bazyloss Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 czy Wam też przychodzą powiadomienia (wątki, priv) z opóźnieniem około 2h, czasem dłużej ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żbiku Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 U mnie przychodzą na mail ale z dużymi opóźnieniami (30-60 minut) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SID Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Witam, od wczoraj nie mogę otworzyć poczty, czy mogę prosić Moda o sprawdzenie tego problemu?PozdrawiamRoger Sikora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SID Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Witam, od wczoraj nie mogę otworzyć poczty, czy mogę prosić Moda o sprawdzenie tego problemu?PozdrawiamRoger Sikora Źle sformułowałem problem, chodziło mi o komunikator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bazyloss
czy Wam też przychodzą powiadomienia (wątki, priv) z opóźnieniem około 2h, czasem dłużej ?
Top użytkownicy dla tego pytania
10
8
6
5
Popularne dni
10 Sty
10
10 Lis
9
16 Gru
9
9 Sty
6
Top użytkownicy dla tego pytania
bazyloss 10 odpowiedzi
admin 8 odpowiedzi
Dokuś 6 odpowiedzi
DelTor0 5 odpowiedzi
Popularne dni
10 Sty 2018
10 odpowiedzi
10 Lis 2017
9 odpowiedzi
16 Gru 2016
9 odpowiedzi
9 Sty 2018
6 odpowiedzi
Popularne posty
admin
Nie. Pracuję nad rozwiązaniem problemu. Wczoraj dokonywaliśmy aktualizacji serwerów i ... coś ustawiło się nieprawidłowo. Potwierdzam jedynie, że rzeczywiście jest błąd. Jutro będę działał.
Pavko
Od dwóch czy trzech dni też mam takie opóźnienia, ale myślałem że okres przedświąteczny - poczta zawsze wolniej wtedy działa :D
slawek_2348
może to efekt wczorajszej awarii serwerów ?
53 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi