sucks_one Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Oj tam ważne żeby byl szybki lekki wchodził w parabole nie dłuższy niż 7' pasowal kolorem do multisia i byl tani i ładny ????.Wezmę Abcia i jego obstawę ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Casting górą! Jest prześwietnie!!! Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 serwis z dojazdem do klienta.... i luzy skasowane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 I Bob cos zagospodarował :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Dzięki chłopaki za spotkanie.Kolejnym razem biorę driwera ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Już jestem w domu dzięki Tomkowi (inaczej dotarł bym na Wielkanoc)Było ... palce mi się plączą aby to wyrazić Dzięki WszystkimA że dostałem prezent to i owszem ... Misiek dawaj fotę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Dziękuję było super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Dziękuję było super.Arek patrz. Tak się cytuje;-) dzięki, że wpadłeś! Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Dzieki Chłopaki za spotkanie! Do następnego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Dzieki Chłopaki za spotkanie! Do następnego.Już mi się kreuje w głowie następne spotkanie tudzieź pokaz zdolności BC;-) Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 I ja w koncu do domu dotarłem !!! O dziwo kije całe było swietnie do następnego tym razem wiossenego spotkania 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Kuźwa, ja to nie mogę na takie spotkania przyjeżdżać????Znowu mi się zrobił mętlik w głowie, obiecałam sobie ze nic w tym roku nie dokupię i plan wczoraj runął???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Kuźwa, ja to nie mogę na takie spotkania przyjeżdżaćZnowu mi się zrobił mętlik w głowie, obiecałam sobie ze nic w tym roku nie dokupię i plan wczoraj runąłI trzeźwy wracać :-)A co Ci chodzi po głowie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Arek pięknie zacytowałeś????Taka czarna maszynka z SV i TWS oczarowala mnie ????Masz ją w Swoim arsenale i jeszcze jeden jegomość z Żoliborza, to właśnie dzięki niemu choruje, zawsze musi przynieść te "czarne" lalki, żeby mi "beret" porysować???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Co do "wyśmiewających" się z krzywizny szczytówki w kijach Vegter Boron podaję wyjaśnienie p.Krzysztofa na stronie FisingArt co do tego zjawiska * na samym dole strony http://www.fishingart.eu/20-Vegter-Boron.htm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Było co oglądać, oj było.Na szczęście ja jakoś mało kochliwy jestem. Wieczorem postaram się wrzucić kilka zdjęć... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Arek pięknie zacytowałeś????Taka czarna maszynka z SV i TWS oczarowala mnie ????Masz ją w Swoim arsenale i jeszcze jeden jegomość z Żoliborza, to właśnie dzięki niemu choruje, zawsze musi przynieść te "czarne" lalki, żeby mi "beret" porysować????Taki już Twój los niestety Maniek...;-) nie robie tego specjalnie przecież heheh. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grandma Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Było wspaniale. Dzięki za spotkanie.Dla mnie jedynym mankamentem było tylko to, że aby obejrzeć te wszystkie "zabaweczki" to trzeba było posiłkować się światłem latarki z telefonu. co widać na zamieszczonych wyżej zdjęciach.Poza tym ( i to bez żadnego "cukrowania ") było SUPER. Ludzie, atmosfera i wszystkie te nasze ukochane multiki i wędeczki .....Zawsze w takich chwilach (i nie tylko w takich .... ) cieszę sie z tego, że jestem facetem!Mam nadzieję, że spotkamy sie wkrótce 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Taki już Twój los niestety Maniek...;-) nie robie tego specjalnie przecież heheh. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu TapatalkaManiuś, nie wierz mu (Michałowi z reszta też)! Obaj są w zmowie i z premedytacja sieją wirusem!!! ...T3 czy Aledk, Aldek czy T3 ???!!! Hamlecie! twój dylemat to pestka w porównaniu z tym moim problemem (to też wynik ich skrytej działalności!) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 (edytowane) Ale mnie od tych papierów głową boli :-) Edytowane 14 Stycznia 2017 przez brig 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Ale mnie od tych papierów głową boli :-)Chyba nie tylko od papierów. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Arek nie mówiłeś wczesniej ze jesteś specem od elektroniki . Jakies słabe strony? ????Jeszcze raz dzieki Chłopaki!Marcin przypominam się ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Marcin przypominam się Ja też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 I ja przypominam jednemu koledze o obiecanej fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Ja też Ale o co chodzi??? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi