Skocz do zawartości

Kołowrotki Daiwa rozmiar3000 do czego mozna porównać jej wielkość

Marcin78

Rekomendowane odpowiedzi

Spodobał mi się Morethan Branzino robiony tylko w tej wielkości ale w rękach go nie miałem ani innej daiwy w tym rozmiarze a nieśmiało zastanawiam się nad jego kupnem jednak na fotkach gdzie jest zało?źony do wędki wygląda jak betoniarka :huh:

Mam za to shimano super gt rc 4000 2500 nexave rc 3000s penna sargusa 3000 i 4000 i ryobi arctice 3000

Do kt?łrego wielkościowo mo?źna by por?łwnać daiwe w tym rozmiarze ?

Zacny kołowrotek ten branzolio :D Ma go kumpel, miałem w rękach wielkością to tak ok. shimano 4000.Osobiście wolałbym stelkę nawet tekko u?źywaną jak nowe brazoliera, ale o gustach się nie dyskutuje i wyb?łr Tw?łj!

Napisz do Blacabbysa to Ci wrzuci garść informacji miał go sprzedał i kupił u?źywaną stellę 4000FD :D

Dlaczego tak zrobił zapytaj B)

Pewnikiem niekt?łrzy ju?ź dawno zauwa?źyli, ?źe mam szmyrgielka na punkcie nawijak?łw firmy na literę D ale w przypadku Mordechaja Branzlino, to z czystym sumieniem mogę nasrać we własne gniazdo... Taki trochę przerost formy nad treścią i lubią sobie potrzeszczeć albo i pordzewieć... <_< Miałem tę lux-maszynę przez cały tydzień... :lol: Wolałbym kupić za te pieniądze dwie zwykłe ceratki... :lol: :lol: :lol:

Eee tam narzekacie na Brandzlinio, a on po prostu jest taki fajny...jedyny w swoim rodzaju B) Jednym łowię, drugi le?źy dla potomnych, poza tym, do bardziej plebejskich zastosowań u?źywam zwykłej certate i HC. Podsumowując-fajnie, ?źe jest wyb?łr :mellow:

BTW. Shimano od TP w g?łrę te?ź jest w dechę.