skius Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Się podzieliłem edytując poprzedni post.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Witam.Cza beło od razu wszystkie trzy modele zakupić, to byś miał do całego przekroju linek i muchów ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 I pewnie zaraz do mojej Sis z LA zadzwonię i zamówię pełną rozmiarówkę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 I ja dzis miałem okazje porzucac szklem 7'8'' w klasie 4 od ego Dobrana linka wedlug zalecen, i powiem szczerze szklo nie takie sraszne - tak wiem zaden hi end, ale przyjemny, mozna na prawde zwolnic i uciec od tych wszystkich fastow itp itd, wiecej napisze po sobocie bo dzis walczyl na wisle, ale w sobote zabieram go na mniejsza rzeczke gdzie mam nadzieje pokaze swoje 100% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 A to mój 8` #5/6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATIQUES Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Pewnie że można☺ ja już drugi sezon prawie tylko szklak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Ja też uważam że tylko szkło. Z plastiku to mi nie smakuje i piwko profanuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 (edytowane) A to mój 8` #5/6 Ładne, ale mi coś ostatnio żółte szkło się kojarzy z zupełnie innym rodzajem "wędki"... Edytowane 18 Sierpnia 2017 przez hi tower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Nie ma to jak szklak w kolorze piwa... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Co to za cukierek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Co to za cukierek?http://jerkbait.pl/topic/96471-szklak-66-34wt/#entry2204464 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATIQUES Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 piękny kij☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blokers Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Czy Eagle Claw Featherlight jest w ofercie jakiegokolwiek europejskiego sklepu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Nie sądzę, ja ściągałem z USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 nieśmiało zapytam, jaki był koszt ogólny kijka piwnego na koniec ? interesuje mnie "dalekowschodni" blank ale trochę strach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blokers Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Tomek.M no wlasnie, widze tylko w sklepach za oceanem. Kosztuje to z wysylką, clem, vatem itd pewnie okolo 300 zlotych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 nieśmiało zapytam, jaki był koszt ogólny kijka piwnego na koniec ? interesuje mnie "dalekowschodni" blank ale trochę strachWszystkie komponenty ściągane z zagranicy, nie licząc wcześniejszych inwestycji w jedwab, lakier, klej, wyniosły z przesyłkami ok. 600zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 I w końcu pare chwil aby coś napisać łowisko Wkra, piekna mała rzeczka, z czystą wodą Cel kleniska - zrealizowany tylko w 30% bo klenie były ale raczej do 20 cm szklaczek sprawił się swietnie - puki co z wf o głowicy długości 11 m. pozwala rzucać swobodnie z góry jak i wszelkiej maści rolki przez swoja długość był bardzo operatywny nad samą rzeką, i po 5 godzinach łowienia ja jako początkujący nie odczuwałem żadnego zmęczenia w reku, ba mimo ze z ryb dopisywały tylko maluchy to chciało się łowić więcej i więcej... W porwaniu z kolegi 5 węglową, szklak pozwalał zwolnić, naprawdę odprężyć sie podczas rzucania, a i rzut trochę dalej nie sprawiał mu problemu Jak na taką szerokość rzeczki, głębokość i nurt - według mnie szklaczek spisał się na medal Do zobaczenia Wkro niedługo 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Na tę wodę i te rybki to szklaczek max #3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Oj tam oj tam żadna mi nie spadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Chdziło mi bardziej o przyjemność łowienia bo jednak delikatniejszym kijkiem łowi się przyjemniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Niby tak :-) No miały być 40-50cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 piękny kij☺Dzięki, dodam nieśmiało, że rozważam jego sprzedaż.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Dmyszewicz Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Nie sądzę, ja ściągałem z USA. Jak można ściągnąć z USA szklaka 8 stóp w dwuskładzie? To jest możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi