Skocz do zawartości

(Po)noworoczne spotkanie warszawskiego castingu

MRTNZ

Rekomendowane odpowiedzi

Arek pięknie zacytowałeś????

Taka czarna maszynka z SV i TWS oczarowala mnie ????

Masz ją w Swoim arsenale i jeszcze jeden jegomość z Żoliborza, to właśnie dzięki niemu choruje, zawsze musi przynieść te "czarne" lalki, żeby mi "beret" porysować????

• Like 4

Co do "wyśmiewających" się z krzywizny szczytówki w kijach Vegter Boron podaję wyjaśnienie p.Krzysztofa na stronie FisingArt co do tego zjawiska  :P * na samym dole strony :D

http://www.fishingart.eu/20-Vegter-Boron.htm

• Like 2

Arek pięknie zacytowałeś????

Taka czarna maszynka z SV i TWS oczarowala mnie ????

Masz ją w Swoim arsenale i jeszcze jeden jegomość z Żoliborza, to właśnie dzięki niemu choruje, zawsze musi przynieść te "czarne" lalki, żeby mi "beret" porysować????

Taki już Twój los niestety Maniek...;-) nie robie tego specjalnie przecież heheh.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Było wspaniale. Dzięki za spotkanie.
Dla mnie jedynym mankamentem było tylko to, że aby obejrzeć te wszystkie  "zabaweczki" to trzeba było posiłkować się światłem latarki z telefonu.  :( co widać na zamieszczonych wyżej zdjęciach.

Poza tym ( i to bez żadnego "cukrowania  ;) ") było SUPER. 
Ludzie, atmosfera i wszystkie te nasze ukochane multiki i wędeczki :D.....
Zawsze w takich chwilach (i nie tylko w takich .... ;) ) cieszę sie z tego, że jestem facetem!

Mam nadzieję, że spotkamy sie wkrótce  :) 

• Like 3

Taki już Twój los niestety Maniek...;-) nie robie tego specjalnie przecież heheh.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Maniuś, nie wierz mu (Michałowi z reszta też)! Obaj są w zmowie i z premedytacja sieją wirusem!!! :D

...T3 czy Aledk, Aldek czy T3 ???!!! Hamlecie! twój dylemat to pestka w porównaniu z tym moim problemem :unsure: (to też wynik ich skrytej działalności!) :D

• Like 2