BOB1 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 I jak Cię Robert nie lubić To nie jest kwestia: lubić nie lubić!? to zwyczajne doświadczenie życiowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Tylko ja nie mam z czym przyjechać i co pokazać .Do serwisu w tym czasie idą Steez 103HL,Daiwy Type-R 100 HSLR oraz Aldebaran BFS XG , Ryoga 1016 i Pluton 200.Jedyne co wtedy będę miał wolnego to oprócz wędek ,Daiwa Ringa SSS i Quantum Cabo 21pts Edytowane 16 Grudnia 2016 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Tomku, nie zabieraj tego szmelcu, który ci pozostał . Przyjedź taryfą i baw nas swoimi opowieściami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Jak nie będzie lodu na jeziorach to melduje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Będzie lód ... w drinkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 BOB ja cię proszę....tak po dobroci....nie kracz! lód musi być! frekwencja będzie wieczorowa tym lepsza im fajniej będzie na lodzie w ciągu dnia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Siedzi facet przy barze.Barmanka pyta: co podać?- whisky- z lodem?- nie, bez loda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Siedzi facet przy barze.Barmanka pyta: co podać?- whisky- z lodem?- nie, bez loda Usłyszałem kiedyś bystrą odpowiedź:a słomkę podać czy z butów pan sam sobie wyjmie? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Pany, nie robimy wystawy sprzętów. Wystawiamy nasze mordy. Taki jest zamysł tego spotkania! Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Pany, nie robimy wystawy sprzętów. Wystawiamy nasze mordy. Taki jest zamysł tego spotkania!Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu TapatalkaMordy to mogliśmy wystawić w lato do słońca nad wodą ,ognisko ,kaszana ,konkursy brak organizacji ach szkoda muszę zająć się tym osobiście w przyszłym roku . No to będzie słowo się rzekło.:-) Edytowane 16 Grudnia 2016 przez brig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Arek przy twojej organizacji to ja nie znajdę grilla Edytowane 16 Grudnia 2016 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Arek przy twojej organizacji to ja nie znajdę grilla Gril nie jest najważniejszy.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Arek przy twojej organizacji to ja nie znajdę grilla [/quote Gril nie jest najważniejszy.:-)Zostawiaj ten jeden nawias, jak cytujesz - będzie trochę łatwiej czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 ]Zostawiaj ten jeden nawias, jak cytujesz - będzie trochę łatwiej czytać Chyba da się zrobić :-)Komputer mnie się nie słucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 i wyciął 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 ]Zostawiaj ten jeden nawias, jak cytujesz - będzie trochę łatwiej czytać Chyba da się zrobić :-)Komputer mnie się nie słucha....Zostawiaj ten jeden nawias, jak cytujesz - będzie trochę łatwiej czytać Raz poprawię, drugi też... ale ile można;-) Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 poprawię, drugi też... ale ile można;-) Teraz ok. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 A co Wy się tak ograniczacie do Warszawki - nie mam wjazdu na ten "iwent" xD ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Wjazd zawsze masz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 A co Wy się tak ograniczacie do Warszawki - nie mam wjazdu na ten "iwent" xD ?A proszę zapraszam, to bardziej wskazanie lokalizacji;-) Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Marcin i jak z terminem? Chętnie wpadnę na to spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Marcin i jak z terminem? Chętnie wpadnę na to spotkanie Słuchajcie, zgodnie z wieloma głosami i różnymi losowymi wydarzeniami, przełożymy spotkanie na 13.01. Miejsce podam w tygodniu. Mam nadzieję, że licznie przybędziecie! Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Ja w tym terminie odpadam mam imprezę firmową. Edytowane 1 Stycznia 2017 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Ja w tym terminie odpadam mam imprezę firmową.Opowiem Ci jak było.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Spoko przy okazji opowiesz Robertowi Bob o http://jerkbait.pl/topic/7075-drużno/page-23. Edytowane 1 Stycznia 2017 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi