Skocz do zawartości

Spotkanie kujawsko-pomorskie (Bydgoszcz) nr 2 - 24.01.2017 (18:00) - król spotkania BOLEŃ

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,
Pierwsze spotkanie za nami. Odbyło się w Toruniu. Było zupełnie na luzie .... a rozmowy przeciągnęły się do kolejnego dnia. Tym razem, na zaproszenie naszych koleżanek i kolegów z Bydgoszczy przenosimy się właśnie nad Brdę gdzie organizujemy kolejne, drugie spotkanie kujawsko-pomorskie.

Termin: 24.01.2017, godzina 18:00
Miasto: Bydgoszcz
Lokalizacja: Warzelnia Piwa, ul. Poznańska 8 (http://www.warzelniapiwa.pl/

Temat przewodni: boleń - przynosimy zdjęcia, sprzęcik, otwieramy pudełka ...  Może ktoś chciałby zrobić jakąś fajną prelekcję na temat łowienia boleni? Przywiózł bym rzutnik, komputer.

Proszę o zapisywanie się na listę obecności. 

A tak było na początku sezonu Street Fishing w Bydgoszczy ...

Pozdrawiam
Remek

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Zgłosiłem cheć uczestnictwa w spotkaniu a w zamian dodania do listy, napisałeś: "Eeee..."

Rozumiem co to znaczy więc wychowany w myśl zasady "nie pchaj się gdzie cię nie chcą" pozostaje mi życzyć Kolegom udanego spotkania.

Chciałem przyjechać gdyż to właśnie chęć poznania tajników łowienia boleni skusiła mnie do zarejestrowania na forum. Teraz ciągle chętnie się uczę ale mogę już dodać coś od siebie.

Edytowane przez guciolucky
  • Like 2