MRTNZ Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Chłopaki,Pomyślałem, że może warto się spotkać w warszawskim i okolicznym gronie w ramach Nowego Roku? Jakoś w pierwszym tygodniu 2017? Dajcie znać, czy jesteście zainteresowani - zróbmy cos na kształt ostatniego spotkania JDM, było super - trzeba kultywować dobre nawyki. Jak nas się uzbiera trochę, załatwimy lokum.Liczę na odzew;-)Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 6-ty stycznia jest dniem wolnym. Wielu zostanie w Wawie a pewnie wielu pojedzie na rzeki pomorskie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 6-ty stycznia jest dniem wolnym. Wielu zostanie w Wawie a pewnie wielu pojedzie na rzeki pomorskie?Ja zostaję w mieście. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Ze mnie, że tak powiem dupa nie castingowiec, bo dopiero zaczynam w temacie.Niemniej, jeśli nie macie nic przeciwko i termin podpasuje (łatwo nie będzie) - chętnie zawitam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 a część pojedzie na lód!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Ze mnie, że tak powiem dupa nie castingowiec, bo dopiero zaczynam w temacie.Niemniej, jeśli nie macie nic przeciwko i termin podpasuje (łatwo nie będzie) - chętnie zawitam Jak najbardziej, musis koniecznie wpaść! Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Jak najbardziej, musis koniecznie wpaść! Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu TapatalkaJeśli tylko termin podpasuje. Piątego małżonka ma urodziny - tu zatem odpada, ale inne dni mogę coś dumać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Jeśli tylko termin podpasuje. Piątego małżonka ma urodziny - tu zatem odpada, ale inne dni mogę coś dumać 06.01 wydaje się być dobrym wyborem. Na ten moment ustalmy tą datę jako wyjściową. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Ze mnie, że tak powiem dupa nie castingowiec, bo dopiero zaczynam w temacie.Niemniej, jeśli nie macie nic przeciwko i termin podpasuje (łatwo nie będzie) - chętnie zawitam Takich lubimy najbardziej ... możemy się popisywać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Takich lubimy najbardziej ... możemy się popisywać No ba - każdy lubi, jak wie że jest samcem alfa w jakiejś dziedzinie A ja chłonę jak gąbka, bo to początki. Przypomnijcie sobie swoje - było fajnie co 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 ... zajebiście! pamiętam jak straciłem dziewictwo castingowe ... przy pierwszym odstrzale przynęty. Jeszce czuje ten dreszczyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Z miłą chęcią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 ... zajebiście! pamiętam jak straciłem dziewictwo castingowe ... przy pierwszym odstrzale przynęty. Jeszce czuje ten dreszczyk Robert ,ale gdzie czujesz ten dreszczyk.:-) Dobra dobra ,ale gdzie jest ten z japońską flagą.Jak ktoś chce sprzedać to chętnie kupię ,ale na raty bo nie mam kasy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Arek, temat nie dotyczy wewnętrznych odczuć Roberta, wchodzisz w to spotkanie czy nie? Bo nie będzie japońskiej flagi, wykupię wszystkie przed Tobą;-) Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Marcin 2 x nikt nie musi powtarzać jest sygnał to ja całuję żonę i lecę ona mnie kocha chyba i wszystko wybacza , w tak sympatycznym towarzystwie to ja lubię przebywać jestem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 06.01 wydaje się być dobrym wyborem. Na ten moment ustalmy tą datę jako wyjściową. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu TapatalkaMnie nie będzie - mam wigilje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) mogę dołączyć?, prezenty będą jeszcze raz! Edytowane 16 Grudnia 2016 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Jeśli tylko do roboty z dyżuru mnie nie zgarną to chętnie poznam Szanowne Grono ???????????????? Edytowane 16 Grudnia 2016 przez bartolo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Wstępnie jest szansa, że będę więc wpisuję się na listę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Odnoszę wrażenie, że Świąteczny piątek, przed dwoma dniami wolnymi, jest idealnym terminem na spotkanie z Szanownymi Kolegami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Pod warunkiem,że ma się drivera Być może się uda z Wami spotkać Edytowane 16 Grudnia 2016 przez maniek1972 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Ja się piszę na spotkanie .A w sprawie drivera to się dogadamy I jeszcze raz Maniuś najlepszego z okazji kolejnej 18 Pod warunkiem,że ma się drivera Być może się uda z Wami spotkać Edytowane 16 Grudnia 2016 przez rothen 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 umowa będzie uczciwa ... Tomek prowadzi do wawy, Maniek wraca do Błonia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 I jak Cię Robert nie lubić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 No dobra załatwię drivera W końcu Panowie Maniek stawia wszystkim za dzisiejszy urodziny !!!!!Myślę że po tym poście frekwencja będzie jak nigdy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi