bazyloss Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 czy Wam też przychodzą powiadomienia (wątki, priv) z opóźnieniem około 2h, czasem dłużej ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Proszę o potwierdzenie, że działa. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 u mnie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Przyszło, Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 100icki Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Super! No to działamy dalej. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dokuś Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 U mnie też już działa! Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 znów brak powiadomień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dokuś Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Tak, u mnie też brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 darek_tz Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 A ja grzebie i kombinuję w swoim profilu od trzech dni a to problem ogólny a nie tylko u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pingvinas Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Też brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Kwinto Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 U mnie rowniez brak powiadomien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zaraz zerknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Hmmmm .... u mnie przychodzą ... zerknę co może być nie tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skerim Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 U mnie też sucho na skrzynce, sytuacja już się kiedyś zdarzyła, ale wówczas pomogła zmiana adresu email. Tym razem się nie udało, ustawienia powiadomień mam włączone, obserwację forum wyłączyłem i włączyłem ponownie, jednak bez rezultatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Banjo Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Do mnie też nie docierają powiadomienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Kwinto Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 U mnie nadal zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Teraz powinny działać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pingvinas Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Ruszyło,dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dokuś Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Działa! Właśnie pierwsze powiadomienie wskoczyło. Dzięki Remek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skerim Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Odżyło i bangla jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MARIUSZ 69 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 (edytowane) Nie działa Mi komunikator z opcji "koperty "tylko muszę wchodzić na swój profil żeby odczytać, brak powiadomień na maila. Edytowane 10 Stycznia 2018 przez MARIUSZ 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Nie działa Mi komunikator z opcji "koperty "tylko muszę wchodzić na swój profil żeby odczytać, brak powiadomień na maila. Stara przeglądarka albo trzeba opróżnić cache ... jakieś stare skrypty mogą blokować tą funkcjonalność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MARIUSZ 69 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Ok dzięki, ostatnia wiadomość którą wysłałem spowodowała taki problem ,teraz jak ją skasowałem wszystko działa jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Banjo Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Dzięki Remku, działa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Kwinto Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 U mnie ponownie brak powiadomien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bazyloss
czy Wam też przychodzą powiadomienia (wątki, priv) z opóźnieniem około 2h, czasem dłużej ?
Top użytkownicy dla tego pytania
10
8
6
5
Popularne dni
10 Sty
10
10 Lis
9
16 Gru
9
9 Sty
6
Top użytkownicy dla tego pytania
bazyloss 10 odpowiedzi
admin 8 odpowiedzi
Dokuś 6 odpowiedzi
DelTor0 5 odpowiedzi
Popularne dni
10 Sty 2018
10 odpowiedzi
10 Lis 2017
9 odpowiedzi
16 Gru 2016
9 odpowiedzi
9 Sty 2018
6 odpowiedzi
Popularne posty
admin
Nie. Pracuję nad rozwiązaniem problemu. Wczoraj dokonywaliśmy aktualizacji serwerów i ... coś ustawiło się nieprawidłowo. Potwierdzam jedynie, że rzeczywiście jest błąd. Jutro będę działał.
Pavko
Od dwóch czy trzech dni też mam takie opóźnienia, ale myślałem że okres przedświąteczny - poczta zawsze wolniej wtedy działa :D
slawek_2348
może to efekt wczorajszej awarii serwerów ?
53 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi