw firmy na literę D ale w przypadku Mordechaja Branzlino, to z czystym sumieniem mogę nasrać we własne gniazdo... Taki trochę przerost formy nad treścią i lubią sobie potrzeszczeć albo i pordzewieć... <_< Miałem tę lux-maszynę przez cały tydzień... Wolałbym kupić za te pieniądze dwie zwykłe ceratki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Panie Tomaszku aleś Pan po bandzie pojechał o zacnej D .Miałem tą zacną maszynkę w rękach i na kolana mnie te?ź nie powaliła.Masz pan rację za niecałe 2,5tysia kupiłem ceratki 2000 i 3500 z zapasowymi szpulkami, a do branzolio szpulka to 8st?łweczek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Eee tam narzekacie na Brandzlinio, a on po prostu jest taki fajny...jedyny w swoim rodzaju Jednym łowię, drugi le?źy dla potomnych, poza tym, do bardziej plebejskich zastosowań u?źywam zwykłej certate i HC. Podsumowując-fajnie, ?źe jest wyb?łr BTW. Shimano od TP w g?łrę te?ź jest w dechę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Zara tam narzekamy... Ale drugi raz ju?ź bym nie kupił... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi