hunter28 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Nowa górna półka od Lowrance zapowiada sie dobrze:) jak i ti 9" ti 12" https://youtu.be/B3Dsa1uj7hI Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raven88 Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 10 marca Lowrance wypuszcza darmowy update wprowadzający wyraźniejsze obrazowanie dla ryb w widoku downscan. Ryby mają być widoczne jako kolorowe łuki. Dodatkowo w urządzeniach HDS Carbon poprawiony ma zostać też widok sonaru bocznego i dodane zostaną nowe kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 (edytowane) To się tyczy też gen3i I TI ,carbon dostanie gratis pare palet kolorow Edytowane 8 Marca 2018 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Carbon + Structurescan 3D w akcji na dużym ekranie.https://youtu.be/DuQTWlj5FQw Pobieżnie rzuciłem okiem, brakuje mi zwiększenia zasięgu Sscana, by sprawdzić jaki ma zasięg na dużej głębokości. Dobrze pokazane jest działanie ostatniego update fishreval czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raven88 Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Właśnie miałem wrzucić ten film. Zwróćcie uwagę na moment od 7:50. Pan Scheipers pokazuje, że przy włączonym fish reveal echo czasami rysuje kształty, które mogą być mylone z rybami. Powodowane ma to być refleksami sygnału, które powstają np. gdy sygnał odbija się od skał położonych nierównomiernie na podwodnym stoku. Najpierw rysowana jest linia równoległa do dna a od 8:40 pokazane jest jak fish reveal zaznaczyło miejsce nad kamieniami, błędnie sugerując, że to ryby. Także Navico ma tutaj jeszcze nad czym pracować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Tez.mnie zaciekawiło co to jest, a że jezyk niezrozumialy to...pozostaje oglądać. Takich kwiatków pewnie będzie wiecej, nie bawem 1.6 wszystko ruszy nad wodę i zobaczymy co się urodzi;) jedno można im.przyznac , że systematycznie robią upgrade i pewnie coś poprawia, jeśli sprzęt wydoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Jestem ciekaw kiedy wywalą wyższy model.....Z drugiej strony zdublowany RAM pozwala na płynniejsza obsługę ficzerów aktualnych, realnie nie ma chyba czym go bardziej obciążyć- to bardziej kwestia przetworników niż flaków echa.Może jakieś upgrade 3d np z nakładką ze struktury? To byłoby zacne i sporo mocy obliczeniowej by zjadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Mam pytanie czy na carbonie można włączyć 2 X strukture przy czym jedne okno ma widok pionowo w dół DI a drugie okno na prawo i lewo i na obu włączyć fish revell? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maxer Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Opcja fishreviu dostępna jest tylko w DI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 To byłaby zajebioza, ale fish reveal nakłada ryby z 2D, nie masz ich z dala od burt -czyli na strukturze.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 (edytowane) Szkoda że nie ma tej opcji w SI. Myślałem że będę miał powód do wymiany ma nowy model. Edytowane 15 Maja 2018 przez nurek28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Ale zaraz, zaraz - ryby na dystansie są w 3D, także to teoretycznie możliwe, ale w packu z modułem 3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maxer Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Na SI widać ryby a conajmniej cienie w bardzo dobry sposób wiec nie trzeba nakłdać fish reviu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Na SI widać ryby a conajmniej cienie w bardzo dobry sposób wiec nie trzeba nakłdać fish reviu Kolorowe ryby są ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Ja wiem jak działa Si i co widać. Używam od kiedy był dostępny w PL. Już nawet nie pamiętam ile lat. Miło by było mieć fish revell w SI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wedkarski365.pl Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 jak montowaliście dwa przetworniki przy wersji 3D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Jeden obok drugiego na sztycy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 jak montowaliście dwa przetworniki przy wersji 3D? Poniżej przykładowy montaż na rufie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maxer Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Ja mam odsunięte od siebie zgodnie z instrukcją o ok 30 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 w tym sezonie sprawdze to mocowanie , jesli nie bedzie nic zaklocac to zostanie , a jak bedzie to powrot do sztycy , ale z mocowaniem od silnika do pawezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raven88 Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Twój przetwornik 2D to Airmar TM 150? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raven88 Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Zacnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 w tym sezonie sprawdze to mocowanie , jesli nie bedzie nic zaklocac to zostanie , a jak bedzie to powrot do sztycy , ale z mocowaniem od silnika do pawezy Adam- burta czy rufa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 normalnie pawez, z burty sie juz wyleczylem. falowanie zby przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hunter28
Nowa górna półka od Lowrance zapowiada sie dobrze:) jak i ti 9" ti 12"
https://youtu.be/B3Dsa1uj7hI
Sent from my iPhone using Tapatalk
Top użytkownicy dla tego pytania
119
105
83
34
Popularne dni
8 Sie
25
13 Sty
21
1 Sie
18
18 Lut
16
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 119 odpowiedzi
Koza11 105 odpowiedzi
Sailfish 83 odpowiedzi
nurek28 34 odpowiedzi
Popularne dni
8 Sie 2018
25 odpowiedzi
13 Sty 2019
21 odpowiedzi
1 Sie 2018
18 odpowiedzi
18 Lut 2019
16 odpowiedzi
Popularne posty
siarq
byly szybkie testy dzis carbona 9" (z 3h plywania ,dluzej nie dalo rady bo pizdzilo strasznie) i tak: -Szybkosc dzialania/przelaczania miedzy oknami odczuwalnie lepsza niz w gen3 -rodzielczosc wyzsz
albercik2
Ale jaka bariera? W dobie wszech obecnego googla nie stanowi to większego problemu. Korzystam z tego dobrodziejstwa jeżdżąc np do Hiszpanii czy Francji. Zazwyczaj dwa czy trzy maile załatwiają temat w
Lucas
Jest już u mnie nowy przetwornik active imaging do carbona, wczoraj odebrałem od Pawła. Testy wstępne w przyszłym tyg, a na pełnych obrotach będzie pracował od 22 marca na Padzie. Jak uda mi się złapa
Opublikowane grafiki
562 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi