hunter28 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Nowa górna półka od Lowrance zapowiada sie dobrze:) jak i ti 9" ti 12" https://youtu.be/B3Dsa1uj7hI Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 tu jeszcze jakies fotki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Super widać.szczególnie w poście powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 .Kiedy planujecie z Danielem zrobić sonar wars? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rafalc Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Fotki zajefajne,niezle się Adam postarales,trzymaj tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Kiedy planujecie z Danielem zrobić sonar wars?Jak się ogarnę, a na razie ciężko z czasem Nawet nie miałem okazji popływać z nową zabawką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Kiedy planujecie z Danielem zrobić sonar wars?Jak mistrz Dano przybędzie. Mówi ze jedzie , wywieszam biała Flagę w robocie i ogień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Majówka zajęta, po majowce prosto do Szwecji na dwa tygodnie, po powrocie od razu Garmin o kurde ciężko z czasem ;-) Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kostom63 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Cześć, ale rybów Panie u Was na gęsto. Może Dano da popatrzeć to i na Zegrzu takie miejsca znajdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Gęsto miejscami było ,ale współpracy ze strony ryb brak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 a tu jeszcze krotki filmik jak to chodzi, od 4:12 widac jak sprzet zaczyna zamulac w momencie przejscia z trybu kilku okien do jednego z ss3d . procesy w tle robia swoje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ubs17 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Witam. Mam pytanie czy moźna w skali 1-10 ocenić echa lowerence. Da to innym pogląd które echo warto kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Tak w skrocie myślę że skale możesz zastąpić cennikiem. Gen 3 nie dużo ustępuje carbon. Bez ss3d gen 3 to git sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ubs17 Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Kupując hds 3gen lepiej wybrać jeden przetwornik Totalscan czy Dwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 2 przetworniki to 2xkabel . Taniej w katalogu o 500zl .na forach Usa twierdzą że tj to samo co totalscan. Jak ojczyzna pozwoli to czerwiec lipiec będę coś testował w tym temacie. Jeśli ilość kabli nie gra roli to brać co tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) Jest nowy Soft dla hds carbon. Możliwość używania dwóch kanałów dla przetwornikow tradycyjnych Edytowane 4 Lipca 2017 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 2 przetworniki to 2xkabel . Taniej w katalogu o 500zl .na forach Usa twierdzą że tj to samo co totalscan. Jak ojczyzna pozwoli to czerwiec lipiec będę coś testował w tym temacie. Jeśli ilość kabli nie gra roli to brać co tańsze. Hmm, dziwne. Ostatnio patrzyłem Elite 9Ti i obie opcje kosztowały tyle samo. Dwa przetworniki mają swoje zalety: 1. Mniejsze prawdopodobieństwo że uszkodzisz mechanicznie dwa na raz (np. o kamienie).2. Mniejsze opory i chlapanie w ślizgu. Wady: Bardziej upierdliwe w wersji mobilnej. Przy stacjonarnym montażu bez znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maxer Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 SiemkaOdświeżam temat czy ma ktoś już jakaś oponie z nad wody na temat Carbonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 ...poszukaj a znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Kto miał dwa przetworniki i używał jakiś czas i kupi total to będzie zawiedziony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maxer Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Noszę się z zamiarem zmiany Elitki na HDS i szukam opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Są. Przeczytaj wątek. Poszukaj na YT, na stronach angielskich też znajdziesz sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 rozdzielczosc ekranu jest wieksza i robi robote, duzo jasniejszy wyswietlacz, szybciej chodzi, a reszta to juz tylko uzyte przetwoniki ewnetualne gadzety typu silniki dziobowe/ spaliny duze, radary itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 antilag Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Mam dylemat, mam hds carbon 9 chcłem dokupić drugi wyświetlacz do przyszłej łodzi bo nadarza sie okazja kolega wraca ze stanów odpadaja mi koszta transportu i koszty celne. Nie przeszkadza mi brak języka polskiego, ale czy będzie to działać spięte z europejskim modelem i czy są w końcu te blokady czy nie ma na gps ? ewnetulnie czy jest jakiś magik który to zdejmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Na logikę działać powinno. Bo będzie pracować w sieci Ethernet. Jako źródło obrazu będziesz mógł wybrać hds PL/USA . Co do blokad zagadaj najlepiej do @Bierozja. Gość Ci da 100% odp na to pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hunter28
Nowa górna półka od Lowrance zapowiada sie dobrze:) jak i ti 9" ti 12"
https://youtu.be/B3Dsa1uj7hI
Sent from my iPhone using Tapatalk
Top użytkownicy dla tego pytania
119
105
83
34
Popularne dni
8 Sie
25
13 Sty
21
1 Sie
18
18 Lut
16
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 119 odpowiedzi
Koza11 105 odpowiedzi
Sailfish 83 odpowiedzi
nurek28 34 odpowiedzi
Popularne dni
8 Sie 2018
25 odpowiedzi
13 Sty 2019
21 odpowiedzi
1 Sie 2018
18 odpowiedzi
18 Lut 2019
16 odpowiedzi
Popularne posty
siarq
byly szybkie testy dzis carbona 9" (z 3h plywania ,dluzej nie dalo rady bo pizdzilo strasznie) i tak: -Szybkosc dzialania/przelaczania miedzy oknami odczuwalnie lepsza niz w gen3 -rodzielczosc wyzsz
albercik2
Ale jaka bariera? W dobie wszech obecnego googla nie stanowi to większego problemu. Korzystam z tego dobrodziejstwa jeżdżąc np do Hiszpanii czy Francji. Zazwyczaj dwa czy trzy maile załatwiają temat w
Lucas
Jest już u mnie nowy przetwornik active imaging do carbona, wczoraj odebrałem od Pawła. Testy wstępne w przyszłym tyg, a na pełnych obrotach będzie pracował od 22 marca na Padzie. Jak uda mi się złapa
Opublikowane grafiki
562 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi