grisza-78 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Też jestem ciekaw jakiejś, choćby krótkiej relacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Jestem w domu Droga powrotna z Tomkiem i Darkiem. Heh .... było wesoło! Dzięki za wyjaśnienie tajemnicy znikania grochu z pól. Ta historia po raz kolejny uświadomiła mi jak bardzo żyjemy w klatkach myślowych ... kto by pomyślał, że węgorze tak można ... Druga teoria tłumacząca przypadki łowienia boleni za ogon też piękna! A później było już z górki ... łatwo poszło z tłumaczeniem faktu połowu sandaczy za brzuch, płetwę grzbietową... :) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 PS. Kuba jesteś mistrz. Myślałem, że jaja sobie robisz z tą sobotą.... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Było super. To co kocham w wędkarstwie to odkrywanie nowych metod, sposobów, poszerzanie horyzontow. Wczorajszy wieczór uzmysłowil mi jednak jak wiele jeszcze przede mną. To była próba wejścia na szczyt góry, a zeszła lawina. Po powrocie do domu mam w głowie mętlik. Tyle pytań na które nie znam odpowiedzi. Musimy Remku powtórzyć spotkanie i rozwikłać zagadkę wywozu zestawów. Nie wspomnę już o podbiciach pod brzuszek, cięciach w ogon. Dziękuję 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 (edytowane) Szkoda, że wykonałem "zakręt sezonu" ale kto mnie zna to wie, że jak nie zrobię kilku kilometrów brzegiem rzeki to trudno mi się skupić czy uspokoić niemniej czuję się jak bym był na spotkaniu. A Brda już chyba za mną tęskni więc jak tylko skończy się zima na pewno ją odwiedzę... Edytowane 25 Stycznia 2017 przez guciolucky 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Miło było poznać. A wydawało się, że na bolenia w pudełkach to już ma się wszystko :-D Do zobaczenia nad wodą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi