hunter28 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Nowa górna półka od Lowrance zapowiada sie dobrze:) jak i ti 9" ti 12" https://youtu.be/B3Dsa1uj7hI Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maxer Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Jest nowy sofy do HDS i Elit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Jest nowy sofy do HDS i ElitOd 15 marca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Od 15 marcaI nowszy też jest ,sprawdz na stronie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Jest nowy sofy do HDS i ElitOK USA Sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wedkarski365.pl Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 czy w HDS Carbon jakoś inaczej ustawia sie dodatkowe informacje na ekranie, typu napięcie, prędkość , termperatura itp? W Elite Ti po kliknięciu w ekran można to było w miarę prosto dodać, tu albo zapomniałem labo jest jakoś inaczej, może ktoś podpowiedzieć krok po kroku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 czy w HDS Carbon jakoś inaczej ustawia sie dodatkowe informacje na ekranie, typu napięcie, prędkość , termperatura itp? W Elite Ti po kliknięciu w ekran można to było w miarę prosto dodać, tu albo zapomniałem labo jest jakoś inaczej, może ktoś podpowiedzieć krok po kroku?W instrukcji obsługi wygląda to identycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wedkarski365.pl Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 faktycznie jest tak samo, zapomniałem o naciśnięciu przycisku zasilania, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 jest tak samo w gen 3 ,ti i carbon. Czytajcie czasmi tez Mistrzowie instrukcje , ona nie gryzie:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 francisco scaramanga Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Pytanie czy upgrade w carbonie lepiej zrobić przez komp i wgrać go z karty pamięci czy jednak lepiej sonde połączyć z netem przez wiwi z komórki i wtedy ściągnąć aktualizacje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Nie ma znaczenia. Ja zawsze robię to z karty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 francisco scaramanga Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Jeszcze jedno pytanko czy po aktualizacji stracę polskie menu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Ja nic nie straciłem. Jeśli z pl to powinno zostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 francisco scaramanga Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Ok, to zabieram się za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Czy macie patent na przenoszenie zestawu z black boxem i echosondą w coverze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 walizka od wiertaki plastikowa 3 sezon ze mna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 tak to u mnie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Adam, ekran się tam zmieści też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 (edytowane) Tj tylko na black box i kule kabli od 3d i tm150. Ekran jest na ram mount. Wyleczyłem się z kuferkow na echo. Jakie pudło by nie było musi być dość długie bo wchodzą z dwóch stron po 2 kable..a dwa że kabli od xdcr jest kilka metrów Edytowane 27 Maja 2018 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wedkarski365.pl Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Mam pytanie odnośnie robienia map z użyciem Sonar Chart Live, czy jak kupię mapę Navionica np https://www.navionics.com/fin/navionics-plus-baltic-sea.html to nawet jak nie ma jeziora z batymetrią to w danym obszarze mogą robić swoja batymetrię i czy to zostanie zachowane na tej karcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 (edytowane) Na logikę powinno działać. Bo współrzędne są. A dane lecą z echa. Nie masz tylko podkladu- niebieskiej plamy , która nic nie wnosi. Nie lepiej kupić rm2 za te pieniadze i robić własne mapy ?. Dla.pewnosci napisz do dystrybutora kart zapytanie. Może będą wiedzieć. I pamiętaj że później masz subskrypcje co roku... Edytowane 29 Maja 2018 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Swoją drogą świetnie to obmyślili.- ogłosić ideę i pokazać się na targach ICAST 2015- rozszerzyć na maksymalną ilość marek i urządzeń lowrance, Raymarine, Vexilar- zebrać dane, które musiały być doń przesłane poprzez aplikację-ograniczyć dostęp i ściągać kasę..... Przy okazji zminimalizowali wpływy RM na rynku, zdobyli bazę danych do własnych kart z mapami, przywiązali do siebie płatną subskrypcją tych, co nie maja innego wyjścia- nie gromadzili zapisów danych na nośnikach. Całkiem spoko pomysł na $ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 nie mam potrzeby kupować RM i spędzać czasu przed kompem na ronienie map bo jest za darmo C-MAP Genesis (dawniej Insight Genesis) a SCLive pozwala robić to w locie tak jak Garmin, choć kolory o niebo lepsze niż w Garminiec. RM musiałbym używac w domu, a nie na żywo, stąd wydanie 1000 zl na kartę z mapą na pewno jest wydatkiem ale jak się kupuje echo ktore tez kosztuje kilka zł to trzeba się tym pogodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 stworzenie mapy w rm jakosci ig trwa 3min i nie jest to zadna filozofia. Karta ma tylko jedna przewage, ze posiada jakas tam batymetrie danych wod. Na tym jej zalety sie koncza. Jesli ktos nie potrzebuje ladnej mapy + pelnej kontroli nad nia+ przgladania logow, tworzenia tras,pointo, map sat, map z roznej masci podkladami itd , do tego czesto bywa na roznych wodach gdzie akurat sa mapy z karty ., to ok. Ale zapchac 1000zl za karte + 50% pozniej za subskrypcje i miec jakosc kredek bambino...to nie moja bajka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Krótkie porównanie obrazowania bocznego we flagowcach HB i Lowrance, czyli Ham protiw Lorikowi- jak to mawiają na wschód od nas.https://youtu.be/k5VY-O1UiZg https://youtu.be/7Vzr-6ikY08 W tym zestawieniu Mega tyłka nie urywa.....Może to jeszcze kwestia ustawień.Cień na bokach już od 20mPorównywalna wyrazistość obrazowaniaIm będzie głębiej, tym większą przewagę będzie miał Carbon+SS3D Wiadomo, że takie widoczki kosztują dodatkowe 4k za SS3D,ale patrząc na ten i inny materiał z konta autora śmiem stwierdzić, że Solix 10Mega jest nieopłacalny w relacji cena/obrazowanie. Co innego Helix10mega, tutaj nie ma co gadać, bo można go wyjąć na zachód od nas poniżej 7k. Rozdzielczość będzie tylko trochę gorsza, brak touchscreena-mniej sprawna obsługaNależałoby porównać jeszcze stockowe ducery 2d i ich możliwości chirpowe dla pełniejszego obrazu sytuacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 a dzis rano bylo tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hunter28
Nowa górna półka od Lowrance zapowiada sie dobrze:) jak i ti 9" ti 12"
https://youtu.be/B3Dsa1uj7hI
Sent from my iPhone using Tapatalk
Top użytkownicy dla tego pytania
119
105
83
34
Popularne dni
8 Sie
25
13 Sty
21
1 Sie
18
18 Lut
16
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 119 odpowiedzi
Koza11 105 odpowiedzi
Sailfish 83 odpowiedzi
nurek28 34 odpowiedzi
Popularne dni
8 Sie 2018
25 odpowiedzi
13 Sty 2019
21 odpowiedzi
1 Sie 2018
18 odpowiedzi
18 Lut 2019
16 odpowiedzi
Popularne posty
siarq
byly szybkie testy dzis carbona 9" (z 3h plywania ,dluzej nie dalo rady bo pizdzilo strasznie) i tak: -Szybkosc dzialania/przelaczania miedzy oknami odczuwalnie lepsza niz w gen3 -rodzielczosc wyzsz
albercik2
Ale jaka bariera? W dobie wszech obecnego googla nie stanowi to większego problemu. Korzystam z tego dobrodziejstwa jeżdżąc np do Hiszpanii czy Francji. Zazwyczaj dwa czy trzy maile załatwiają temat w
Lucas
Jest już u mnie nowy przetwornik active imaging do carbona, wczoraj odebrałem od Pawła. Testy wstępne w przyszłym tyg, a na pełnych obrotach będzie pracował od 22 marca na Padzie. Jak uda mi się złapa
Opublikowane grafiki
562 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi