Skocz do zawartości

THRILL SALMO

mifek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 257
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

To takie male pytanko do producenta: to jesli sie zdecyduje na zakup, to co mam konkretnie zmienic, jak ulepszyc, zeby dalo sie na to lowic?

Gumo

Panowie!

Thrill jest przynętą gotową do użytku i można na niego bardzo skutecznie łowić bolenie zaraz po zakupie, bez dodatkowych modyfikacji. Potwierdzają to zgłoszenia od wędkarzy, które przychodzą niemal codziennie do Salmo. Kolega Robert jako wybitny fachowiec w dziedzinie łowienia boleni współpracował z Salmo podczas tworzenia Thrilla jako konsultant i może potwierdzić, że dodatkowe modyfikacje nie są konieczne. W razie wątpliwości odsyłam do artykułu Roberta, który można było przeczytać w WW.

Jednak jak wielokrotnie było w tym poście pisane, każda przynęta sprawdza się w określonych warunkach, a w innych może działać zupełnie inaczej. Stąd właśnie próby kolejnych modyfikacji i testy, które być może przyczynią się do powstania kolejnej oryginalnej przynęty na bolenie w ofercie Salmo.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę udanych łowów! B)

Siemanko Ewaryst

jak będzie mały Łukasz z DEZONGA u Was załatw dla mnie 3 szt.

BMB

no z tym chodzeniem to masz rację :D

a ktoś rozwiązał problem haczenia o linkę??

na 10 rzutów, chyba z 5x kotwice zaczepione o linkę :// coś ćle robie??

@Yeah-miałem to samo jak łowiłem z kólkiem i agrafką,po zdięciu kółka jest ok.

Pozdr.Seba