bazyloss Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 czy Wam też przychodzą powiadomienia (wątki, priv) z opóźnieniem około 2h, czasem dłużej ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 To i tak masz niezle, ja od roku nie dostaje zadnych powiadomien 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 może byłeś niegrzeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Eeee tam To na mikolaja bym dostal taki bonus hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pavko Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Od dwóch czy trzech dni też mam takie opóźnienia, ale myślałem że okres przedświąteczny - poczta zawsze wolniej wtedy działa :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 u mnie też od tego czasu, sprawdzałem bezpośrednio na serwerze i tam nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dokuś Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Myślałem, że to moja poczta Interia szwankuje a to widocznie serwer JB jest obciążony lub jeszcze coś innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 dzisiaj nic nie dolatuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 dzisiaj nic nie dolatuje hehehe no to witam w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 właśnie dostałem większość powiadomień, co ciekawe w nieprawidłowej kolejności, masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 właśnie dostałem większość powiadomień, co ciekawe w nieprawidłowej kolejności, masakra Cenzor bałaganiarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kardi Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Do mnie szybko i kolejno...ale ja nie piszę o polityce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Sprawdźcie w profilu strefę czasową. Do mnie przychodzi tak jak powinno. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 mam tak jak powinno, ale teraz powiadomienie o Twoim poście przyszło i o właściwej godzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 dzisiaj znów nic nie przychodzida się sprawdzić, czy wychodzą i mam szukać problemu gdzieś indziej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Wam też nie przychodzą powiadomienia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dokuś Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Wam też nie przychodzą powiadomienia?Tak! Od wczoraj nie dostaję powiadomień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woblery z Bielska Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Do mnie przychodzą.Ale widzę, że są jakieś drobne problemy z działaniem forum, coś się zawiesza, działa z opóźnieniem... Proponuję uzbroić się w cierpliwość, zwykle tego rodzaju usterki po kilku godzinach znikają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Nie zawsze, ja tam powiadomien juz drugi rok nie dostaje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dokuś Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Nie zawsze, ja tam powiadomien juz drugi rok nie dostaje No to nie brzmi optymistycznie!... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 No to nie brzmi optymistycznie!... :/ Coz, nauczylem sie z tym zyc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 aaa, to jednak mi się nie wydawałoteż dziś nie dostałem powiadomienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 może to efekt wczorajszej awarii serwerów ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 u mnie też brak, znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Czy cos już wiadomo? Kiedy wrócą powiadomienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Nie. Pracuję nad rozwiązaniem problemu. Wczoraj dokonywaliśmy aktualizacji serwerów i ... coś ustawiło się nieprawidłowo. Potwierdzam jedynie, że rzeczywiście jest błąd. Jutro będę działał. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bazyloss
czy Wam też przychodzą powiadomienia (wątki, priv) z opóźnieniem około 2h, czasem dłużej ?
Top użytkownicy dla tego pytania
10
8
6
5
Popularne dni
10 Sty
10
10 Lis
9
16 Gru
9
9 Sty
6
Top użytkownicy dla tego pytania
bazyloss 10 odpowiedzi
admin 8 odpowiedzi
Dokuś 6 odpowiedzi
DelTor0 5 odpowiedzi
Popularne dni
10 Sty 2018
10 odpowiedzi
10 Lis 2017
9 odpowiedzi
16 Gru 2016
9 odpowiedzi
9 Sty 2018
6 odpowiedzi
Popularne posty
admin
Nie. Pracuję nad rozwiązaniem problemu. Wczoraj dokonywaliśmy aktualizacji serwerów i ... coś ustawiło się nieprawidłowo. Potwierdzam jedynie, że rzeczywiście jest błąd. Jutro będę działał.
Pavko
Od dwóch czy trzech dni też mam takie opóźnienia, ale myślałem że okres przedświąteczny - poczta zawsze wolniej wtedy działa :D
slawek_2348
może to efekt wczorajszej awarii serwerów ?
53 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi