Skocz do zawartości
  • 0

Lowrance HDS carbon

hunter28

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Tak ale do dual chirp potrzebny przetwornik odpowiedni. Myślalem ze będzie miał wbudowany ss3d ale.nie. wzmocnili bebechy trochę i nowa.odsłona.  coś w stylu samsunga s6 s7 a zaraz będzie s11... kosmetyczne zmiany . Po dwóch sezonach użytkowania hds gen3 moim zdaniem sprzęt w pełni ogarnia bez żadnego zamulania . Chyba  ze zaraz pojawi się jakieś nowy ss3d któremu gen3 nie sprosta ,  jak to miało. Miejsce w.gen 2. Pożyjemy zobaczymy 

• 0

Niedoszukalem się specyfikacji hds carbon . Za to jest do nss evo 3 . Podejrzewam że będzie identyczna . Rozdzielczość podnieśli sporo i do tego przetworniki mocy 1kW. 

https://www.bluebottlefishing.com/products/simrad-nss9-evo3-combo-with-gps-chirp-sounder-wi-fi.html

• 0

Mi też się wydaje że dwa przetworniki do bocznego na jednej łodzi będą się wzajemnie zakłócać 

Nie wiem jak Lowrance; ale w HB mam dwa przetworniki zainstalowane + 360 i się nie zakłócają. Pewnie dlatego ze chodzą na róznych częstotliwościach.

• 0

Źle. Napisałem

. Chciałem porównać ss3d w obrazowania si z lSS 2hd. I Total scan . Myślałem że jako ss3d pracuje jako.sonar sieciowy to ze można korzystać z dwóch jednocześnie.tak jak ma to miejsce z tradycyjnym i si Jednak nie da.się. można przełączać się systemowo między nimi ,ale dwa na raz nie . Także jedyna metoda porównawcza jest taka jak kolega @papryka napisał. Może na wiosnę będę miał jakiś poryw to sprobuje . Z hds i ti

• 0

No właśnie . Przy 3d dupy z płynnością nie urywa . Tragedii nie ma, jednak za te pieniądze oczekiwałem porostu jakości. A w pl prawdy się nie dowiesz, póki nie kupisz. .. marketing wynosi pod niebiosy . Przedstawiciel na targach wie tyle co ja...a może i mniej. Przesiadłem bym się. Z.chęcią na tego carbona bo zapowiada się. Moc. Tylko czy aby nie pozorna