Skocz do zawartości

THRILL SALMO

mifek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 257
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

tym tygodniu pojawiło się u nas kilka kluczowych dostaw. (...) jeszcze bardziej oczekiwane Thrille, które to sprzedały się w kilka godzin. Niestety zapotrzebowanie na ten model jest dużo większe niż ilości jakie nam się udaje zakupić. W tym miejscu podaję linka do strony Salmo, na której znajduje się e-mail kontaktowy. Wy jako klienci możecie napisać i przedstawić swoje opinie, uwagi i oczekiwania odnośnie zapotrzebowania oraz możliwości ich zakupu na naszym krajowym rynku.

fishingmart :D

He, he, ludzie zapchają im skrzynkę.

Mam na co łowić, ale i Thrilla bardzo chętnie zapnę na agrafkę. Dostałem 2 sztuki w zaprzyjaźnionym sklepie, 'spod lady', w wielkiej tajemnicy przed resztą klientów.

Może to taka strategia marketingowa?? Taki 'elitarny' towar tylko dla 'wybranych'... :mellow:

U dystrybutora DF oczywiście nawet śladowych ilości tych przynęt nie było (oficjalnie).

Witam wszystkich!

Przepraszam, że tak późno zabieram głos, ale nie zawsze mam czas zaglądać na forum.

Zapewniam Was, że brak Thrilla nie jest żadnym chwytem marketingowym. Po prostu zapotrzebowanie na ten model przerosło najśmielsze oczekiwania Salmo i w chwili obecnej musimy się przyznać, że nie wyrabiamy się z produkcją.. Nie zmienia to faktu, że ponad 80% Thrilla trafia tylko na rynek polski i są to ogromne ilości liczone w tysiącach sztuk.. Niestety jak widać po waszych postach i mailach, które otrzymuję każdego dnia, ilość ta jest niewystarczająca.

Pragniemy przeprosić wszystkich za zaistniałą sytuację i obiecujemy, że robimy wszystkich aby popyt na Thrilla został zaspokojony i każdy łowca boleni w Polsce mógł bez problemu nabyć tę przynętę.

Pozdrawiam serdecznie i życzę wielkich boleni w tym sezonie.

Bardzo bym chciał przyjechać jak najszybciej, ale teraz dwa weekendy mam znajomych z Polski, później jętka majowa, pod koniec maja płyniemy na ocean, później resztka jętki - połowa czerwca to chyba najlepszy czas :mellow: Chyba łatwiej by było przyjechać Tobie.....

Myślę, że już niedługo Kolega z Tralee to jeszcze większy narwaniec niż ja Na razie ściągam sprzęt ze Stanów Tak więc zawitam nad Ree z prawdziwą jerkówką.

A tak przy okazji, dzisiaj złowiłem sea trouta i bassa (drugi spadł), kumpel też dorwał swojego pierwszego w życiu bassa.

post-46-1348913425,6267_thumb.jpg

Pięknie lata ten wobek. Zahaczanie kotwicy o linkę da się wyeliminować 'kładąc' Thrilla na wodzie w ostatniej fazie rzutu . Moje Thrille ryby niestety nie widziały. Ładnie pracują z prądem i w poprzek nurtu. Pod prąd zdecydowanie słabiej (z silnym prądem w ogóle sobie nie radzą).

Ktoś coś łapie na thrilla bo sezon już ruszył a tu za bardzo nic nie słychać? Ja złowiłem jednego, ale raczej do okazów to on nie należał.

u mnie na razie jeden, swiezo o poranku taki nie za duzy... w weekend poprawka wiec moze coś się zmieni :D

Pięknie lata ten wobek. Zahaczanie kotwicy o linkę da się wyeliminować 'kładąc' Thrilla na wodzie w ostatniej fazie rzutu . Moje Thrille ryby niestety nie widziały. Ładnie pracują z prądem i w poprzek nurtu. Pod prąd zdecydowanie słabiej (z silnym prądem w ogóle sobie nie radzą).

Zewu

Ja lowię multikiem, kazdą przynetę w ostatnim momencie kładę na wodzie zatrzymując szpule kciukiem. Fakt Thrill to najlotniejsza przyneta Salmo, wogóle ten parametr (lotność) plasuje ją chyba w światowej czołówce. Rzuty na ponad 50m z kija 198 cm nie stanowia problemu. Niestety moj egzemplarz czepia sie linki strasznie!! Wywalilem brzuszną kotwicę a ogonowa wymieniłem na rozmiar większą. Jestem ciekaw czy to cos pomoże.

pozd JW :D

No właśnie @zewu z tym kładzieniem Trilla jest chyba mały problem chlapie skubaniec jak trelinka :(.Ciekawe czy któryś z kolegów też miał z tym kłopot?.Reszta jak najbardziej ok :mellow:

Pozdr.Seba

Cześć,

Tak się złożyło, że w zeszłym sezonie miałem okazję łowić na thrille. Latają bardzo dobrze, właściwie nie miałem żadnych problemów z plątaniem się kotwic. Ten akurat problem miałem z hermesem. Złowiłem na thrilla w sumie kilkanaście boleni (mniejszych). Największy miał ponad 70 cm. W tym roku to mam problem z trafieniem w odpowiedni moment, a teraz to w ogóle Szwecja w głowie.

Pozdrawiam

Remek

Wobler spada tak daleko, że nie widzę za bardzo tego chlapnięcia, o plusku już nawet nie wspomnę :lol:

Nie poprzestaję jedynie na zatrzymaniu linki palcem. Gdy przynęta znajduje się tuż nad lustrem wody robię lekki ruch kijem i zaczynam zwijanie.

Nie spodziewałem się, że mój kij do 1oz. tak ładnie wystrzeli przynętę o tej gramaturze.

Remek,

Berkley o którym piszesz nie pojawił się niestety w tegorocznej ofercie na Europę. Z podobnej długości (jakieś 2,4m.) będzie jedynie Fenwick HMX Ironhawk Casting (3-12g.), ale on prędzej na jazie się nada. Thrill by go pewnie wygiął po rękojeść :D

Z castingowych kijków Berkleya mam w tej chwili jedynie Lightning 2,1m. 5-20g. Poza tym Abu Conolon Classic 1,8m. 10-21g. oraz Abu Enticer Plus 1,98m. 5-25g.