admin Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Cześć,Pierwsze spotkanie za nami. Odbyło się w Toruniu. Było zupełnie na luzie .... a rozmowy przeciągnęły się do kolejnego dnia. Tym razem, na zaproszenie naszych koleżanek i kolegów z Bydgoszczy przenosimy się właśnie nad Brdę gdzie organizujemy kolejne, drugie spotkanie kujawsko-pomorskie. Termin: 24.01.2017, godzina 18:00Miasto: BydgoszczLokalizacja: Warzelnia Piwa, ul. Poznańska 8 (http://www.warzelniapiwa.pl/) Temat przewodni: boleń - przynosimy zdjęcia, sprzęcik, otwieramy pudełka ... Może ktoś chciałby zrobić jakąś fajną prelekcję na temat łowienia boleni? Przywiózł bym rzutnik, komputer. Proszę o zapisywanie się na listę obecności. A tak było na początku sezonu Street Fishing w Bydgoszczy ... PozdrawiamRemek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 1. Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 1. Remek2. Marcin1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frogerset Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 1.Remek2.Marcin13.Frogerset Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieroz Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Jestem na 1000000% Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majeranku23 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Będę w Bydgoszczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Na 90% będę i ja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 1. Remek 2. Marcin1 3. Frogerset 4. lamiglas87 5. Majeranku23 6. budzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 To i ja się zjawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Wstępnie się piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Chętnie się zjawię jak tylko czas pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Wstępnie się piszę. Wstępnie? Spróbuj nie przyjechać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 1. Remek2. Marcin13. Frogerset4. lamiglas875. Majeranku236. budzik 7. wyjec8. siwypike9. rav_id Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zwiedzałem Toruń ...hmmm może i odwiedzić Bydgoszcz :> ;]? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 A kiedy stolica ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zwiedzałem Toruń ...hmmm może i odwiedzić Bydgoszcz :> ;]?Koniecznie Sent from my iPad using Tapatalk HD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frogerset Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 temat Umarł ?? panowie i panie niedługo spotkaniekto jeszcze na rybne pogawędki przy piwku i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Z przyczyn niezależnych od mnie - delegacja- muszę odpuścić spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Z przyczyn niezależnych od mnie - delegacja- muszę odpuścić spotkanie OK. Dzięki za informację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Daleko nie mam jak będzie mróz to i ja chętnie posłucham, jeśli będzie tablica to w miarę możliwości coś mogę też pokazać. Edytowane 7 Stycznia 2017 przez guciolucky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Eeee ... wiesz to zwykłe spotkanie. Siedzimy, rozmawiamy, pokazujemy, chwalimy się ... po prostu spotkanie w miłym towarzystwie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Haha jeszcze chwila i więcej nas z Torunia będzie ???????????? może znowu olbracht ???????????? Edytowane 7 Stycznia 2017 przez wyjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Rozumiem więc nie będę zaburzał składu miłego towarzystwa, udanego spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Rozumiem więc nie będę zaburzał składu miłego towarzystwa, udanego spotkania. Ha .. ha ... nie bardzo rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 (edytowane) Zgłosiłem cheć uczestnictwa w spotkaniu a w zamian dodania do listy, napisałeś: "Eeee..." Rozumiem co to znaczy więc wychowany w myśl zasady "nie pchaj się gdzie cię nie chcą" pozostaje mi życzyć Kolegom udanego spotkania. Chciałem przyjechać gdyż to właśnie chęć poznania tajników łowienia boleni skusiła mnie do zarejestrowania na forum. Teraz ciągle chętnie się uczę ale mogę już dodać coś od siebie. Edytowane 8 Stycznia 2017 przez guciolucky 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi