brig Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 (edytowane) Mówiłem nie będzie pamiętał.:-)Chłopaki na priv.Na imprezach z ustaleniami to trzeba ostrożnie bo jest głośno.Ja też nic nie wiem :-) Edytowane 14 Stycznia 2017 przez brig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 (edytowane) Arek ta Cola była jakaś stara chyba, źle podziałała na organizm ps. za kija oddawaj Edytowane 14 Stycznia 2017 przez maniek1972 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Mówiłem nie będzie pamiętał.:-)Chłopaki na priv.Na imprezach z ustaleniami to trzeba ostrożnie bo jest głośno.Ja też nic nie wiem :-)Wszystko pamiętam, ale to proces który musi trwać! Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 (edytowane) Arek ta Cola była jakaś stara chyba, źle podziałała na organizm ps. za kija oddawaj A co coś połamałem? Aaaaa Miałem ale wczoraj wydałem nie moja wina????????????????????????Musisz poczekać za rok w tym samym miejscu o tej samej porze.???? Edytowane 14 Stycznia 2017 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 A co coś połamałem?A kazałeś mi zrobić przelew za swój ostatni nabytek łódzki do UL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Bo było ciemno, że z ruchu warg trudno było wyczytać i głośno, że nic nie było słychać ... tylko w spożywaniu nic nie przeszkadzało. To instynkt Tylko tańczyć mam się nie chciało... Prezent od Przemka do szafy dzięki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 I jeszcze grupówka;-) ktokolwiek zabrał moją szpulkę honeycomb oddawać! Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 (edytowane) Jak to? Ktoś szpulkę wyjął z multika i nie oddał?Poszukaj może gdzieś w kurtce,bluzie lub pudełku leży. Edytowane 14 Stycznia 2017 przez maniek1972 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Marcin żartujesz ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 I jeszcze grupówka;-) ktokolwiek zabrał moją szpulkę honeycomb oddawać! Mam nadzieję, że jaja sobie robisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 (edytowane) Kurde, i mi się wierzyć nie chce! Na całe szczęście nawet nie mam budy, do której to by pasowało ale i tak przeszukałem plecak i wszystkie kieszenie. W tym zamieszaniu może ktoś, coś przypadkiem?Chłopaki, szukajcie Edytowane 14 Stycznia 2017 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Hahah żartolę, takie małe napięcie chciałem sztucznie wprowadzić. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 No i Ci się prawie udało :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Hahah żartolę, takie małe napięcie chciałem sztucznie wprowadzić. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka... oby Cię bura suka i małe pieski też 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 ... oby Cię bura suka i małe pieski też To prawie mam w domu, więc może być;-) Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Bob bierz aldka.... lubisz jak terkocze 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Hahah żartolę, takie małe napięcie chciałem sztucznie wprowadzić. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu TapatalkaGłupek :P :P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Bob aldek czy t3 jeden kij Aldek terkocze i ma dziubek t3 klapkę i ładne kolory 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 ale do aldka może od razu zamówić szpulkę.... http://www.hedgehog-studio.co.jp/product/2920ale jak się już domyślam Bob łyknie oba.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Nie pomagacie mi ... ale za to Was lubię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Dzięki Panowie za spotkanie, miłe towarzystwo i prezentację swoich zabawek.Oby takich spotkań było jak najwięcej, a szczególnie z wodą w pobliżu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 a mnie się nie zgadza lista zapisanych z ilością obecnych....i jak kuźwa zapamiętać kto jest kto......a dodam i mocno to podkreślę, że nie spożywałem napojów fermentowanych! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) ... Edytowane 15 Stycznia 2017 przez brig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) ..a dodam i mocno to podkreślę, że nie spożywałem napojów fermentowanych! To nie nasza wina.:-)Chcesz się wyróżnić :-) Edytowane 15 Stycznia 2017 przez brig 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 spośród "innych" innym będąc nieświadom odmienności swojej w ogóle niknąc w jednakowości czy może jednak inaczej..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi