Pawelek40 Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Miał ktoś styczność z bankiem epic 580 ? Zastanawiam się czy to może być fajny kij do łowienia piankowcami . No żuki na klenie . Na średnich rzekach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca (edytowane) Piękne ABU do przytulenia . Mylnie opisane przez sprzedającego jako Garcia . https://www.facebook.com/groups/1402426770057670/user/1503596275/?locale=pl_PL Edytowane 23 Marca przez Pisarz.......ewski Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 24 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca Piękne ABU do przytulenia . Mylnie opisane przez sprzedającego jako Garcia . https://www.facebook.com/groups/1402426770057670/user/1503596275/?locale=pl_PLWitam.Wiedziałem o tej wędce zanim pojwiła się do sprzedaży. Suma sumarum wyląduje u mnie i będzie stanowiła komplet ze Scandią 8'1/2#6-7, którą już posiadam i użytkuję.Możecie żałować że nie wykorzystaliście mojego momentu zawahania ... to kije o blankach, których już się nie spotka wśród obecnie oferowanego szkła - clou tego czego można w ogóle szukać w wędkach z włókna szlanego - zwłaszcza muchwówkach.A rękojeść korkowa - z pozoru fajansiarska i staromodna, to szczyt muchowej ergonomii (podobne są w starych, szklanych Fenwickach).W naszym kraju obecnie tylko jeden rodbuilder wykonuje rękojeści na podobną modłę. Wojtek Grochola "Pstrągman", którego wędki pewnie większość kojarzy.Pokażę zdjęcia obydwu kijków jk je będę miał już razem Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richi55 Opublikowano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca Nie tylko ''Pstrągman'',większość moich wędek ma taką rękojeść :} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 24 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca Nie tylko ''Pstrągman'',większość moich wędek ma taką rękojeść :}Witam.To sięnie liczy ... przy bambusie to nie jest żadna ekstrawagncja - zwłaszcza że wzory kijów pewnie kilkudziesięcoletnie conajmiej ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca (edytowane) Witam.Wiedziałem o tej wędce zanim pojwiła się do sprzedaży. Suma sumarum wyląduje u mnie i będzie stanowiła komplet ze Scandią 8'1/2#6-7, którą już posiadam i użytkuję.Możecie żałować że nie wykorzystaliście mojego momentu zawahania ... to kije o blankach, których już się nie spotka wśród obecnie oferowanego szkła - clou tego czego można w ogóle szukać w wędkach z włókna szlanego - zwłaszcza muchwówkach.A rękojeść korkowa - z pozoru fajansiarska i staromodna, to szczyt muchowej ergonomii (podobne są w starych, szklanych Fenwickach).W naszym kraju obecnie tylko jeden rodbuilder wykonuje rękojeści na podobną modłę. Wojtek Grochola "Pstrągman", którego wędki pewnie większość kojarzy.Pokażę zdjęcia obydwu kijków jk je będę miał już razem Pozdrawiam Wiedziałem że tak to się skończy. Uczucia mam takie raczej ambiwalentne. Tylko moje chwilowe(mam taką nadzieję) braki finansowe spowodowały że nie jest mój , więc jestem zły i zazdroszczę . A z drugiej strony to cieszę się że Trafił w Twoje ręce . Z niecierpliwością czekam na zdjęcia . Edytowane 24 Marca przez Pisarz.......ewski Piotr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richi55 Opublikowano 25 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca Witam.To sięnie liczy ... przy bambusie to nie jest żadna ekstrawagncja - zwłaszcza że wzory kijów pewnie kilkudziesięcoletnie conajmiej ... Pozdrawiam.Nie tylko przy bambusie,przy szklakach też i to nie tylko starych a także zbrojonych z blanków 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi