godski Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Eeee ... wiesz to zwykłe spotkanie. Siedzimy, rozmawiamy, pokazujemy, chwalimy się ... po prostu spotkanie w miłym towarzystwie Rozumiem więc nie będę zaburzał składu miłego towarzystwa, udanego spotkania. Ha .. ha ... nie bardzo rozumiem. Zgłosiłem cheć uczestnictwa w spotkaniu a w zamian dodania do listy, napisałeś: "Eeee..." Rozumiem co to znaczy więc wychowany w myśl zasady "nie pchaj się gdzie cię nie chcą" pozostaje mi życzyć Kolegom udanego spotkania. Chciałem przyjechać gdyż to właśnie chęć poznania tajników łowienia boleni skusiła mnie do zarejestrowania na forum. Teraz ciągle chętnie się uczę ale mogę już dodać coś od siebie.To się dogadaliście . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Andrzejku, gdybym nie widział Twojego, imponującego skądinąd wyniku, licznika postów to...a tak to tylko niekumam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frogerset Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 @guciolucky bierz zabawki i zapraszam. Baaardzo mi nie idzie boleniowanie i z kimś bardziej doświadczonym chętnie pogadam. A ze w luźnej browarnej atmosferze to inna bajka. Pozdrawiam. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Marcin, @Siwypike będzie miał dla Was bardzo ciekawą informację, która pozwoli nam (miłośnikom boleni) na Wiślane konfrontacje i spotkania na placu boju. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Kuba jak możesz to wpadaj. tyle razy byliśmy nad wodą, to może raz przy piwku - choćby bezalkoholowym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Kuba masz być bo o kleniojaśki muszę cię pomęczyć ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 guciolucky a jaki był Twój oryginalny wpis? (wpisałeś oryginalny o 20:39 a zmieniłeś go w tym samym momencie co ja wstawiłem swój 20:41). Bo z tego co pamiętam to jakoś się tak ... krygowałeś i ... to eeee dotyczyło tego postu z 21:39 a nie 21:41. ("eeee" = czyli byś nie przesadzał bo to po prostu zwykłe spotkanie towarzyskie, miłe, przy piwku, rozmowy pasjonatów). Natomiast ....rzeczywiście eeee można różnie interpretować Osobiście zapraszam i zachęcam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Na pomorzu termin "krygować" oznacza przygotowywać do wyjścia lub stroić się, pochodzi on w prostej linii z języka niemieckiego jakiego naleciałości nadal stanowią spory udział w gwarze regionu (Pomorze, Kujawy) jeśli tak mam rozumieć to owszem wyraziłem chęć przyjazdu (identyczną jak pozostali chętni). Oryginalny tekst został edytowany poprzez dodanie ostatniego członu dotyczącego propozycji dodania czegoś od siebie (nic więcej nie dodałem ani nie ująłem). Nie szukam afery tylko zwyczajnie nie rozumiem w czym miałbym przesadzać?, przecież nie wybieram się na spotkanie z siekierką czy kastetem. Osobiście odniosłem wrażenie, że coś nie tak ze mną czy moją obecnością bo zasłużyłem sobie na inny niż reszta komentarz i nie zostałem dodany listy . Być może nie zrozumieliśmy się choć wydawało mi się, że intencję wyraziłem nad podziw prostą i zwięzłą tak czy inaczej jeśli zapraszasz to postaram się być a jeśli pogoda będzie bez mrozu to pewnie pójdę na ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Nie zrozumieliśmy się. Jak przyjdziesz to powiem to zdanie ustnie i zobaczysz, że brzmi ono w miarę do przyjęcia choć nie ukrywam, że istnieją lepsze sposoby na wyrażenie tego by kogoś zachęcić do przybycia na spotkanie Natomiast zupełnie nie miałem intencji by wyrazić to, że coś z Tobą nie tak lub masz nie przychodzić. Uwierz mi że stać mnie na to by powiedzieć taką rzecz wprost bez zagadek logicznych. Cel był odwrotny. Wpis miał zachęcić Widzimy się na spotkaniu - trenuję dykcję Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Uwaga! Potwierdzam miejscówkę: Termin: 24.01.2017, godzina 18:00Miasto: BydgoszczLokalizacja: Warzelnia Piwa, ul. Poznańska 8 (http://www.warzelniapiwa.pl/) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgu100 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Będę w 99% pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piston2608 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zapisuje się. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 1. Remek 2. Marcin1 3. Frogerset 4. lamiglas87 5. Majeranku23 6. budzik 7. wyjec 8. siwypike 9. puszek7 (?) 10. guciolucky (?) 11. tomgu100 12. piston2608 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
register Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Proszę mnie wpisać na listę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 1. Remek2. Marcin13. Frogerset4. lamiglas875. Majeranku236. budzik7. wyjec8. siwypike9. puszek7 (?)10. guciolucky (?)11. tomgu10012. piston2608 13. register 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Remku jednak zwiedzanie Bydgoszczy nie dla mnie. pozdrawiam i równie udanego spotkania jak w Toruniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Rozumiem. Spokojnie! Do zobaczenia na kolejnym spotkaniu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zabiorę jeszcze kolegę z Bydgoszczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Pomyliłem daty i jestem dziś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Przypominam, jutro nawiedzamy Bydgoszcz. Pudełka z przynętami przygotowane? Wziąłem 3 ... 2 woblerki i jedno napakowane muszkami boleniowymi .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Do końca nie wiedziałem czy damy radę ale :-D proszę o dopisanie do listy 2 osób. Będę z synem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Super! Do zobaczenia. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piston2608 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Jednak nie będzie mnie na spotkaniu, zaistniał problem którego nie mogę odłożyć. Bardzo żałuję i przepraszam że dopiero teraz daje znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frogerset Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Jesteśmy,gadamy,kombinujemy[emoji12] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Jak spotkanie? Jeszcze siedzicie? My z Martą już budziki do pracy ustawione mamy, czas spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi