hunter28 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Nowa górna półka od Lowrance zapowiada sie dobrze:) jak i ti 9" ti 12" https://youtu.be/B3Dsa1uj7hI Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Ducery solo, czy jakoś to spieliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 francisco scaramanga Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Mam pytanie:Po wgraniu aktualizacji nie sonda nie pokazuje temperatury wody tylko cos takiego ---- Kolega wspomniał że trzeba na nowo zainstalować przetworniki. Czy ktoś może wie jak to trzeba zrobić i jakie wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Spróbuj wpierw w zakładkach zmienic. Bądź wskazać skąd ma brać ta wartosc . A przetwornik instaluje się z z.menu. głównego. A echa spięte po sieci enthernet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 francisco scaramanga Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Masakra próbowałem już chyba wszystkich kombinacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 francisco scaramanga Opublikowano 2 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Ok udało się z pomocą pewnego kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Mam pytanie.Co się zmieniło w waszych echosondach po aktualizacji na soft z maja?Jaka jest różnica tego softu od softu z marca gdzie wszedł fish revel? Co jest na stronie to wiem ale czy jest jakaś widoczna różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Language Unlock – After the upgrade, some users experienced the Language unlock, reverting back to English only. GeoFence Unlock – After the upgrade, some users experienced the GeoFence unlock, reverting back to locked. Bottom Lock in Shallow Water – Digital Depth reading “---“ in less than 5’ of water has been resolved. “Waypoint Parsing Error” resolved Resolves issue with software failing to load on some Elite-Ti displays Resolves issue with AIS MOB not being shown quickly, when received via NMEA 2000® Enables Auto Routing/Easy Routing for Elite-5 Ti units Resolves Elite-Ti unit rebooting issue that occurred in some displays after the NOS 18.1 software update. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Przecież napisałem że wiem co na stronie napisli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Więc jeśli wiesz i rozumiesz co na stronie napisali, to chyba wszystko jasne? Nic więcej się nie zmieniło ponad opis aktualizacji... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Miałem nadzieje że wprowadzili możliwość obrazowania przy down scanie powiększenie i obraz rzeczywisty jednym oknie tak jak ma to miejsce przy 200 kh. nierozumoem czemu w dużo tańszym huku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 albercik2 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Mam pytanie.Co się zmieniło w waszych echosondach po aktualizacji na soft z maja?Jaka jest różnica tego softu od softu z marca gdzie wszedł fish revel? Co jest na stronie to wiem ale czy jest jakaś widoczna różnica?Majowa aktualizacja miła na celu wyeliminowanie błędów których listę wkleił @Sailfish. Było sporo problemów szczególnie przy instalacji online. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 I oto mi chodziło. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Jakie ekrany mozna podlaczyc do Hds carbon, czy coś z poprzednich wypustów typu Elite HDI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maxer Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Nie musi mieś sieć wewnętrzny ethernet żółte gniazdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Nie musi mieś sieć wewnętrzny ethernet żółte gniazdoTo wiem, pytanie ktore modele ze starszych echosond Lowrance daja sie podłączyć. elite Ti można a inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 (edytowane) Elite Ti nie ma enthernet, tylko seria hds się łączy. Ti się łączy po wifi z tabletem/tel Edytowane 29 Lipca 2018 przez siarq 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Elite Ti nie ma enthernet, tylko seria hds się łączy. Ti się łączy po wifi z tabletem/telW moim nowym Simradzie GO9 jest port ethernet do obsłógi radaru, jednak w opcjach znalazłem możliwość odblokowanie tego portu do pełnej funkcjonalności. Oczywiście za "drobną" opłatą, odblokowanie jednorazowym kodem.Może w Elitce też jest taka opcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Ciekawe info. Ale simrad to nie Lowrance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Ale ta sama rodzina, różnice w sofcie z mojej wiedzy raczej niewielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 I za.chwile z serii go zrobi się evo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Chciałbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 (edytowane) Backup waipointów w urządzeniach Lowrance za pomocą sieci Wi-Fi Nowe urządzenia Lowrance ( HDS/Ti) wyposażone w sieć wi-fi dostarczają nam możliwość prostego i szybkiego backupu waypointów z użyciem sieci komputerowej. Po skonfigurowaniu urządzenia do pracy w sieci ( robimy to analogicznie jak przy konfigurowaniu każdego innego urządzenia – patrz instrukcja obsługi) przyciskamy kolejno Settings\Network\Info i odczytujemy adres IP urządzenia. ( 1,2) Odczytany adres wpisujemy w linijce polecenia przeglądarki internetowej na naszym komputerze. (3) Zatwierdzamy ( enter) i na ekranie komputera pojawi nam się strona urządzenia. (4) Następnie w tabelce „DOWLOAD USR FILE” klikamy na przycisk download i wskazujemy katalog na naszym komputerze, w którym chcemy zapisać pliki backupu a następnie potwierdzamy klikając na przycisk zapisz . (5) Chcąc przywrócić zapisane pliki na naszą echosondę, w tabelce „UPLOAD USR FILE” wskazujemy ścieżkę sieciową do zapisanego wcześniej pliku z rozszerzeniem USR i klikamy przycisk Submit GOTOWE Edytowane 30 Lipca 2018 przez Sailfish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 W USA Lowrance obniżył ceny: https://www.lowrance.com/lowrance/series/hds-carbon/ Ciekawe, jak będzie w EU... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 W UE jest taniej niż w pl. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 W USA Lowrance obniżył ceny: https://www.lowrance.com/lowrance/series/hds-carbon/ Ciekawe, jak będzie w EU...Dystrybutor u nas nie ma cen ustalanych raz w roku?Być może nowa generacja sprzętu na horyzoncie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hunter28
Nowa górna półka od Lowrance zapowiada sie dobrze:) jak i ti 9" ti 12"
https://youtu.be/B3Dsa1uj7hI
Sent from my iPhone using Tapatalk
Top użytkownicy dla tego pytania
119
105
83
34
Popularne dni
8 Sie
25
13 Sty
21
1 Sie
18
18 Lut
16
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 119 odpowiedzi
Koza11 105 odpowiedzi
Sailfish 83 odpowiedzi
nurek28 34 odpowiedzi
Popularne dni
8 Sie 2018
25 odpowiedzi
13 Sty 2019
21 odpowiedzi
1 Sie 2018
18 odpowiedzi
18 Lut 2019
16 odpowiedzi
Popularne posty
siarq
byly szybkie testy dzis carbona 9" (z 3h plywania ,dluzej nie dalo rady bo pizdzilo strasznie) i tak: -Szybkosc dzialania/przelaczania miedzy oknami odczuwalnie lepsza niz w gen3 -rodzielczosc wyzsz
albercik2
Ale jaka bariera? W dobie wszech obecnego googla nie stanowi to większego problemu. Korzystam z tego dobrodziejstwa jeżdżąc np do Hiszpanii czy Francji. Zazwyczaj dwa czy trzy maile załatwiają temat w
Lucas
Jest już u mnie nowy przetwornik active imaging do carbona, wczoraj odebrałem od Pawła. Testy wstępne w przyszłym tyg, a na pełnych obrotach będzie pracował od 22 marca na Padzie. Jak uda mi się złapa
Opublikowane grafiki
562 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi