rothen Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 (edytowane) To mi z Brigem zdacie relację.Ja w tym czasie bawię się firmowo w Katowicach i pewnie zawitamy do https://www.youtube.com/watch?v=q6aLiUtvqPE&app=desktop .Ale te dupeczki i klimat,to nic w porównaniu do tego co mógłbym zobaczyć na spotkaniu warszawskiego castingu Ja tyż przyjade z kolegą a może i dwoma nawet Edytowane 11 Stycznia 2017 przez rothen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 (edytowane) . Edytowane 11 Stycznia 2017 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Będę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 I ja i ja i ja no i ja :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 I ja i ja i ja no i ja :-)No;-) Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Lista wygląda tak. Kto jeszcze? 1. Marcinzet2. Durzy3. Darek14. Przemsol5. Sucks_one + 26. Bartolo7. Meme P.S. Meme weź proszę Aldka, Bob weź proszę tego swojego UL wynalazka i Revo LT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Ja będę wiedział dziś wieczorem lub jutro Na pewno dam znać, choć nie ukrywam,że bardzo bym chciał Was ponownie zobaczyć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Ja będę wiedział dziś wieczorem lub jutro Na pewno dam znać, choć nie ukrywam,że bardzo bym chciał Was ponownie zobaczyć Zrób tak, żebyś był! Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Maniuś ja mam ropne zapalenie czegoś tam i mam nadzieję, że jutro dam radę? To Ty nie dasz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zrobię wszystko żeby się z Wami spotkać Chociażby dla tego że nikogo nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Maniek co Ty ? to ja, Robert, czasem mówisz na mnie BOB! pamiętasz? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Maniuś ja mam ropne zapalenie czegoś tam i mam nadzieję, że jutro dam radę? To Ty nie dasz?to se Bob rurkę podłącz i będziesz miał nowe karlino..... ropa teraz w cenie.....może z jedną baryłkę utoczysz chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Lubiłem Cię ... nie spieprz tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 to ja daję rady jak się wzbogacić w łatwy i szybki sposób tak by pieniądz na rozpustę wędkarską był a ty tak?????? no dobra.... nie, to nie phiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Lista wygląda tak. Kto jeszcze? 1. Marcinzet2. Durzy3. Darek14. Przemsol5. Sucks_one + 26. Bartolo7. Meme P.S. Meme weź proszę Aldka, Bob weź proszę tego swojego UL wynalazka i Revo LT.czy to jest spotkanie z macaniem? jakby co to mogę przytargać ss air, lub inne posiadane z płytkimi chińskimi szpulkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 czy to jest spotkanie z macaniem? jakby co to mogę przytargać ss air, lub inne posiadane z płytkimi chińskimi szpulkami Jak najbardziej. Ja zabiorę t3 air, jakiegoś is-a i stiziaka tw. Bierz co masz;-) Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 a mam je pozbawić linek czy może zostawić "ubrane" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Ubrane mogą być. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Miło mi Was będzie poznać Będę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 (edytowane) Przepraszam mnie nie będzie, mam szlaban od żony.Wczoraj nie posprzątałem w kuchni. Edytowane 13 Stycznia 2017 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 (edytowane) Przyjedziemy niestety tylko we dwóch i zdaje się że z lekkim spóźnieniem. Mam nadzieję, że poczekacie BTW. mógłby ktoś z Was wziąć jakiś fajny kijek 8lb? Jak by ktoś chciał rzucić okiem na okrąglaki Tica to mogę zabrać ze sobą Edytowane 13 Stycznia 2017 przez sucks_one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Arek jak się dobrze zmobilizujesz, to i posprzątasz(dzisiaj), przeprosisz żonę szybko w łazience i na spotkanie zdążysz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 No dobra to idę sprzątać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Maniuś wyjąłeś mi to z ust i ująłeś to bardzo ładnie. Nie potrafiłem znaleźć tak ładnych słów by to opisać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Przyjedziemy niestety tylko we dwóch i zdaje się że z lekkim spóźnieniem. Mam nadzieję, że poczekacie BTW. mógłby ktoś z Was wziąć jakiś fajny kijek 8lb? Jak by ktoś chciał rzucić okiem na okrąglaki Tica to mogę zabrać ze sobąa jaki to jest fajny kijek? dla każdego fajne jest co innego jak możesz to zabierz ltx'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi